şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kuzum aşağıda ne yaparsın hele çık yukarı gül yüzünü görelim (yani tatlı dilinden birşeyler okuyalım ))

canım kür hakkında bi düşüncen varsa bana anlatmadan geçme bende yappcam bu ay:)
çıkıyorum şimdi iyi geceler herkesee

canm ben burdaydm ama sayfaya giremedm bitürlü k.bakma... nese cnm bu çörekotu için iyi diolar. kırmızılar gelmez inşallah sana da eğer gelirsede 2. gün başlıosun bu küre 12 gün snra bırakıosunn. herkes öğrendkçe paylaşıo işte:))
bnde sen uyguladın mı die sorucaktım aslında... bu kürü uygulamak istedğinde yaz bana ben tarifini verrm kullanmaya başladım da hayrlısı bakalım..... ii gcler cnmmm

günaydın canııım:) 2 gün kaldı adet olursam uygulamayı düşününyorum canımm.bakalımm olmam umarımmm adet :/

Kızlar testinde silik çizgi çıkanlar ne olur bana yardımcı olun...adetime 2 gün kala testte bişi çıkmamıştı.. bugün adet günüm ve olmadım sarı gibi akıntım oldu sabah hafifte kasık ağrılarım var...sabah test yaptım ilk dakika bişi çıkmayınca üzüldüm ve testi çekmeceye koydum yaklaşık 15-20 dk. sonra baktım silik çizgi belirmiş.. ama bu silik çizgimi bilmiyorum..keşke foto çekip ekleyebilsem..silik çizgi çıkan arkadaşlar böyle hayalet gibi bir çizgi var.. daha önceki yaptığım testte bu yok ama...şimdikinde var... bu kadar umutlanmışken ne olur hamile olayım..28. gün adetim gelirdi ama şuan kasık ağrım var ama adetim gelmedi....

slm kızlar ben geldim,iyi pazarlar herkese,dün akam çarşamba doktora gitmeden önce tekrar test yapacgım demiştim bu sabah için,yaptım ve yine olumsuz ,hala adet yok,ya hormonlarda bi sorun oldu bu ay, yada gebelikten önce bu tür durumlar olabiliyormuş çarsamba ögrenecegiz bakalım

canım bu testler belli bisüre sonra geçerliligini yitiriyor, ama madem adetinde gelmemis bence yarın testi tekrarla,inşallah meleğin seninledir, güzel haberini bekliyoruz

ben de ondan korkuyorum cnmtestte mi sorn var diye...bu arada silik çizgi ile hamile kalan bir arkadaşım vardı şimdi faceden onunla yazışıyorum o da iki saat sonra görmüş silik çizgiyi sonra kanda hamile olduğunu öğrenmiş... ama bu kadar umutlanmak istemiyorum yarın tekrar test yapıcam..

hadi bakalım inşallah seninde öyle olur canım benim :)

inşallah canım nolur bana dua edin... keşke silik çizgi tecrübesini yaşayanlar burda olsaydı

canımmmm:))) inşallahhh hamişsindirr:))) yaaa benmde acayip midem bulanıo ama ben adet te oldumm ağzımda da acayip bi tat var istifra edicek gbi oluorummm anlamdm bnde valla yaaa keşke heemn belli olsa bu işlerrr belirsizlik aslında bizi yiyip bitirio((14:

benimde karnımm ağrıyoo yolda kırmızılaar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…