- Konu Sahibi nesrin6868
-
dimi kız hem kafamız dayılır biraz :))
kız pazartesi yatıya geliyorum sanaaa :)))) 1 hafta
bende gelirim nesrinle 1 hafta kadarcık.. oturduğumuz yerden hizmet görürüz biraz ohhh...
tabiiki 1 hafta nasıl geçti anlamadan kalırız :).. Keşke öyle bi şansımız olsaydı yaa birbirimize komşu olsaydık gelip gitseydik :)
Bizde gelene git, gidene gel denmez... Başımızın üstünde yeri var kim gelirse
ama inanın resmen yumurtlama haftamı mı takip ediyorlar diye düşünüyorum bazen
Bizde gelene git, gidene gel denmez... Başımızın üstünde yeri var kim gelirse
ama inanın resmen yumurtlama haftamı mı takip ediyorlar diye düşünüyorum bazen
evet ayyy ne güzel olurdu iyide pazartesi hiç buyrun gelin demiyorki ayyyy davetsiz giden döşeksiz otururmuş kapıda kalcaz:))
kızlar siz en iyisi bana gelin hep birlikte nasılsa bizim öyle bir çalışma olayımız yok :)) ben size bakarım..o istediklerinizi de yaparım..hamilesiniz ya aşerersiniz şimdi siz istediklerinizi bildiğim kadarıyla yaparım artık olmadı annemden yardım alırım :))
ha bu arada valla hiç aklımda yokken acıktırdınız beni ya bravo valla
ha bu arada valla hiç aklımda yokken acıktırdınız beni ya bravo valla
suçlu kendini bildirdi beni de coşturan o ... şimdi kim gitcek eve patates salatası yapicekk
suçlu kendini bildirdi beni de coşturan o ... şimdi kim gitcek eve patates salatası yapicekk
sennnnn :))) ayy valla ne güzel olurdu ama demi çayla üstünede birer kahve yada salep sıcak sıcak
sennnnn :))) ayy valla ne güzel olurdu ama demi çayla üstünede birer kahve yada salep sıcak sıcak
patates salatasıyla kısır tamam da mercimek köftesi bilmiyorum onu anneme yaptırırım artık :)) siz atlayın gelin ..
patates salatasının üstüne salep !!! sen hakikaten hamilesin galiba yoksa bu ikili hayatta bir arada çekilmez di mi kız sezggi :))
yeşil sogan maydonoz kuru sogan mercimek düğü 1 kase mercimeği haşla haşlandıktan sonra içine düğü kat göz kararı şişmeye bırak.kuru soyanı öldür baharatları ekle salça kimyon koy özellikle daha sonra mercimekle düğüye kat yoğur sonra yeşil sogan maydonozu kat yoyur tuz limon çiğ köfte gibi sık yeee bukadar ayyyy
patates salatasının üstüne salep !!! sen hakikaten hamilesin galiba yoksa bu ikili hayatta bir arada çekilmez di mi kız sezggi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?