şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ayy inş. Ama benim umudum yok gibiiii

nedenmiş o neden umudun yokmuş allah allah

Kizlar doktorlar kafeinli kahve icmeyin, kafeinsizde en fazla bir fincan gunde diyor, azla kafein alımının düsüklere yol aciyormus aman dikkat.

ben ne çay ne kahve hiçbişey içmemki su dışında doğamda yok kahve içemek kızlar sizde içmeyin işteee sakın su için bol bol incir yiyin

Rica ederim canim benim esimde de yok allahtan insallah bebislerimize de gecmez ama gecersede doktoru bilgilendirmek acisindan yararli kan degerleri dusuk kan ilaci vericem falan derse uyaririz ona gore onlem alir

işte kafama takılanda o arkadsm bnm agrım vaaarr ama camasırda 1 damla ıslaklık yok morelim bozuldu nesrinnnnnnnnnnn
ztn seyde olmadı öfffffffff
anladınız nie keyifsizimmmmm oy Allam büyüksün senn.......

canım kendini şartlama akıntıya.. ben de çatlatma iğnesi olmuştum bende de akıntı olmamıştı ama yumurtam çatlamıştı.. ve akıntı olmayan bir sürü insan var ve hamile olanlar da var.. bence buna takılma canım.. ya da bir doktora git sor o da takılmamanı söyleyecektir eminim.. rahat ol belki de bebiş senleee

kızlaar az önce komşudan geldim bütün apartman orda toplanmıştık.. 2 hamile daha vardı yeni.. herkes doğurdu benden sonra evlenenler bile.. millet 2. çocuğu yaptı.. benim daha 1 tane bile yok sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum böyle hamile haberleri alınca hem sevinip hem de kendim için çok üzülüyorum

aaa üzülmek yok.. kendini üzüp moralini bozma.. böyle durumlarda en iyisi moral.. seninde bebeğin gelecek zamanı gelince sabret yeterki lütfeenn üzme kendini

bugün bende ço kötü oldum banada olmayacakmış gibi gelioooo

saol cnm ilgin için rahatladım bnde biras gelemsse gelmes catlamıs olsun bna yetr peki kasık agrın kesilince yumurtanda mı gidio onu biliomusun??
OHHH kızlar gelebildim şükür özet geçermisiniz ne var ne yok

hiç bişi yok kuzum sıkıldım bn cooooooook sen olmayıcaa

öle düşünme cnm bizim bbeşlerimiz nazlı olacak ama geldimide cooooook güsel olacaklar hayırlı evlat olucaklar inş Rabbim tasıyamayacagımız yük vermezmiş kullarına öle düşün ve sabret dua nı et bol bol sen

topiğimizin ilk bebeği geldi. hani şu kan vermeye gidiyom diyen kız varya ondan.. 2 kişi kansız, 3 kişi akşam çalışma yapıcak.. bu kadar

Ben hem kansizim hem calisma yapicammmm:))haydi kizlar herkes calismaya aksami bos geciren kalmasin lutfeennn bu bi odev yarin kontrol edilicek:)))

geldim canım geldim inan aklım burda kaldı hesabı bile yanlış yapmışım :)))

elifimmmmmmmmmmm üzülmek yok aaaaaaaaaa burda neler konuştuk biz allahım bizede tattıracak canım hayırlısını dile.bak stres etme kendine hormonlar etkileniyo en ufak bir şeyde.beyin ona göre salgı yapıyor vucuda hadii bakem at şu (-) elektiriği

Rica ederim canim benim esimde de yok allahtan insallah bebislerimize de gecmez ama gecersede doktoru bilgilendirmek acisindan yararli kan degerleri dusuk kan ilaci vericem falan derse uyaririz ona gore onlem alir

EVET bebişimize bişey olmasın
OHHH kızlar gelebildim şükür özet geçermisiniz ne var ne yok

bi tane hamişimiz var canımmmm ilk haberimizi aldık

elif allah allah neden üzülüyomuşsun seninde olcak işte, bi kere olsun sonrasında 2-3 peşpeşe gelir zaten üzülme şimdi üzülürsen üzgün anneye bebek gelmiyomuş bebekler yukarda annelerini seçiyomuş bana öle dediler çağır hemen bebeğini gelsin neşeli ol huzurlu ol sana doğru gelsin bebişin

Ben hem kansizim hem calisma yapicammmm:))haydi kizlar herkes calismaya aksami bos geciren kalmasin lutfeennn bu bi odev yarin kontrol edilicek:)))

bende de kansızlık vardı ama geçmiş. :) geçenlerde doktora kansızlık var bende dedim yok sende uydurma dedi. geçmiş demekki nie uydurayım.. ama kara üzüm çok yedim bide çok iyi beslendim.. Annemde de Akdeniz anemisi vardı. bi ara hastanede akşamları kan takviyesi almıştı.. aman siz ihmal etmeyin canlarım..

ben ödevimi yerine getircem örtmenimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…