şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar benim bat dündü..ama üç gündür lekelenmem var hafif hafif...geçen sene de adet öncesi kahverengi lekelenmem olurdu ama adet günümden 3-4 gün önce olurdu ve adet günümde kanamaya dönüşürdü. bu durum geçeli 6-7 ay oldu..bu sefer adetim de geçti ama hala kanamam gerçekleşmedi. iki gündür sabahları öğürme geliyo, bir sürü belirtim de var ama umutlanmak istemiyorum. geceleri uyuyamıyorum kızlar...gündüzleri de uyuklama hallerim var.idrarda dün negatif çıktı..artık netleşsin durumum istiyorum.

tatlıımm kan tahlili yaptırsan keşke gidip kesinleşir sende rahatlarsıın.yerleşme kanaması oalbilirmii ? bence kan ver rahatla canııım.

tatlıımm kan tahlili yaptırsan keşke gidip kesinleşir sende rahatlarsıın.yerleşme kanaması oalbilirmii ? bence kan ver rahatla canııım.

ya kuzucum eşim henüz yerleşme kanaması varken belki çıkmaz moralin bozulur diyo. biraz daha beklemek lazım diyo. inan bütün bunlar psikolojik bile olabilir diyorum kendi kendime..kendimi bi bıraksam belki şakır şakır kanayacam.

slm arkadaşlar nasılsınız ? benim aşılama sonucum malesef negatif biraz dinlenip oluruna bırakıcam olmazsada tüp yöntemine geççem

Canım, umudumuzu kaybetmiyoruz ve biz elimizden geleni yapıyoruz. Kalan Rabbimin bildiğidir. Umudunu yitirme lütfen...!

Canım, umudumuzu kaybetmiyoruz ve biz elimizden geleni yapıyoruz. Kalan Rabbimin bildiğidir. Umudunu yitirme lütfen...!

yelizzz bişe sormuştum ya sana demiştin sen adetin 1. günü başlıyosun ölçğme diye adetim 2 gün oldu biteli yarım sabahtan başlasam işe yararmı ateş ölçe yöntemi yani adetten 3 gün sonra başlamış olucam ölcüme

kizlar evime geldim ama internetim kisitli suan her seyi okuyamadim. Ovulasyon Testimi ekliyorum bu pozitif deil mi?
Ilk kez daha idrar kurumadan 2. cizgi belirdi boyle mi oluyor? Soldaki 2. cizgi

Bide tablo yapanlardan ricam 13 subat BAT demistim ama benim sanirim 23 Subat yapsak iyi olacak..

Başla güzelim başla, ucundan yakalarız verileri çok geç değil henüz...

buyuk hali bu testin

Başla güzelim başla, ucundan yakalarız verileri çok geç değil henüz...

yeliz bide demişsin ya 3 saat kesintisiz uyku olması gerekiyo yani normal gece uyudun sabah uyandın yataktan kaltın dil altında ölcün bunu ne kadar bekleticem dilimin altında ????:26: bıktırdım seni de kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…