şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Canım düzenli dediğim gibi 1 ay ölçüm yapmalısın ki bilelim ne zaman ne tepki veriyo ateşin, şimdiki ölçümlerin bizi yanıltır...

sen ovulasyon falan kullanmadan böyle belirleyip hamile kaldın tatlım öylemii ?kesinlikle denicem..ne zaman başlamalıyım pekii ?

sen ovulasyon falan kullanmadan böyle belirleyip hamile kaldın tatlım öylemii ?kesinlikle denicem..ne zaman başlamalıyım pekii ?

Ovulasyon fln kullanmadım, sıvı alımı yanıltıyo onda. Aynen öyle, bu yöntemle hamile kaldım... Regli 1. gün başla şeker. Diğer topicte ayrıntılı tablo düzenleyebilirsin.
Topic : ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİ

Son düzenleme:
Canım düzenli dediğim gibi 1 ay ölçüm yapmalısın ki bilelim ne zaman ne tepki veriyo ateşin, şimdiki ölçümlerin bizi yanıltır...

o bahsettiğin topiğin adı ne bizde faydalanalım cnm çok saol okunca bile heycanlandım umarım işe yarar bizde de

cnm gebelik varmı şuan ya da çocuğun var mı

Yok şeker, evliliğim geç oldu, geçen ay 1 kimyasal gebelik yaşadım, hepsi toru topu 7 günlük gebelik. Mutluyum, hamile kalabildiğim gerçeğini öğrendim. Çok şeker 1 dr.um var, durmak korunmak yok sakın, tam gaz devam dedi. Bende yine ateş doğrultusunda yine 1 yumurtlama dönemine geldim ve eşim çoooook destek. Yoğun halvet geceleri yaşıyoruz malum :))
İş güç kariyer derken benim hayattım hep geç kaldı, yaşım 36, eşimin yaşı 50 :)) Zaman çok değerli bizim için...

olgun evlilikler sizden korkulur sölim bizde 2 yıla yaklaşıcak 3 aydır rabdumanlıyız ama ses yok malesef hayırlısı bebiş geliceği zamanı biliyor dayım 2. evliliğini yaptı kendisi 52 yeni eşi 40 yaşında şubat sonu nasipse 1 oğluşumuz olacak Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Umut dünyası güzelim

Umut dünyası güzelim

ismin yeliz sanırım benim görümcemle yaşıtsın abla demesem ayıp olurmu samimiyet bozulur diye abla demem onada seni diğer topikte buldum şimdi oraya abone oldum okuyorum harıl harıl adetinin 1. günü başla dedin ya benim adet bitti dün ateş ölçme olayına eğer bu ay tutturamassam diğer ay mı başlıcam şimdi :26:

1. Abla deme lütfen :)
2. Sabah acil başla ateş ölçmeye
3. Hoşgeldin aramıza...

1. Abla deme lütfen :)
2. Sabah acil başla ateş ölçmeye
3. Hoşgeldin aramıza...

tamam yeliz bende deniz memnun oldum yani adetim biteli 2 gün olucak bu ay için start vericem yarım sabahtan ölçmeye başlarsam olur yani doğrumu ? çünkü ancak bu akşam temin edebilirim aleti :18:

tamam yeliz bende deniz memnun oldum yani adetim biteli 2 gün olucak bu ay için start vericem yarım sabahtan ölçmeye başlarsam olur yani doğrumu ? çünkü ancak bu akşam temin edebilirim aleti :18:

Doğru şeker, nasılsa yine en az 1 haftamız var yumurtlaman için, o zaman zarfında da üç aşşa beş yukarı bişiler yakalarız ateşinden. Unutma ama dil atından, yataktan kalmadan her sabah aynı saatte ölçüyoruz Diğer topicte ilk sayfada tablo oluştur, yorumlamamız daha rahat olur.

Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum uyandığımdan beriii kızlarr :/
siz ne düşünüyosunuuzz akşama?

Benim yemek yapma derdim yok gizem cim çalışıyorum ben takılıyoruz kafamıza göre kaynanam var evde hallediyo netten bak yardımcı olan tarifler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…