şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık daha ne olsun canım benim döktürmüşsün süper valla inşallah çok çokk çokkk güzel geçer

güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık daha ne olsun canım benim döktürmüşsün süper valla inşallah çok çokk çokkk güzel geçer

inş canım benimmmm çok teşekkürleeer:)
hepimizin hergünüü çokçokkkk güzel geçsin sadece özel günler değil hergünümüz mutluluk dolu olsuun :)

tugcecan kullanıcısından alıntı

Canım senin kalbindeki sorunun cevabı EVET...
Bebeğin olucak hayırlısıyla. Ve bu senin için çok hayırlı.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
Ve geleceğin ışık dolu gözüküyor canım.

banada bunu dedi kızlaarr :)

canım kan testi yapsan en azından için rahat eder, yada doktora falan gitsen yani inşallah bebektir ama kist falan mı acaba lekelenmeye sebebiyet veriyor

canım ben yaklaşık 1 yıl adet öncesi lekelenme yaşadım. doktora gittim bir sorun çıkmadı..ve 6-7 aydır da hiç olmamıştı. ve o lekelenmeden biraz farklı şu an yaşadığım. o lekelerim kahverengiydi ve rengi koyuydu...adetten 3 gün önce olurdu adet günüm de hiç şaşmadan normal kanamaya dönerdi. ama bu çok çok çok açık kahve (hatta nescafe rengi) ya da çok açık pembe..3 gündür oluyor ve adetim iki gün gecikti. diğer lekelenmem gibi değil pek.

bence kan testi yaptır canıım yerleşme kanaması belirtileri gibi bunlar bana öyle geldii

oo süpermiş kuzum senin kartın hadi hayırlısı umarım en kısa sürede burdayım der meleğin
anladım canım ozaman inşallah meleğinin habercisidir bu lekelenmeler

inşallah kızlar ümitlenmek istemiyorum ama insan düşünüyor sıkca. eşim çok kızıyor bana çok kafaya takıyorsun, durmadan test yapıyorsun sen hamile değilsin diyor. kendisi veteriner hekimi:)sanki ben de ineğim:) kanamamı gösterdim adet olcaksın sen diyo. haklı da olabilir elbette...ama ne bileyim beni pek anlamıyor...o yüzden şimdi kan testi yapmak istemiyorum dır dır edicek. idrar testini her yapışımda ben sana demiştim diyor.

şüphelendiğini söyleme tatlım her defasında seni takmıyo sansın ben öyleyim :)
ne ovulasyonu anlatıyorum ne verimli günü sanki canım istiyomuş gibi yapıyorum 2 günde 1 böylece o da rahat bende.test yaptım 1 kere negatif çıktı söylemedim bile taktığımı bilip üzülmesin diye.sende öyle yap bence :)

Son düzenleyen: Moderatör:

beni neden hala eklemedinizz? 3kere rica etdim (((( 12 subat

ben şu ayı bi atlatayım hakkaten takmıcam. ömrümden ömür gitti resmen:) bi de ben bu dönemi evde yaşadım ve ilk denememizdi. bana tatil yaramıyor. bir an önce açılsın şu okullar:)))

bende söylemiyorum çünkü negatif olunca benden daha çok üzülüyor, birde yumurtlama günü söylediğimde benim herifte ters tepiyor istemiyor yaww

ilk denemenizdemi bu kadar taktın sen

canım ben bebeğin olmama durumuna takmadım...sonucumun belirsiz olmasına taktım. belirsizlik beni geriyor. yoksa şu an adet olsam oh bee diycem çünkü günlerdir ne olduğu belli olman bir şeyler yaşıyorum.yoksa elbette tutmaması çok normal. insanlar kaç yıl uğraşıyor.

Kartın sana geçmişini şifalandırmanı söylüyor.
Geçmişinle barış.Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.

bunu pek anlayamadım

Diğer kartın ise özgürlük...
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

bunu da kocama söylemem lazım korunmasa da mucizelere izin verse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…