- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.181
cihaz ölçümü bitirdiğinde öter zaten bipp diye :)
kızzz gizem derler ya akıl yaşta deil baştadır diye valla doğru
ahah güldürdün benii :)
benim yaşımdakilerin aklı bi karış havada ama ben çok erken olgunlaştığımı düşünüyorum 10 yaşında annemi kaybettim o gündür bugündür her sorunumu kendim hallettim.yalnız baktım olmuyo e uzun zamandırda eşimle birlikteydik evlendik eylülde mutluyumda çok şükür.yaşım 20 ama mantığım 25 falan sanırım her konuda:):)
aman yarabbi üzüldüm Allah diğer sevdiklerinin acısını göstermesin insan en yakınını kaybedince gerçekten hayat farklı akıyo ona ben de 6 yaşında babasız kaldım allak bullak olduk 27 yaşında evlendim her yaştan arkadaşım görüşdüğüm insanlar var gerçekten yaş değil karakter meselesi eşimde 3 yaş küçük bendenma hiç fark etmiyor göryorum ki bu işler eşiyle arasında 10 yaş 5 yaş olanlarda ortalama aynı sıkıntıları yaşıyolar belki herkezin çabası farklı ama yaşanmışlıklar benzer =) inş. Rabbim bize sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlarla hayırlı aileler olmamızı nasip eder
amiin canım valla :) önemli olan mutlu olduğun kişiyi buldunmu kaybetmicen yaşmış oymuş buymuş takarsan yaşı uygun biriyle evlendiğinde mutlu olcağını nerden bilceksin yaa amaannn :)
bana nasıl geliyo şuan biliyomusun evliyiz mutluyuz herşey güzel sıkıntımız yok falan filan ama sanki sevgilimle aynı evde yaşıyomuş gibi hissediyorum.evlilik olması için tam bi yuva olması için bu eve bi ağlama sesi şart bencee :):)
Başın sağolsun canımm..ikimizde çok küçükken yaşamışız kötü bi duygu..Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin..
kesinlikle haklısınrabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla hmile kalmayı başaranları da tebrik ediyorum
amiiin inş..
3 gün kaldı bat'a olmam umarım ya çok heycanlıyımm
olmazsam gönülden tebrik edicem senihadi hayırlısıyla teze yap bizi
heycanlandım bak yine :):):) umutlu değilim pek ama bakalımm inş olmuştur :)
umutlanma cnm boşver hevesleniyoruz hayal kırıklığı olunca koyuyo sonra malesef sen çok şanslısın daha ilk zamanlar eğlencesindesin benim gibi 3 ayı devir sıkılmaya başladında değişir iş keyfini çıkarbebiş haberin olursa hemen yaz hiiii bize böle yaparsın
seninde 3 ay olmuş daha yenii millet yıllardan bahsedince bana bi ağlamalar bi daralmalar geliyo panik oluyorum okuyuncaa :18:
ay bi olsunda neler neler yapmammm :):)
nerde oturuyosun canıım ?
zaten biz öyle ordan burdan duyduk ta kafamız karıştı panikledik daha ortada bişe yok Allah korusun kısır gibi davranıyoruz töbe yarabbim yak. çekmece ist. canm ya sen ?
ahah aynen ya arkadaşlarım bıktılar beni dinlemekten 40 yıldır çocuğu olmayanlar gibi konuşuyosun diyolar
ist acıbadem canıım koşuyolunda oturuyoruum :)
aaa sende ist. dasın ne güzel güzel mi oralar karşıdasın benimde şirketten bir arkadaş var hergün karşıdan taa buralara geliyo ama diyo deniz karşı daha güzel burdan
alıştığı yer güzel gelir insana tabi bu taraf bana sakin geliyo oralar çok kalabalık.okulum beyazıtta git gel ölüm yanii trafiği vs.burası sakin ya :):)
tanıştığımıza çok sevindim yüzyüze değiliz ama samimiyetin ve muhabbetin çok hoş umarım sık sık karşılaşma şansımız olurda sohpetleşirizbide birbirimize hayırlısıyla anne adayı olduğumuzu müjdeleriz
bende çok memnunn oldumm gerçektenn karşılaşırız tabi hergün buralardayız.çok yakında müjdeleşiriz hepimiz inanalımm yeteerr :):)
ben artık yemek yapsam iyi olur çok teşekkürler sohbetin için canımm iyi çalışmalar sana :)
Selam kizlar pazartesikan testone gitcektim ama dayanamadim bugun yaptirdim sonuc ise 2.3hadtalik hamileyim paylasmak istedim darisi sizlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?