- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.141
Canım düzenli dediğim gibi 1 ay ölçüm yapmalısın ki bilelim ne zaman ne tepki veriyo ateşin, şimdiki ölçümlerin bizi yanıltır...
sen ovulasyon falan kullanmadan böyle belirleyip hamile kaldın tatlım öylemii ?kesinlikle denicem..ne zaman başlamalıyım pekii ?
Canım düzenli dediğim gibi 1 ay ölçüm yapmalısın ki bilelim ne zaman ne tepki veriyo ateşin, şimdiki ölçümlerin bizi yanıltır...
o bahsettiğin topiğin adı ne bizde faydalanalım cnm çok saol okunca bile heycanlandım umarım işe yarar bizde de
Ovulasyon fln kullanmadım, sıvı alımı yanıltıyo onda. Aynen öyle, bu yöntemle hamile kaldım... Regli 1. gün başla şeker. Diğer topicte ayrıntılı tablo düzenleyebilirsin.
Topic : ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİ
çok teşekkürler canıım :)Ovulasyon fln kullanmadım, sıvı alımı yanıltıyo onda. Aynen öyle, bu yöntemle hamile kaldım... Regli 1. gün başla şeker. Diğer topicte ayrıntılı tablo düzenleyebilirsin.
Topic : ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİ
o bahsettiğin topiğin adı ne bizde faydalanalım cnm çok saol okunca bile heycanlandım umarım işe yarar bizde de
Mutlaka YARAR, inanın bana kızlar...
evet canım 1 gün dolu diğer gün boş :)
bugün dolu yarın boş p.tesi dolu .... öyle gider bebiş olana kadarr :):)
ha gayret gizem olacak bu iş inş.
cnm gebelik varmı şuan ya da çocuğun var mı
Yok şeker, evliliğim geç oldu, geçen ay 1 kimyasal gebelik yaşadım, hepsi toru topu 7 günlük gebelik. Mutluyum, hamile kalabildiğim gerçeğini öğrendim. Çok şeker 1 dr.um var, durmak korunmak yok sakın, tam gaz devam dedi. Bende yine ateş doğrultusunda yine 1 yumurtlama dönemine geldim ve eşim çoooook destek. Yoğun halvet geceleri yaşıyoruz malum :))
İş güç kariyer derken benim hayattım hep geç kaldı, yaşım 36, eşimin yaşı 50 :)) Zaman çok değerli bizim için...
olgun evlilikler sizden korkulur sölimbizde 2 yıla yaklaşıcak 3 aydır rabdumanlıyız ama ses yok malesef hayırlısı bebiş geliceği zamanı biliyor dayım 2. evliliğini yaptı kendisi 52 yeni eşi 40 yaşında şubat sonu nasipse 1 oğluşumuz olacak Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Umut dünyası güzelim
ismin yeliz sanırım benim görümcemle yaşıtsın abla demesem ayıp olurmu samimiyet bozulur diye abla demem onadaseni diğer topikte buldum şimdi oraya abone oldum okuyorum harıl harıl adetinin 1. günü başla dedin ya benim adet bitti dün ateş ölçme olayına eğer bu ay tutturamassam diğer ay mı başlıcam şimdi :26:
1. Abla deme lütfen :)
2. Sabah acil başla ateş ölçmeye
3. Hoşgeldin aramıza...
tamam yeliz bende deniz memnun oldum yani adetim biteli 2 gün olucak bu ay için start vericem yarım sabahtan ölçmeye başlarsam olur yani doğrumu ? çünkü ancak bu akşam temin edebilirim aleti :18:
Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum uyandığımdan beriii kızlarr :/
siz ne düşünüyosunuuzz akşama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?