şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

pzt ye kadar beklicem, eğer bu durum devam ederse işten çıkışta acile gidip kan vericem. yarın evlilik yıl dönümümüz. çok güzel olurdu hamile olsaydım...neyse kısmetimizde ne varsa o..
hadi hayırlısı hayırlı haberlerle dönersin inşalla
hayırlı akşamlar slm kızlar ne haber
hoşgeldin canım hayırlı akşamlar

anam bu nasıl birşeymiş öyle ilkez duyuyorum :18::18:

nasıl bır şey canım yabu belırtı biraz acıklarmısın rica etsem merak ettım

kuzum ben de burda okudum. üzerine sayfalarca şey yazılmış. ben de ilk duyunca ıyyy dedim ama insan her şeyden medet umuyor. sonra yazılmış makaleleri filan okudum yabancı literatürde bile var. şöyle ki, ultrason olmadığı dönemlerde gebeliği anlamanın bir yolu rahim ağzının elle muayene edilmesiymiş. adet olucak kişide rahim aşağı indiği için tıpkı burun ucu gibi sert bir şey eline geliyor. çok itttirmene gerek bile yok. ama gebe kişinin rahmi yukarı çıktığından içerisi yumuş yumuş sonsuz boşluk oluyormuş. ama kızlar ellerinizi ya çok iyi yıkayın ya da prezervatifle yapın eğer yapmak niyetindeyseniz.

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz??butun gun giremedim dogru duzgun ara ara girip okuyabildim biraz yazdiklarinizi bebis haberi yok heralde dimi kacirdigim(tugceye bende kart rica ettim simdi ne cikicak cok merak ediyorum:)))

canım icini ferah tut bebiş vardır hemde birşey olmamiştir canımbem

nasıl bır şey canım yabu belırtı biraz acıklarmısın rica etsem merak ettım

cnm dün okudum ben bu sölediklerimi,birinin bizim belirtiler gibi belirtileri var kasık agrıması falan filan işte,yaşlı bi teyze varmış orda göbek hizasında kahverengi çizgi olur demiş hamileysen,kızda bakmış gerçekten uzun çizgi var,teyzeye göstermiş yat yat sen hamilesin demiş,oda bayagı ümitliydi,bende baktım okuduktan sonra bendede var çok açık kahverengi,ama bunada inanmak istemiyorum hamileligin ilk aylarında böle bişey çıkcagını sanmam,yinede ümit işte napalım:)

kızlar kimsenin aklını çelmek istemem. ben de burdan öğrendim ve sonradan araştırdım ama makalelerde de zararlı olmadığını sadece streril olmaya özen gösterilmesi gerektiği yazıyordu. inşallah bir şey olmamıştır bana da:)) size kesinlikle yapın edin diyemem sadece kendi durumumdaki değişikliği paylaşmak istedim.

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz??butun gun giremedim dogru duzgun ara ara girip okuyabildim biraz yazdiklarinizi bebis haberi yok heralde dimi kacirdigim(tugceye bende kart rica ettim simdi ne cikicak cok merak ediyorum:)))

hoşgeldin ciciimm :)
bugün yeni yeni yöntemler öğrendik vallaa :)ateş ölçme yöntemi ovulasyon gibi ama daha değişik :)
bebiş haberi dünkü başak 1984 'den geldi test yapmış öyle canım :)

çok çokk hoşgeldin canımcım kendi adıma iyiyim sen nasılsın??

bende bu ay çıktı ve ben eşime sordum o çizgiyi:) o da bana bilimsel açıklama yaptı:)) ve ilk kez bu ay gördüm bildiğin kahverengi çizgim var. allahım yine umutlanıyorum yaaaaaaaaaaaa.....offff sakin olalım sakin....en kesini kan testii...

canım icini ferah tut bebiş vardır hemde birşey olmamiştir canımbem

inş cnm,o kadar çok istiyorumki aslında yaşım ve denememiz olarak acele ediyorum biliyorum ama,çok sabırsızım,annem bile benden daha heyecanlı,ne güzel sarışın sarışın bebeklerim olur hamiş kalsam:))

hım bir deneyelım bakalım

hoşgeldin ciciimm :)
bugün yeni yeni yöntemler öğrendik vallaa :)ateş ölçme yöntemi ovulasyon gibi ama daha değişik :)
bebiş haberi dünkü başak 1984 'den geldi test yapmış öyle canım :)

Ayy basak icin cok sevindim yaa super saglikla kucagina alsin insallah hamislerimiz artiyo gun gectikcede 2-3 haber almaya baslicaz artik eminim ki:))ates yontemini okudum cok mantikli geldi bana adi batasica kirmizilar gelirse basliycam ona :))

her şeyden umutlanıyoruz...ne kadar zormuş kızlar yaaa...allahım isteyen herkese versin...

gerçektenmi vallamııı ay heyecandan ölcem :)) bendede varya oda psikolojik değil ya

Ayy basak icin cok sevindim yaa super saglikla kucagina alsin insallah hamislerimiz artiyo gun gectikcede 2-3 haber almaya baslicaz artik eminim ki:))ates yontemini okudum cok mantikli geldi bana adi batasica kirmizilar gelirse basliycam ona :))

bende olursam adet yapıcam canıımm denemekten bişey çıkmaz :)

cnm şu rahime bakma yöntemi adetten kaç gün önce yapılabilir biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…