- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.201
topik sakinleri çıkın ortaya nirdesinizz
bugün in cin top oynuyo canım burda :)
topik sakinleri çıkın ortaya nirdesinizz
canım test yaptın mı????kızlar ne var ne yok..delircem artık bu gelen yerleşme kanaması mı adet mi:S üç gündür lekelenmem var..
ben geldim burdayım
nuarin tugceye bnm için bebek için kart acmasını istedim umarım acar cnmm
kızlar ne var ne yok..delircem artık bu gelen yerleşme kanaması mı adet mi:S üç gündür lekelenmem var..
evet ya cumartesi ondan galiba nasılsın canım
cane baktı okudun mu?? ara ara baktır bakalım güzel şeyler söylüyor pozitif şeyler en azındangeldim geldim cnm oradyım
kızlar ne var ne yok..delircem artık bu gelen yerleşme kanaması mı adet mi:S üç gündür lekelenmem var..
cane baktı okudun mu?? ara ara baktır bakalım güzel şeyler söylüyor pozitif şeyler en azındansen nasılsın
iyiyiim canımm yoruldum sabahtan beri mutfaktayım yarın eşimin doğumgünü bişeyler hazırlıyım şiimdiden yarına sadece yemek kalsın dediim yeni oturdum daha :)
sen nasılsıın ?
Canım ilk olarak kartın yüreğindeki işi yap diyor sana. Arzu ettiğin şeyi yap. sana mutluluk ve bereket getiricek.
Bebek için farklı yollar farklı seçenekler denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini seçeneklere açtıkça hayatına büyük güzellikler giricek canım. ne demek istemiş dersin kuzummmmm :)iim saol evdeyim işte yemek vs bitti oturdum pc ye..sen napiosun,nasılsın?
Canım ilk olarak kartın yüreğindeki işi yap diyor sana. Arzu ettiğin şeyi yap. sana mutluluk ve bereket getiricek.
Bebek için farklı yollar farklı seçenekler denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini seçeneklere açtıkça hayatına büyük güzellikler giricek canım. ne demek istemiş dersin kuzummmmm :)iim saol evdeyim işte yemek vs bitti oturdum pc ye..sen napiosun,nasılsın?
ooo yarın büyük gün desene neler yaptın kuzum özeller hariçç, bende iyiyim canım
test yap cnmm nie deliriosun yap bi test kurtul
kızlar test delisi oldum:) hepsinde kocaman tek çizgi:)
e tamam 1 defa daha yap iştee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?