şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canim insallah Rabbim isteyen herkese bebis verir hayirlisiyla...

Benim batıma otomatik hesaplayïciya göre 4 gün bana göre 5gün var alt karında bißiler oluyor göğüslerdede hassasiyet var ama bu adet belirtisimi yoksa bebißmi anlayamadįm gitti,müthiß bir enerji var ûzerimde adet olacağîm ihtimalini düşündükçe enerjimde dûşüyor Allahım mübarek ezanlar okunurken sen sana açılan ellerimizi boşa çevirme işallah.

Kızlar benim bat yarın ben bugün test yaptırsam hamilemizin değilmiyim öğrenebilir miyim sizce?

Tamam cicimm ne günlere kaldıkkkk vallaa hemen gelse şu bebişleerrr

insallah bebis haberidir canim

iyi ki de acmissin canim...ben de hepinizi cok sevdim.herkes birbirine destek oluyor burda
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim

canim cook sevindim...Hayirli olsunn

Bende simdu gidip hepsine ugne batitcam benim kocis gorsun gununu :)
heheheheh ayy guldurdun benıı
canim insallah Rabbim isteyen herkese bebis verir hayirlisiyla...
amin işallahh bızımde tek temennımız bu
sana bısey dıyımmı umut vermek ıstemem ama sen hamılesın gıbıme gelıyooo ....
evet ben bu topiği cana yakın ınsanlarla ve samımı ınsanlarla dolu goruyorum herkes kendı derdının deıl baskalarının derdıyle ılgılı ne guzel...
Kızlar benim bat yarın ben bugün test yaptırsam hamilemizin değilmiyim öğrenebilir miyim sizce?
cıkar mutlaka kanda hadı hamiş haberi gelsın...
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim
hobaaaaaaaaaaaaaaa
allah ne guzel bı haber buu
maşallah taze anişimize
evet hatunlar gun gecmıyorkı bır hamiş haberi daha .... umutlarımız yınelenıyor.. hepmız hamıle oluvercezz haydi halayaaaaaaa

teyy teyy teyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…