- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.541
ne güzel bu haberle hepimiz bir başka mutlu olduk sankiayyy hızlıca ve çokça bekliyoruz bu haberlerden inşaallah en bereketli ay olsun bu ay olsun ne diyelim
ayy inş. Ama benim umudum yok gibiiii
Kizlar doktorlar kafeinli kahve icmeyin, kafeinsizde en fazla bir fincan gunde diyor, azla kafein alımının düsüklere yol aciyormus aman dikkat.
yok canım bilmiyodum çok teşekkür ederim, bebek için eşimde yok taşıyıcı değil tek taraflı taşıyıcı ben oldugum için çocuk hasta olarak dogmuyo ama yüzde 50 taşıyıcı olabilir, ay ben miniğime kıyamam söylediğin iyi oldu belirtirim durumu canım çok saol
işte kafama takılanda o arkadsm bnm agrım vaaarr ama camasırda 1 damla ıslaklık yok morelim bozuldu nesrinnnnnnnnnnn
ztn seyde olmadı öfffffffff
anladınız nie keyifsizimmmmm oy Allam büyüksün senn.......
OHHH kızlar gelebildim şükür özet geçermisiniz ne var ne yok
bilmiorum yok işte olmuycak bu ay eminiimnedenmiş o neden umudun yokmuş allah allah
ben ne çay ne kahve hiçbişey içmemki su dışında doğamda yok kahve içemekkızlar sizde içmeyin işteee sakın su için bol bol incir yiyin
kızlaar az önce komşudan geldim bütün apartman orda toplanmıştık.. 2 hamile daha vardı yeni.. herkes doğurdu benden sonra evlenenler bile.. millet 2. çocuğu yaptı.. benim daha 1 tane bile yok sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum böyle hamile haberleri alınca hem sevinip hem de kendim için çok üzülüyorum
topiğimizin ilk bebeği geldi. hani şu kan vermeye gidiyom diyen kız varya ondan.. 2 kişi kansız, 3 kişi akşam çalışma yapıcak.. bu kadar
kızlaar az önce komşudan geldim bütün apartman orda toplanmıştık.. 2 hamile daha vardı yeni.. herkes doğurdu benden sonra evlenenler bile.. millet 2. çocuğu yaptı.. benim daha 1 tane bile yok sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum böyle hamile haberleri alınca hem sevinip hem de kendim için çok üzülüyorum
canım kendini şartlama akıntıya.. ben de çatlatma iğnesi olmuştum bende de akıntı olmamıştı ama yumurtam çatlamıştı.. ve akıntı olmayan bir sürü insan var ve hamile olanlar da var.. bence buna takılma canım.. ya da bir doktora git sor o da takılmamanı söyleyecektir eminim..rahat ol belki de bebiş senleee
topiğimizin ilk bebeği geldi. hani şu kan vermeye gidiyom diyen kız varya ondan.. 2 kişi kansız, 3 kişi akşam çalışma yapıcak.. bu kadar
saol cnm ilgin için rahatladım bnde biras gelemsse gelmes catlamıs olsun bna yetr peki kasık agrın kesilince yumurtanda mı gidio onu biliomusun??
hiç bişi yok kuzum sıkıldım bn cooooooook sen olmayıcaa
öle düşünme cnm bizim bbeşlerimiz nazlı olacak ama geldimide cooooook güsel olacaklar hayırlı evlat olucaklar inş Rabbim tasıyamayacagımız yük vermezmiş kullarına öle düşün ve sabret dua nı et bol bol sen
harika bir özetti canım 4 kişi de bende çalışmadayım akşam :))))))) ayyyy çok sevindim inşallah arkasıda gelir
Rica ederim canim benim esimde de yok allahtan insallah bebislerimize de gecmez ama gecersede doktoru bilgilendirmek acisindan yararli kan degerleri dusuk kan ilaci vericem falan derse uyaririz ona gore onlem alir
Ben hem kansizim hem calisma yapicammmm:))haydi kizlar herkes calismaya aksami bos geciren kalmasin lutfeennn bu bi odev yarin kontrol edilicek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?