- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.741
tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
sağolun canlarım...darısı hepinize inşallah...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
canım hep dua ediyorum edeceğim de Allah herkese nasip etsin sana da canım...nolur sizde bana edin sağ salim kucağıma alayım
evet cnm valla ben ilişkiden sonra yapıştırdım 2-3 gün kaldı sonra duş aldım ve çıkardım...ardından yeni bir ilişki oldu ve tekrar yapıştırdım..5-6 kez tekrarladım.. bende etki yapmadı canım...benimkinde de 14 günde bir yazıyordu ama annem bişi olmaz dedi.. olmadıda.. alerji filan olmadım yani cnm..
canım hep dua ediyorum edeceğim de Allah herkese nasip etsin sana da canım...nolur sizde bana edin sağ salim kucağıma alayım
evet cnm valla ben ilişkiden sonra yapıştırdım 2-3 gün kaldı sonra duş aldım ve çıkardım...ardından yeni bir ilişki oldu ve tekrar yapıştırdım..5-6 kez tekrarladım.. bende etki yapmadı canım...benimkinde de 14 günde bir yazıyordu ama annem bişi olmaz dedi.. olmadıda.. alerji filan olmadım yani cnm..
kıslar yarın görüşürük.. hadi herkes çalışmaya bana yetişin :))) öptüm hepinizi eşim yatalım diyor uykusu gelmiş..iyi geceler canlarım
kızlar bende geldim benimle ilgilenen yok
neyse ben anlatayım bari bizden sonra evlenen eşimin arkadaşının eşi hamile biraz önce aradılar yine asla kıskanmadım Allah hayırlı sağlıklı evlat versın ama çok sinir oldum ağladım sinirimden benimde olsun artık çok sinirliyim![]()
ayyyy canım sıkma canını yaaa,
çaba güzel elimizden geleni yapalım ama kendimizi böyle üzmeyelim bence, doğuracağımız çocukların bir kader çizgisi var hangi yıl hangi ay doğacakları belli onlar kaderlerini bekliyorlar
Evet canım nolur dua et sorun çıkmasın darısı hepinizin başına innşallahhh
etmemmi canım düşünme öle sorun filan içini ferah tut taktir allahın, gebişliğinin tadını çıkart inan insan gebeliğin her anını özlüyo o çok güzel birşey rabbim hepinize tattırsın banada ikinciyi
kızzzz sayende topiğimizde gebe takvimi görür olduk, belki bizde hamileyiz şimdi aynı bu resimdeki gibi
ayyyy çok heycanlandım senin için
al bendende o kadarnapalım beklemekten başka çare yook..sabredeceğiz..az önce banyodaydım bizim yan komşunn sesi aynen bizim evde..bi oğlu var 3 yaşındamı ne bide karnında..bir bağırıyor çocuğa "bir yatırmadın Allah belanı versin" ayy görsen içim ezildi biz neler yapıyoruz rabbim ona vermiş o neler yapıyor die...
kendimi öyle avutuyorum zaten canım ama ne bileyim koptum birden işte
Benimde sat 7 ocakti daha adet olmadim inatla test de yapmiyorum ilk hamileligimde cok uykum geliyodu bu haftaklarda simdi ise hic yok ama akintim cok 2 haftadir bi de kasiklarim agriyorm
adet zamaninda hic sanci cekmem. bilemiyorum
iyi geceler gece kuşları nasılsınız bakalımm![]()
iyi geceler canim
kimsecikler yok topicte
iyiyiz sagol canim asil sen nasilsin ?
bnde iim cnm cok şükür eet kızlar yoklr uyuyorlar sanırım hepsii..![]()
bende aslinda uyuyacaktim ama az once esimle tartistik sinirlerim bozuldu kendimi bilgisayarin onune attim
aa neden cnm hayırdır ne oldu üzme kendini sakın hep tartısıyoruz ama yne barısıyoruz