şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bende senle aynı durumdayım.12 şubat bat.acaba adet olcakmıyım diye diye sıyırdım kafayı.olsam üzülmem ilk deneme çünkü ama o adete kadar olan zaman insanı cidden yıpratıyomuş.
düşünmemeye çalış eğer bu sekilde devam edersede kan ver ne olduğu ortaya çıksınn.

pzt ye kadar beklicem, eğer bu durum devam ederse işten çıkışta acile gidip kan vericem. yarın evlilik yıl dönümümüz. çok güzel olurdu hamile olsaydım...neyse kısmetimizde ne varsa o..

hb cnm,kızlar benim ateşim yükseldi ya,iyimi acaba

bugün ateş ölçme yöntemi diye bişey öğrendik canıım ateş adete yakın normalde düşermiş yumurtalama zamanında adete kadar olan kısımda yükselirmiş.eğer hamileysen adete yakın zamandada düşmez yüksek kalırmış.tam üstüne sen bunu sorunca benim aklıma bu geldi canım ama üşütmüş falanda olabilirsin tabii..

pzt ye kadar beklicem, eğer bu durum devam ederse işten çıkışta acile gidip kan vericem. yarın evlilik yıl dönümümüz. çok güzel olurdu hamile olsaydım...neyse kısmetimizde ne varsa o..

canım inşallah sana ve eşine büyük hediye yolamiştır yaradanım gönlüne göre versin rabbım tez zananda herkeze nasıp eder bebiş

Son düzenleme:

eğer pozitif çıkarsa önümüz 14 şubat canım :) en güzel hediye işte..
bende yarın olmasını çok isterdim eşimin doğumgünü ama kısmet değilmiş.beklemekten başka çare yok..:)

acayip başım ağrıdı ardındanda ateşim yükseldi,tabi üşütmüş olma ihtimalimde olabilir,çatlıcam meraktan ya başka bi topikte hamilelerde göbek hizasından iki üç parmak aşagıda rahime kadar inen kahverengi bi çizgi oluştugunu sölemişler,bunu biyerde daha okumuştum ama ne zaman ortaya çıkar bilmiyorum,bizim gibi belirtileri olan bazı kişilerin bu çizgi oluşmuş,akşam bende baktım bendede var sabah yine baktım daha belirgin gibi,gizem sende bak bakim ikimizin belirtiler aynı sende varmı bakalım...:)

ya bide ben bugün sınava giderken trafige takıldık,şişlide sanıyodum 2 de gircegim sınavı,arabada giriş belgesine bi baktım beşiktaş,yarım saat vardı sınava ve acayip trafik,eşim ara sokaklardan gide gide bayagı yaklaştı okula,ana caddeye çıktıkki trafik kilit hala,arabayı yolun ortasında bırakıp koşa koşa okula gittik son saniyede aldılar içeriye,çok koştum ama,eve gelincede kasıgım çok agrıdı,hamileysem bişey olmuşmudur ya(

kızlar şimdi size bir şey söylicem ama lütfen ıyyyyy demeyin nolur ben burda elle gebelik muayenesi diye bir şey okumuştum. eğer orta parmağınızı vajinanıza itince sert bir şey geliyorsa o rahimmiş ve kişi adet olurmuş. ama yumuşacık balon gibiyse gebeymiş. bu yöntemi 5-6 kere yaptım her defasında elime sert bir burun ucu gibi bir şey geliyordu..hatta bir kaç kere eşime yaptırdım o da rahim ağzımı hissetti. derken bugün niyeti bozdum ya ben hani bu gebelik konusunda, geçirdim parmağıma prezervatifi muayene ettim. ve kızlar inanamadım balon gibi yumuşak ve sonsuz boşluk var...üstelik pembe lekelerim de çok çok azaldı...

nasıl bır şey canım yabu belırtı biraz acıklarmısın rica etsem merak ettım

yok canım bende çizgi falan ya aradım bayaa ama yok yaniii :)
sanmıyorum hamileysen bişey olcağını canım o kadar kolay değilir heralde bişey olması içini ferah tutt gün sayıyoruz şurda negatif elektrik yayma lütfen içine

inş hamişsindir cnm,ama bunu adete kaç gün varken yapabiliriz,biri deseki bogaz köprüsünden atla hamiş kalırsın,atlıycak gibi bi havamız var

şaka yapıyosuuuuunnnnn
yaşasııınnnnnn :):):):)yarın kan ver bence hiç bekleme daha fazlaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…