şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bu arada çalışmalara devam ediyor musunuz ?? yoksa bıraktı mı yumurtlama günü gecenler

8inde calismamiz gerekiyodu dun aksam ama cok yorgundum canim bugun calistik da artik calismadan cikti bizimki ovulasyonda cift cizgiyi gordugumuz 3 gun calismistik bide kasiklarim hala agriyo yumurtlamada bitti ama neden agriyo anlamadim o yuzden biraktik sayilir artik:))

canım bat 18miş senin sen kaçıncı gün gördün ovulasyonda çift çizgiyi

Son düzenleme:
bu arada çalışmalara devam ediyor musunuz ?? yoksa bıraktı mı yumurtlama günü gecenler

canım benım ben devam edıyorum kasıklarım bana batmasına ragmen yıgmadan devam ettırıyorum inşallah bu ay olacak gıbıyım inşallah yaaa bu mutlu haberı bı alsam var yaaaa ahh ahhh

canım benım ben devam edıyorum kasıklarım bana batmasına ragmen yıgmadan devam ettırıyorum inşallah bu ay olacak gıbıyım inşallah yaaa bu mutlu haberı bı alsam var yaaaa ahh ahhh

inşallah canım ya ufff zor süreç birde beklemesi zaten geçmiyor günler

ooff benzetmeye bakarmısınnn
Kan versene tatlım bi acile gidip ben merak ettim senden çok

valla laptop şarjda gözümün önünde o vardı baktım onun kalınlıgı kadar hemen onu yazdım,valla elim ayagım titriyo heyecandan,şuandada tam göbegimin etrafında batma oluyo..cnm kan veririmde negatif çıkarsa kötü olurum o yüzden 14 şubat olmazsam eger 15 şubat eşimle acile giderim kesin:) bide melek kartlarında anne bebek kartı falan çıktı iyice ümitlendim,inanmam aslında ama,annemle kayınvalideminde bebek rüyaları işin içine girince kafam allak bullak oldu,geçen ayda bi komşu yeni doğum yaptı,beni rüyasında hamile görmüş,böle şeyleri duyunca insan hamile gibi hissediyor kendini elde değil..

ayy çok heycanlandım yalnıızz :)
hadi inş canımm :):)nasıl beklicez 14üne kadar amaa :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…