- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.361
canımmmm:))) inşallahhh hamişsindirr:))) yaaa benmde acayip midem bulanıo ama ben adet te oldumm ağzımda da acayip bi tat var istifra edicek gbi oluorummm anlamdm bnde valla yaaa keşke heemn belli olsa bu işlerrr belirsizlik aslında bizi yiyip bitirio(( 14:
benimde karnımm ağrıyoo yolda kırmızılaar:
benm bat yarın hafif koyu sarı bi akıntı geldi sabah ama başka bi belirti yok hadi bakalım hayırlısı
kızlar bütün belirtiler yalan oldu:)) bugün foşur foşur kanamam var...neyse ki bu da bir sonuç...anladım ki psikolojik olarak resmen adetimi bile geciktirdim:)
canım ya benim silik çizgiyi arkadaşıma gösterdim kesin hamilesin diyor ama kan testi yaptırcam bugün pazar(( adetin baya geliyormu? bende hiç belirti yok hafif sersemlik göğüs ağrısı çok hafif ama kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor bi de kahve lekelenme oldu sabah
ağrıya güvenme ben de adet olcam sanıyordum aam hala olmadım testimde çift çizgi var tabi yanılma yoksa
koyu sarı akıntı bende de var cnm umarım hepimiz hamişizdir bu ay
elifnil58 rabım inşallah hamılesındır vallah bana oyle geldı ınşallah oylesındır canım benım
canıım net görünüyo ama bndeki testlerde ilk dakikalardan sonra beliren çizgileri dikkate almayın falan yazıyodu umarım yanılırım ve bebişin geliiir canııımm :)Kızlar testimin fotoğrafı bir de siz bakarmısınız?Kalitesi biraz düşük net görünmeyebilir...
Eki Görüntüle 629322 Eki Görüntüle 629323
elifnil58 rabım inşallah hamılesındır vallah bana oyle geldı ınşallah oylesındır canım benım
canıım inş hamişsindirr çok güzell oluuurr:)ve ağrım adet ağrısı gibi anlarsın ya öylee
kızlar bütün belirtiler yalan oldu:)) bugün foşur foşur kanamam var...neyse ki bu da bir sonuç...anladım ki psikolojik olarak resmen adetimi bile geciktirdim:)
canıım net görünüyo ama bndeki testlerde ilk dakikalardan sonra beliren çizgileri dikkate almayın falan yazıyodu umarım yanılırım ve bebişin geliiir canııımm :)
cnm inşallah... testi ekledim bi bakarmısınız?
canım bende bu güne kadar hiç çift çizgi çıkmamıştı.. umarım hayal kırıklığına uğramam sabah kan testine gitcem.. umarım bebeğim benledir...offf karnım çok ağrıyooo
tabı bakarım canım......canım icini ferah tut HAMILESIN ohhhh ohhaay vallah ben hamıle olmuş gibi sevindım.....
dua edicem sanaa umarım pozitif çıkarr :)
şimdi gitsene tatlıım acile verirler hemenn çok heycanlandıımm :) elli ton mucizesii
yaaa cnm inşallah dediğin gibidir.. ağrım var adet olcakmışım gibi başka da belirtim yok(( inşallah kimyasal gebelik filan değildir aklıma kötü kötü şeyler geliyor nasıl sabredicem yarına kadarrrr
benimde daha yumurtlama tarihim bile gelmedi ama adetten sonra eşimle birlikte olduk ozamanda beri kasığım kasılyo başım dönüyo hep psikoloji işte sanki benle oyun oynuyo
ve testini koyan arkadaşım bence hamilesin hayırlı olsun inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?