şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ayy çok heycanlandım yalnıızz :)
hadi inş canımm :):)nasıl beklicez 14üne kadar amaa :|

ahh orasını bi bilsem,şu rahime bakma yönetimini bende araştırdım kimi dogruluyor kimi yalanlıyor,ama genelde ebe olanlar dogruluyor,bunu yapıp anlayanlarda varmış,adete 1 hafta kala yapılıyormuş,yapsakmıki ya

gizemcim okudum mesajını ama yeni oldugum için cevap yazamadım msj 100 olcakmış bakim ben bi sende denesen aslında belli olur

ama canım eskıden ultrasyon makınesımı vardı ebeler parmakla muane edıp hamılemı degılmı soyluyorlardı

valla baktım ben elime sert bişi gelmedi yumuşaktı :)) bunlardamı başıma gelcekti ahh ahh

canım bu bebekler bızı maymuna cevırmızler yaaa ama ben bılıyorum ne yapacıgımı gelsın poposuna vuracam ıkıtane eve cok gec geldı banada cok acı cektırdı terbiyeli

Kızlar slm dün giremedim doğru dürüst nete...gzmcnbz arkadaşımın dediğin kitaplar tam bir afyodizyakilk ktap bitti ikincinin yarısındayım... bu ardaa dün adetime 2-3 gün kala yani test yaptım negatif çıktı.. orda bir çizgi var ama silik diyemicem sadece ikinci çizginin yeri belli...adet kasılmaları kasıklara batmalar var ama yarın adet olmam lazım normalde .. beklicem...umudum kalmadı ama test de negatif çıkınca bu ay doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam elim kolum bağlı beklemek zoruma gidiyor

canım seni çok iyi anlıyorum ben...test yapmadan duramıyoruz ama yapınca da negatif çıkıyor maalesef..benim adet geçti iki gün ama hala negatif diyor.

canını sıkma rabım hayırlısını versın canım benım kan testımı yoksam idrarmı yaptın

canım seni çok iyi anlıyorum ben...test yapmadan duramıyoruz ama yapınca da negatif çıkıyor maalesef..benim adet geçti iki gün ama hala negatif diyor.
off yaaa ne kadar kafa karıştırıcı bu işler.. keşke herkes gibi tek bir testte çıksa...

canını sıkma rabım hayırlısını versın canım benım kan testımı yoksam idrarmı yaptın

canım ben kan testinde bir kere ağzımın payını aldım idrarda çıkmadan birdaha kan testi asla vermem...idraryaptım cnm

hoşgeldin canımmmm

idrarda hemen çıkan var çıkmayan var kızlar...kanda da aynı şekilde hemen çıkmayan var.bazen geç döllenme olabiliyor.

canım ben kan testinde bir kere ağzımın payını aldım idrarda çıkmadan birdaha kan testi asla vermem...idraryaptım cnm[/QUOTE]

canım benımsana bırsey dıyeyım benım komsum idrarda gormedı kan testınde dahı gormedı cok acayıp ama bu gercek bır durum 6 haftalık oldugu halde sonunda ultrasyonda gozuktu ve 2 aylıkgen kanda felan cıktı vallah sızlere bır süprızde yapa bılır canım benım tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…