- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.261
hadi hayırlısı hayırlı haberlerle dönersin inşallapzt ye kadar beklicem, eğer bu durum devam ederse işten çıkışta acile gidip kan vericem. yarın evlilik yıl dönümümüz. çok güzel olurdu hamile olsaydım...neyse kısmetimizde ne varsa o..
hoşgeldin canım hayırlı akşamlarhayırlı akşamlarslm kızlar ne haber
kızlar şimdi size bir şey söylicem ama lütfen ıyyyyy demeyin nolurben burda elle gebelik muayenesi diye bir şey okumuştum. eğer orta parmağınızı vajinanıza itince sert bir şey geliyorsa o rahimmiş ve kişi adet olurmuş. ama yumuşacık balon gibiyse gebeymiş. bu yöntemi 5-6 kere yaptım her defasında elime sert bir burun ucu gibi bir şey geliyordu..hatta bir kaç kere eşime yaptırdım o da rahim ağzımı hissetti. derken bugün niyeti bozdum ya ben hani bu gebelik konusunda, geçirdim parmağıma prezervatifi muayene ettim. ve kızlar inanamadım balon gibi yumuşak ve sonsuz boşluk var...üstelik pembe lekelerim de çok çok azaldı...
nasıl bır şey canım yabu belırtı biraz acıklarmısın rica etsem merak ettım
ya bide ben bugün sınava giderken trafige takıldık,şişlide sanıyodum 2 de gircegim sınavı,arabada giriş belgesine bi baktım beşiktaş,yarım saat vardı sınava ve acayip trafik,eşim ara sokaklardan gide gide bayagı yaklaştı okula,ana caddeye çıktıkki trafik kilit hala,arabayı yolun ortasında bırakıp koşa koşa okula gittik son saniyede aldılar içeriye,çok koştum ama,eve gelincede kasıgım çok agrıdı,hamileysem bişey olmuşmudur ya(
nasıl bır şey canım yabu belırtı biraz acıklarmısın rica etsem merak ettım
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz??butun gun giremedim dogru duzgun ara ara girip okuyabildim biraz yazdiklarinizi bebis haberi yok heralde dimi kacirdigim(tugceye bende kart rica ettim simdi ne cikicak cok merak ediyorum:)))
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz??butun gun giremedim dogru duzgun ara ara girip okuyabildim biraz yazdiklarinizi bebis haberi yok heralde dimi kacirdigim(tugceye bende kart rica ettim simdi ne cikicak cok merak ediyorum:)))
cnm dün okudum ben bu sölediklerimi,birinin bizim belirtiler gibi belirtileri var kasık agrıması falan filan işte,yaşlı bi teyze varmış orda göbek hizasında kahverengi çizgi olur demiş hamileysen,kızda bakmış gerçekten uzun çizgi var,teyzeye göstermiş yat yat sen hamilesin demiş,oda bayagı ümitliydi,bende baktım okuduktan sonra bendede var çok açık kahverengi,ama bunada inanmak istemiyorum hamileligin ilk aylarında böle bişey çıkcagını sanmam,yinede ümit işte napalım:)
canım icini ferah tut bebiş vardır hemde birşey olmamiştir canımbem
kuzum ben de burda okudum. üzerine sayfalarca şey yazılmış. ben de ilk duyunca ıyyy dedim ama insan her şeyden medet umuyor. sonra yazılmış makaleleri filan okudum yabancı literatürde bile var. şöyle ki, ultrason olmadığı dönemlerde gebeliği anlamanın bir yolu rahim ağzının elle muayene edilmesiymiş. adet olucak kişide rahim aşağı indiği için tıpkı burun ucu gibi sert bir şey eline geliyor. çok itttirmene gerek bile yok. ama gebe kişinin rahmi yukarı çıktığından içerisi yumuş yumuş sonsuz boşluk oluyormuş. ama kızlar ellerinizi ya çok iyi yıkayın ya da prezervatifle yapın eğer yapmak niyetindeyseniz.
hoşgeldin ciciimm :)
bugün yeni yeni yöntemler öğrendik vallaa :)ateş ölçme yöntemi ovulasyon gibi ama daha değişik :)
bebiş haberi dünkü başak 1984 'den geldi test yapmış öyle canım :)
bende bu ay çıktı ve ben eşime sordum o çizgiyi:) o da bana bilimsel açıklama yaptı:)) ve ilk kez bu ay gördüm bildiğin kahverengi çizgim var. allahım yine umutlanıyorum yaaaaaaaaaaaa.....offff sakin olalım sakin....en kesini kan testii...
Ayy basak icin cok sevindim yaa super saglikla kucagina alsin insallah hamislerimiz artiyo gun gectikcede 2-3 haber almaya baslicaz artik eminim ki:))ates yontemini okudum cok mantikli geldi bana adi batasica kirmizilar gelirse basliycam ona :))
çok çokk hoşgeldin canımcım kendi adıma iyiyim sen nasılsın??
bende olursam adet yapıcam canıımm denemekten bişey çıkmaz :)
bende bu ay çıktı ve ben eşime sordum o çizgiyi:) o da bana bilimsel açıklama yaptı:)) ve ilk kez bu ay gördüm bildiğin kahverengi çizgim var. allahım yine umutlanıyorum yaaaaaaaaaaaa.....offff sakin olalım sakin....en kesini kan testii...
Hosbulduk kuzucum bende iyiyim cok sukur gun sayiyoruz iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?