- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.701
ellerine sağlık
ayy ne güzel bir sürü bebişimiz oldu
ayrıca benim gibi bat tariği belirsiz birini görmekte bana iyi geldi
dünyada yanlız değilim![]()
rica ederim canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık
ayy ne güzel bir sürü bebişimiz oldu
ayrıca benim gibi bat tariği belirsiz birini görmekte bana iyi geldi
dünyada yanlız değilim![]()
cnm neler yapmadımki.. eşime keçiboynuzu kürü kendime incir kürü yaptım.. eczaneden yakı alıp yapıştırdım(kayınvalidem ve annemin tavsiyesi üzerine)yumurtlama testi kullandım. bal tarçın çörekotu yedim bu ay tam 4 tane ymurtam oluşmuş hala çatlamayanlar var dedi doktor :26:
Canım test verdim 69 çıktı değerim bir buçuk haftalıksın ama değerin baya yüksek dediler :)) ikiz mi yoksa dediler... darısı sizlere canlarım kahve leke ve sancım kalmadı şükürler olsun hala şoktayım :))) darısı siteyen herkese insaallah. bu arada haya misafirlikteyim![]()
çekilmiş çörek otu al bal we tarcın zaten macun gıbı yapıo direk yut..bn bu kürü yaptıgım ılk ay hamıle kaldım..ondan mı oldu yoksa baska sebeb mı bılemem ama yumurtladıgımı hıssettım resmen..
bi kere kımyasal gecırmıstım o yuzden aspirin kullandım..
we tefrıcıye duasını bitirdim o ay..
aslında bütün sebebleri yerine getirdim galiba..
arkadaşlar ya benim akıntılarım acaba ilişkiden sonra içerdeki meninin bir gün sonra dışarı çıkması falan mı ki acaba içerde kalanlar mı böyle yumurluyormuşum gibi sıvı şeklinde geliyor aynı durumu yaşayanız oldumu ertesi gün lütfennn cevap yoksa her gün yumurtuluyor olamam heralde:s
arkadaşlar ya benim akıntılarım acaba ilişkiden sonra içerdeki meninin bir gün sonra dışarı çıkması falan mı ki acaba içerde kalanlar mı böyle yumurluyormuşum gibi sıvı şeklinde geliyor aynı durumu yaşayanız oldumu ertesi gün lütfennn cevap yoksa her gün yumurtuluyor olamam heralde:s
canım mrb..evet aynen dediğin gibi canım..bende ilk başta senin gibi şaşırmıştım yumurtlama dönmmde değil bu ne şimdi gibisinden ama sonradan öğrendimki içerdekiler geliyor..çok dikkat edersen farklı yapıdalar zaten![]()
sellaamm kızlar..ben geldim :)) nasılsınız ?n
e yaptınız bakalım bugün var mı bi hamiş haberi?
kızlar bende geldim benimle ilgilenen yok
neyse ben anlatayım bari bizden sonra evlenen eşimin arkadaşının eşi hamile biraz önce aradılar yine asla kıskanmadım Allah hayırlı sağlıklı evlat versın ama çok sinir oldum ağladım sinirimden benimde olsun artık çok sinirliyim![]()
cnm cok tebrik ederim Rabbim kucagına almayıda nasip eder inş...![]()
ayyy cok sevındım canım benım gözün aydın bıtanem artık bizlere dua et olurmu canım benım coook cok istiyoruz ne olur hamıle olanların tümü bizleride unutmayın lütlen olurmu ya ama senın adına cok sevındım tatlım benım![]()
yaa kızlar bi derdim var ben bu çörekotunu yutamadımm agzıma yapıştı kaldı orda öğütülmemiş olandan yedim allah kahretmesin sabah sabah ağzım gözüm çörek otu oldu yaanasıl yutuyosunuz bunu sağ salim :)
cicimm tekrar tebrik ederim inan çookk sevindim :)
bişe sorcam dün anlattıklarını uygulamaya geçiriyim dedim bal çörekotu tarçını karıştırdım sabah ağzıma bi attım balı tarçını yuttum çörekotu kaldı ağzımda yapıştı çıkardım bende mecbuurrr
nidennn olmadıı onu bile beceremediimmm![]()