- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.821
süpermiş çok beğendim ...benim annemde her zaman negatif olan babamla yaşamasına rağmen inanılmaz pozitif bir insandır bana da ondan bulaştı herhalde :))
kızlar merhaba,
bugün 29.günüm 30 günde bir oluyorum ama olucam galiba yaaa belim çok agrıyor midem bulanıyor ama memişlerde hiç ağrı yokk gene kaybettik maçı galiba :S
kızlar merhaba,
bugün 29.günüm 30 günde bir oluyorum ama olucam galiba yaaa belim çok agrıyor midem bulanıyor ama memişlerde hiç ağrı yokk gene kaybettik maçı galiba :S
Aaaaaa cok saol canim yaaa iciliyo hemennnn ortmenim:)))
ben gece yatmadan önce içiyorum...
kızlar merhaba,
Allah bozmasin mutlulugunuzu canim ne kadar guzel seyler bunlar eslerimizin degerini bilelim en azindan bizi mutlu eden kocislerimiz var bebisler gelicek nasilsa onlarla gecirdigimiz zamanin tadini cikaralim :))
Konusu ne şekerimmm
S*ktir Et demek sizi iyi hissettirir. Mücadeleden vazgeçmek, ne hoşunuza gidiyorsa onu yapmak, çevrenizdekilerin sizin hakkınızda düşündüklerini umursamamak ve kendi yolunuzdan gitmek harika bir duygudur.
S*ktir Et; şarkı okumak, meditasyon yapmak, sandalet giymek ya da tütün yemek gibi eylemler gerektirmeyen ruhani bir yoldur. Modern zamanın küfürlü söylenişiyle, S*ktir Et, Batılıları şöyle bir sarsıp kendilerine getirecek, anlam dolu hayatlarımıza egemen olan stresi ve gerginliği ortadan kaldıracaktır
Bu yüzden, bütün sorunlarınıza ve meselelerinize S*ktir Et demenin bir yolunu bulun. Hayatınızda yapmanız "gerekenlere" S*ktir Et deyin ve sonunda başkaları ne düşünürse düşünsün, neyi yapmak istiyorsanız onu yapın.
Not:Arka kapak
•KOÇ: Koç bir içine atar, iki içine atar, üçüncüde patlar dünyanı başına yıkar. Koçun üstüne fazla gitme derim.
•BOĞA: Bir Boğaya öpüp sarılarak tartışmayı bitirmek varken gereksiz yere laf dalaşına girip onu üzmeye ne gerek var.
•İKİZLER: Bakma ikizlerin herkese selam verip merabalaştığına aslında gerçekten değer verip sevdiği insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
•YENGEÇ: Bir Yengeç sana dönüp dolaşıp aynı soruları soruyorsa vermen gereken cevabı alamadığı içindir.
•ASLAN: Aslanla aşkı bir kez tattıysan eğer, nereye gidersen git, kiminle olursan ol o güzel duyguları bir daha yaşayamayacaksın.
•BAŞAK: Bir başağa bir şeyi zorla yaptırmaya çalışmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur. O bir şeyi ancak kendi istediği zaman yapar.
•TERAZİ: Sırf düşmaları sevinmesin diye mutsuzluktan ölse de yüzünde hep tebessüm vardır bir terazinin. Öyle güçlü karakterlidir.
•AKREP: Bir akrep ondan önce yaptıklarınla değil, onunlayken ne yaptığınla ilgilenir. Yüzü geçmişe değil hep geleceğe dönüktür.
•YAY: Yay bir günaydın öpücüğü gibi ufak şeylerle mutlu olabilecekken onu mutsuz edebilmek cidden büyük bir başarı sizi tebrik ediyoruz.
•OĞLAK: Bir oğlağın uğraşıp didinip adam ettiği insanlar gidip başkalarıyla mutlu olur ya. İşte budur oğlağı en çok kahreden.
•KOVA: Kova artık kısa cümleler kurmaya başladıysa yanında fazla zamanın kalmamış demektir. Heycanını öldürdüğün kovanın yanında duramazsın.
•BALIK: Balık sustuğu zaman ısrarla üzerine gitmeyin. Eğer balık susuyorsa sizi kırmak istemediği içindir. Zorla kendinizi üzdürmeyin.
•İKİZLER: Bakma ikizlerin herkese selam verip merabalaştığına aslında gerçekten değer verip sevdiği insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
BOĞA: Bir Boğaya öpüp sarılarak tartışmayı bitirmek varken gereksiz yere laf dalaşına girip onu üzmeye ne gerek var.
Evet kısa ve nettttt
ben de kovayım tam ben:)))
arkadaşlar sat 5 ocaktı...bat da 5-7 şubat arası yalnız depresyona girdim, rahim ağzında polip varmış son gittiğim doktor poliple de hamile kalınır ancak biraz zor, eğer bu ay gebelik oluşmazsa histeroskopiyle alalım dedi... çok tedirginim çünkü
reglin 2. günü doktora alttan muayene olmaktan,
reglin bitiş günü tekrara alttan muayene olmaktan,
histeroskopi yaparken tam bir anestezi yapmayacağından(çok az uyuştururum dedi)
histeroskopi sonrası rahimde yapışıklık oluşur da yine meleğime kavuşamazsam
içinizde aynı şeyleri yaşayan var mı?
((( Rabbim hakkımızda en güzeli verecektir inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?