- Konu Sahibi nesrin6868
misafir geçen cuma gelecekti ama işleri çıkmış..benimki de bu cuma gelin demiş. ben de gelmeden önce aratıp akşam 8 gibi bekliyoruz dedirtcem kocama...bari yapalım da öyle gelsinler:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bekleyeceksiniz şekerler yapacak birşey yok..bak ben biliyorum sen kendini zor tutuyosun şimdi test falan almak yok..tabi benden gizli almadıysan :))) ben o kadar tedavi gördüğüm halde hangi gün dedilerse o günlerde yapmıştım testleri..ne sabırlı insanmışım ben ya tebrik ederim kendimi :))
misafir geçen cuma gelecekti ama işleri çıkmış..benimki de bu cuma gelin demiş. ben de gelmeden önce aratıp akşam 8 gibi bekliyoruz dedirtcem kocama...bari yapalım da öyle gelsinler:)))))
kız hadi üstüne kapı çalarsa ne olacak anaaa allahımya düştügümüz durumlara bak
ama yani içime doğuyo biliyomusunuz sanki bu ay böyle bu topikten birsürü güzel haber çıkacak. nesrinde de var gibi sanki öle hissediyorum...![]()
aksine bende hiç heycan yok ayyy pazar test yapacamya ona bile sanki üşeniyorum heycan gelmiyor
ikinize de az kalmış..hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz...benim de 24-25 gibi yumurtlama tarihim. ama eşim sağolsun 25 ine misafir davet etmiş:)))
kızlar şimdi bir kısır olacak yanındada turşu ohhh ne güzel olurdu
bende gelirim nesrinle 1 hafta kadarcık.. oturduğumuz yerden hizmet görürüz biraz ohhh...![]()
ayyyhhh bi yerlerimiz şişecek şimdi :)![]()