- Konu Sahibi nesrin6868
-
aynen akşamda öyleydi yemek ortalıgı topla çay birde duş alma derken gecenin bir yarısı oldu yine bugun bişey yapmayacam yemekten sonra kıvrılacam nasıl hissediyorsun derken ???
kızlar bişey deyimmi :))))) utanıyorum ama desemmiki
hep öyle deniliyo ama gene yatılmıyo yemekten sonra. bende eve gidip bugün ütüyü hallediyim diyorum :)
vücut da belirti aramak yoktu amaaa :)
ayy ne bilim kız mesela bende böyle kasıklarımda sızılar oluyo, dün midemden acı su geldi ki bu zamana kadar hiç olmazdı :) bide önceki adetlerimde gelemden önce göğsümde sızlama olmazdı bu sefer var.. bunun gibi belitriler bu gibi hislerden bahsediyorum :) elsinore duymasın ama
kızlar bişey deyimmi :))))) utanıyorum ama desemmiki
eheheh duydum bileee :))
senden kaçar mı hiç :)))
kaçmaz tabiki de :))) kaç gün kaldı ?
benimde kasıklarımda hafif agrı var birde orada yanma var benimde miğdem kaynıyo yatamıyorum.birde normalde göğüslerim agrırdı adetten önce ama bukez çok kötü durun diyorum :))) şey takamadım o derece montuda üstümden çıkartmıyorum belli olmasın diye uçlarıda acıyo dokunamıyorum kaşınıyo birde kollarımda kaşıntı başladı neyin nesi anlamadım.
benimde kasıklarımda hafif agrı var birde orada yanma var benimde miğdem kaynıyo yatamıyorum.birde normalde göğüslerim agrırdı adetten önce ama bukez çok kötü durun diyorum :))) şey takamadım o derece montuda üstümden çıkartmıyorum belli olmasın diye uçlarıda acıyo dokunamıyorum kaşınıyo birde kollarımda kaşıntı başladı neyin nesi anlamadım.
kız benimde karnım kaşınıyo :) eneeee şeysiz mi dolanıyosun. o derece yanii...
beklemek ne kötü yaa ne yapmamız gerekiyo elsin bize bişey de hele
ikinize de az kalmış..hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz...benim de 24-25 gibi yumurtlama tarihim. ama eşim sağolsun 25 ine misafir davet etmiş:)))
adetine kaç gün kaldı canım?
ikinize de az kalmış..hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz...benim de 24-25 gibi yumurtlama tarihim. ama eşim sağolsun 25 ine misafir davet etmiş:)))
anaa film artistleri gibi serbest dolaşıyorsun yani :)) ay hadi bakalım inşallah ikinizin de belirtileriniz gerçektir de güzel haberi alırız..valla bu topikte herkes aynı anda hamile kalacak galiba..ayyy ne güzel heyecan yaptım sizin adınıza ... kız fazla ortalarda gezinme sende oralarda valla milletin diline düşersin Bo Derek hesabı :))
kız benimde karnım kaşınıyo :) eneeee şeysiz mi dolanıyosun. o derece yanii...
beklemek ne kötü yaa ne yapmamız gerekiyo elsin bize bişey de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?