şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aynen akşamda öyleydi yemek ortalıgı topla çay birde duş alma derken gecenin bir yarısı oldu yine bugun bişey yapmayacam yemekten sonra kıvrılacam nasıl hissediyorsun derken ???

hep öyle deniliyo ama gene yatılmıyo yemekten sonra. bende eve gidip bugün ütüyü hallediyim diyorum :)

vücut da belirti aramak yoktu amaaa :)

ayy ne bilim kız mesela bende böyle kasıklarımda sızılar oluyo, dün midemden acı su geldi ki bu zamana kadar hiç olmazdı :) bide önceki adetlerimde gelemden önce göğsümde sızlama olmazdı bu sefer var.. bunun gibi belitriler bu gibi hislerden bahsediyorum :) elsinore duymasın ama

eheheh duydum bileee :))

benimde kasıklarımda hafif agrı var birde orada yanma var benimde miğdem kaynıyo yatamıyorum.birde normalde göğüslerim agrırdı adetten önce ama bukez çok kötü durun diyorum :))) şey takamadım o derece montuda üstümden çıkartmıyorum belli olmasın diye uçlarıda acıyo dokunamıyorum kaşınıyo birde kollarımda kaşıntı başladı neyin nesi anlamadım.

kız benimde karnım kaşınıyo :) eneeee şeysiz mi dolanıyosun. o derece yanii...
beklemek ne kötü yaa ne yapmamız gerekiyo elsin bize bişey de hele

ikinize de az kalmış..hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz...benim de 24-25 gibi yumurtlama tarihim. ama eşim sağolsun 25 ine misafir davet etmiş:)))

anaa film artistleri gibi serbest dolaşıyorsun yani :)) ay hadi bakalım inşallah ikinizin de belirtileriniz gerçektir de güzel haberi alırız..valla bu topikte herkes aynı anda hamile kalacak galiba..ayyy ne güzel heyecan yaptım sizin adınıza ... kız fazla ortalarda gezinme sende oralarda valla milletin diline düşersin Bo Derek hesabı :))

evet ayyy takamdım dün canımı aldı sabahta taktım baktım olacak gibi deyil o derce sızlıyorlar yürüken bile hiç böyle olmazdı sanki amaliyat yarası mübarek

yok kız belli olmuyo mont var üzerimde düm düz :))))) duruyorlar ayyy kendi kendime gülüyorum yanımdaqkileride deli sanacaklar

valla bekleyeceksiniz şekerler yapacak birşey yok..bak ben biliyorum sen kendini zor tutuyosun şimdi test falan almak yok..tabi benden gizli almadıysan :))) ben o kadar tedavi gördüğüm halde hangi gün dedilerse o günlerde yapmıştım testleri..ne sabırlı insanmışım ben ya tebrik ederim kendimi :))

Son düzenleme:
ikinize de az kalmış..hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz...benim de 24-25 gibi yumurtlama tarihim. ama eşim sağolsun 25 ine misafir davet etmiş:)))

ayy vallaha ne bu misafirlerden çekilenler.. yatılımı misafirler yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…