- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.301
yaaa canlar bendede var ama cok hafıf belırgın yaa
ayy çok heycanlandım yalnıızz :)
hadi inş canımm :):)nasıl beklicez 14üne kadar amaa :|
ahh orasını bi bilsem,şu rahime bakma yönetimini bende araştırdım kimi dogruluyor kimi yalanlıyor,ama genelde ebe olanlar dogruluyor,bunu yapıp anlayanlarda varmış,adete 1 hafta kala yapılıyormuş,yapsakmıki ya
ama canım eskıden ultrasyon makınesımı vardı ebeler parmakla muane edıp hamılemı degılmı soyluyorlardı
valla baktım ben elime sert bişi gelmedi yumuşaktı :)) bunlardamı başıma gelcekti ahh ahh
cnm şu rahime bakma yöntemi adetten kaç gün önce yapılabilir biliyormusun
Kızlar slm dün giremedim doğru dürüst nete...gzmcnbz arkadaşımın dediğin kitaplar tam bir afyodizyakilk ktap bitti ikincinin yarısındayım... bu ardaa dün adetime 2-3 gün kala yani test yaptım negatif çıktı.. orda bir çizgi var ama silik diyemicem sadece ikinci çizginin yeri belli...adet kasılmaları kasıklara batmalar var ama yarın adet olmam lazım normalde .. beklicem...umudum kalmadı ama test de negatif çıkınca bu ay doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam elim kolum bağlı beklemek zoruma gidiyor
Kızlar slm dün giremedim doğru dürüst nete...gzmcnbz arkadaşımın dediğin kitaplar tam bir afyodizyakilk ktap bitti ikincinin yarısındayım... bu ardaa dün adetime 2-3 gün kala yani test yaptım negatif çıktı.. orda bir çizgi var ama silik diyemicem sadece ikinci çizginin yeri belli...adet kasılmaları kasıklara batmalar var ama yarın adet olmam lazım normalde .. beklicem...umudum kalmadı ama test de negatif çıkınca bu ay doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam elim kolum bağlı beklemek zoruma gidiyor
off yaaa ne kadar kafa karıştırıcı bu işler.. keşke herkes gibi tek bir testte çıksa...canım seni çok iyi anlıyorum ben...test yapmadan duramıyoruz ama yapınca da negatif çıkıyor maalesef..benim adet geçti iki gün ama hala negatif diyor.
canını sıkma rabım hayırlısını versın canım benım kan testımı yoksam idrarmı yaptın
off yaaa ne kadar kafa karıştırıcı bu işler.. keşke herkes gibi tek bir testte çıksa...
canım ben kan testinde bir kere ağzımın payını aldım idrarda çıkmadan birdaha kan testi asla vermem...idraryaptım cnm
hoşbulduk cnm benim :)
idrarda hemen çıkan var çıkmayan var kızlar...kanda da aynı şekilde hemen çıkmayan var.bazen geç döllenme olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?