şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım ben kan testinde bir kere ağzımın payını aldım idrarda çıkmadan birdaha kan testi asla vermem...idraryaptım cnm

canım benımsana bırsey dıyeyım benım komsum idrarda gormedı kan testınde dahı gormedı cok acayıp ama bu gercek bır durum 6 haftalık oldugu halde sonunda ultrasyonda gozuktu ve 2 aylıkgen kanda felan cıktı vallah sızlere bır süprızde yapa bılır canım benım tmm[/QUOTE]

o şans beni bulur mu dersin ? hiiiç umudum yok

aynen her şeyden umutlanıyoruz...bu da bir sınanma kızlar...analık sabır gerektirir.

çok doğru söyledin canım ama sabırlı olmak öğrenilebilen bir şey midir? Kişi sabırlı olmak için kendini eğitebilir mi? bilmiyorum hiç bazen öyle sabırsız olabiliyoruz ki böyle durumlarda
kırmızıları görünce benim için herşey bitiyor biranda

zaten adet olmaya yakın hassaslaşıyoruz bi de üstüne gebe olmadığımızı öğrenince hepten çöküyoruz...beklicez kızlar başka yolu yok...bebeğimizin bize gelmesini beklicez.

kızlar ben kaçıyorum eşim gelmek üzeredir...hepinizi öpüyorum..inşallah hayırlı haberleri teker teker veririz.

o şans beni bulur mu dersin ? hiiiç umudum yok[/QUOTE]

canım neden olmasın umudunu kırma yaaa rabbım sana en ıyı meyvesınden tadıracak emın ol :)

slm kızlar ben geldım nasılsınız, bugun gırmedım sayfalar dolmus guzel haberler vr mı bugun,bu arada carsamba doktor gıtmeden once yarın yıne test yapıcam dua edn,ınsallah gec dollenme olmustur :S

slm kızlar ben geldım nasılsınız, bugun gırmedım sayfalar dolmus guzel haberler vr mı bugun,bu arada carsamba doktor gıtmeden once yarın yıne test yapıcam dua edn,ınsallah gec dollenme olmustur :S

hoşgeldin canımcım hayırlı geceler adetin geçikti mi

hosbulduk canım evet bugun 10, gun ,gecıktı,test yaptım gecen hafta olumsuz,kan testı yaptırdım gecen pazar o da negatıf carsamba doktora gıdıcem ama bı umut yarın tekrar test yapıcm

hayırlısı olsun canım inşallah bebeğindir gizleniyordur belki annesi doktor amca söyler belki meleğin senle diye aminnnn aminnn inşallah

hayırlısı olsun canım inşallah bebeğindir gizleniyordur belki annesi doktor amca söyler belki meleğin senle diye aminnnn aminnn inşallah

ınsallah canım aslında cok umıtlenmek ıstemıyorum ama hayırlısı dıyorum,aksam yapacaktım testı ama sabahı bekemek zorundayım daha saglıklı olsun dıye,bırde bısey gecen kızlar burda konusuyordu akıntı geldıgı zaman nasıl bı akıntıve kasık batması herkese gore farklı lsada ne taraf belırtı olarak kabul adılebılır

öyle tabi ki ama bir tarafında olumlu baksın genede Allahtan ümit kesilmez, bence akıntı kişiden kişiye değişiyor ağrılarda hakeza öyle belli olmuyor ki işin aslı belirtilere fazla takılmamak lazım kanaatimce

haklısın aslında sabah ıple cekıyorum bakalım ılk ısım buraya yazmak olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…