- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.341
hayırlı haberlerini bekliiyor olacam kuzum inşallah mucizen gerçekleşir
gizemcim buyraysan bişi sorcam kullandığın bi kür oldumu bu ay???
canım kür hakkında bi düşüncen varsa bana anlatmadan geçme bende yappcam bu ay:)
çıkıyorum şimdi iyi geceler herkesee
canm ben burdaydm ama sayfaya giremedm bitürlü k.bakma... nese cnm bu çörekotu için iyi diolar. kırmızılar gelmez inşallah sana da eğer gelirsede 2. gün başlıosun bu küre 12 gün snra bırakıosunn. herkes öğrendkçe paylaşıo işte:))
bnde sen uyguladın mı die sorucaktım aslında... bu kürü uygulamak istedğinde yaz bana ben tarifini verrm kullanmaya başladım da hayrlısı bakalım..... ii gcler cnmmm
lütfeeeenn neden kimse yooookk
canım bu testler belli bisüre sonra geçerliligini yitiriyor, ama madem adetinde gelmemis bence yarın testi tekrarla,inşallah meleğin seninledir, güzel haberini bekliyoruz
ben de ondan korkuyorum cnmtestte mi sorn var diye...bu arada silik çizgi ile hamile kalan bir arkadaşım vardı şimdi faceden onunla yazışıyorum o da iki saat sonra görmüş silik çizgiyi sonra kanda hamile olduğunu öğrenmiş... ama bu kadar umutlanmak istemiyorum yarın tekrar test yapıcam..
hadi bakalım inşallah seninde öyle olur canım benim :)
inşallah canım nolur bana dua edin... keşke silik çizgi tecrübesini yaşayanlar burda olsaydı
canımmmm:))) inşallahhh hamişsindirr:))) yaaa benmde acayip midem bulanıo ama ben adet te oldumm ağzımda da acayip bi tat var istifra edicek gbi oluorummm anlamdm bnde valla yaaa keşke heemn belli olsa bu işlerrr belirsizlik aslında bizi yiyip bitirio(( 14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?