şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

uuf oldunmu yaa biz düşüne düşüne çağırıyoruz kırmızıları zaten..neyse bidahaki aya tatlıım üzülmek yokkk.evet tatlım nesrin günceller p.tesii

nolduu canıım kaçırdım ben yeni geldiimm neyin vaar?

gizem'cimn saol ya ben bu işin içinden çıkamadım beceremiyorum başka bir arkadaştan yardım aldım sağolsun ama karıştı kafam dün ovulasyon testi aldırdım kocama içeriği okudum karıştım içinde sadece 2 tane var ve günde iki kezde uygulayabileceğim yazıyor bide tablo çizelge var ama hangi gün yapıcağımı nasıl ayarlıcam ki :26: zaten yumurtlayacağım günü bilsem teste ne gerek var ne saçmaaaa yada ben anlamadım

bana şimdikaç günde bir adet olduğunu söyle canıım aralıkta ne zaman bide ocakta ne zaman oldun tarih olarak yaz tatlım bendeki tablodan bakiyim anlatıyıım

bana şimdikaç günde bir adet olduğunu söyle canıım aralıkta ne zaman bide ocakta ne zaman oldun tarih olarak yaz tatlım bendeki tablodan bakiyim anlatıyıım

ayyyyyy ben her ay düzenli oluyorum gizem ama periyodlar çok karışık yani 28-30-35-40 ı bulduğu olur ama anladığım kadarıyla düzenlenen çizelgede ortalama 21-40 arası periyod var. Şöyle söylm ; 3 aylık anlatıyım 27 kasım , 3 ocak , 1 şubat çık işin içinden

28 gün olarak al canıım adetin 1 şubat 11.günü yani 11 şubatta testi yapmaya başla ama garanti olsun 10 şubatta yani yarın yap mesela.çift çizgiyi o gün görmedin ertesi gün tekrar yap.görene kadar çift çizgiyi testi tekrarla canım.çift çizgi gördüğün gün yumurtlama günün olmuş oluyo.çift çizgiyi gördükten sonra gün aşırı ilişkiye gir eşinle tatlıım adete 1 hafta kalana kadar garanti olsun gün kaçırma sakın.ayrıca pakette 2 tane test az.bi kutuda ben aldım 5 tane var.eczaneye gidip bi tane daha alabilirsin içinde daha fazla olandan.

uuf oldunmu yaa biz düşüne düşüne çağırıyoruz kırmızıları zaten..neyse bidahaki aya tatlıım üzülmek yokkk.evet tatlım nesrin günceller p.tesii

Ahh hayırlısı artık.Hala bende almadım ovulasyon testindençBirde tükürükle yapılanlar varmış galiba sürekli kullanım için ne alacağımı şaşırdım.İntten sipariş vermeye de çekiniyorum sahte falandır diye.Alan varsa bana nereden ve ne marka aldığını özel mesej atabilir mi???ben kaçar kızlar hava çok güzel gezmeye çıkacağız birazzzzzzz.Görüşmek üzere

gizeeeemmmmm saol cnm ben bir baket daha alıyım ondan ozaman yarın yapım bi de netten bişe okudum sık ilişki önerilmiyo diolar sperm kalitesini düşürüyormuş :26: ama ben şöyle bişey de duıymuşdum 1 gün arayla olduğu zaman her güne denk geliyomuş çünkü spermler canlı kalıyomuş. ama 3 ay dır tam olarak 1 gün ara vererek olsada bi sonuca varamamıştık o yüzden bu ovulasyon testini öğrendim bunu deniyicem cnm inş. hayırlısyla faydasını görürüm cnm sen denedin mi bu testleri ?

gün aşırı dedim tatlım iştee 1 gün arayla oluyoo :)
daha yeni aldım bat 12 şubat adet olursam yapıcam canımm denemedim henüüz :)

gün aşırı dedim tatlım iştee 1 gün arayla oluyoo :)
daha yeni aldım bat 12 şubat adet olursam yapıcam canımm denemedim henüüz :)

yani 1 gün boş bir gün dolu doğru dimi dedim ya 1 gün ara vererek tüm ay çalıştığımız halde 3 aydır tık yok tu ondan karıştım cnm inş. senin de işlerin yolunda gder

yani 1 gün boş bir gün dolu doğru dimi dedim ya 1 gün ara vererek tüm ay çalıştığımız halde 3 aydır tık yok tu ondan karıştım cnm inş. senin de işlerin yolunda gder

ovulasyonun çok işe yaradığını duydum canımm bu ay olursam bunu yapıcam işe yarar umarım sende dene bakalıım tutar inş isteyen herkese Allah nasip etsinn:) bu ay benim ilk denememdi tatlıım adet 17 ocakta bitti 17sinden 27sine gün aşırı denedik ama bilmiyodum ilk ay olduğu için hiçbişey sanmıyorum bu ay olcağını zatenn :/

Kızlar bekli 1 yardımım dokunur sizlere...
Hamile kalmaya yardımcı 1 yöntem daha var. Burda geçmişi okudumda benim 5 ay önceki halim gibi çok kişi var, boşu boşuna ümitle bekleyen. Önce vücudumuzu tanıyalım sonra Rabbim büyük, yardımcı olur...
Önce gidiyosunuz eczanden bi tane digital ateş ölçer alıyosunuz.
Sonra adetin 1. gününden başlayarak her sabah yataktan kalkmadan dil atından ölçüm yapıyorsunuz. Yalnız en az 3 saatlik kesintisiz uyku uyumanız gerekli. Sabah 6:00 - 8:00 arası ölçüm yapın, doğru sonucu yakalarsınız. Mesela 7:30da ölçüyosunuz hergün ama 06:00da kalktınız ve wcye gittiniz geldiniz yine uyudunuz ve 07:30da ölçüm yaptınız bu sonuç çok doğru olmuyo. Onun için hergün yataktan kalmadan kesintisiz 3 saat uyku sonrası dil altından ölçüm yapın. Şimdi niye ölçüyoruz diceksiniz. İnsan vücudu öyle tuhaf ki, bende bu yöntemle tanıştığımda çok acemiydim ama 3 ayda çok yol aldırdı bana. 3. ayımda hamileliği yakaladım ama kimyasal gebelik oldu. 5. haftaya yeni gitmiştim tutunamadı yawrucak. Bunlar geçti bitti gitti, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Şimdi kızlar, ölçtüğünüz ateş yumurtlama döneminize kadar düşük ( örn. 36.3 - 36.5) yumurtladığınız zaman birden yükseliyor (örn. 36.7 - 36.8 gibi) ve regli dönemine kadar yüksek devam ediyor. Regli olacağınız gün yada 3 gün öncesi ateş düşmeye başlıyor( yine 36 - 36.3lere). Eğer gebelik oluşursa ateş yüksek devam ediyor. Bu örnek olarak verdiğim ateşler kişiden kişiye göre değişiyor. Bu yöntemle ne zaman yumurtladınız, ne zaman regli olacaksınız çok rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Vücudunuzu tanımanız adına çok yardımcı. Ben hamileliğimi hatta düşük yapacağımda yine ateşimle fark ettim. Ben bugünlerde yumurtlamak üzereyim, çok eğlenceli, eşimde çok destek saolsun :) full halvet :) Bu konuyla ilgili 1 topic'te var. Oraya beklerim sizi. Tablo oluşturuyoruz ve takibi çok basit. ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİ
Belki 1 ışık olurum size...

aa canım çok iyiymiişşş ben ilk kez duydum kesinlikle denemeliyim.çok teşekkür ederiiizz:)şimdi benim bat 12 şubat şuan ölçsem yüksek çıksa hamilemi oluyorum yanii :):)

Son düzenleyen: Moderatör:

bana dr. ilk aydan hamile kalan çift sayısı % 25 tir dedi ama belli olmaz cnm arkadaşım ilk aydan tutturdu 1 yaşında kıza var Allah hayırlısıyla bizede nasip etsin sen daha yolun başındasın hem yeni evlisin hemde ilk denemen şanslısın o açıdan gün aşırı demişsin kafam karışmasın 1 gün dolu 1 gün boş dimi ben hep öle yapıyodum da bu ay gözümü karartıp her gün denicektm

aa canım çok iyiymiişşş ben ilk kez duydum kesinlikle denemeliyim.çok teşekkür ederiiizz:)şimdi benim bat 12 şubat şuan ölçsem yüksek çıksa hamilemi oluyorum yanii :):)

Canım düzenli dediğim gibi 1 ay ölçüm yapmalısın ki bilelim ne zaman ne tepki veriyo ateşin, şimdiki ölçümlerin bizi yanıltır...

evet canım 1 gün dolu diğer gün boş :)
bugün dolu yarın boş p.tesi dolu .... öyle gider bebiş olana kadarr :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…