şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

cnm bak ben sana ne dicem sakın yanlıs anlam beni hatta benmde niyetim var bebeğim olsada bi bebek almak cok istiorum erkek bebek bence sende düşünürsen erkek düşün neden dersen kız babaya haram erkek anneye ama dinimizde böle caiz değil ya ama bide şu var eger anne adayı süt iğnesi vurulursa evlatlık aldığı bebeğe süt verirse süt annesi olur ben böle biliorum cnm hem bağlarda daha fazla güçlenir canım...fiziki bağ da OLUŞUR...
canım ben onu düşünmedim hiç ama baba olarak kabul ediyorki

cnm bende 9 aydr deniom hc dr cıktın mı

gıtmedıgım dr kalmadı ılk olarak süt hormonum ve guatır var dedıler ama onlarıda normal sevıyeler getırdık ama halen olmuyor bu ayda serophene kulandım inşallah onun sayesınde olmustur... her ayın bu haftasını hıııııccc sevmıyorum gıcık gelıyor bana :5:

slm canlar nasılsınız? 2gün giremedim sayfalar uçmuş :) eee yeni hamişler var mı? 2hafta geçti benim kırmızılar hala yok yarın doktora gidecegim,bakalım kanda gebelik cıkmamasına ragmen neden hala kırmızılar yok,dua istiyorum hepinizden

gıtmedıgım dr kalmadı ılk olarak süt hormonum ve guatır var dedıler ama onlarıda normal sevıyeler getırdık ama halen olmuyor bu ayda serophene kulandım inşallah onun sayesınde olmustur... her ayın bu haftasını hıııııccc sevmıyorum gıcık gelıyor bana :5:

anladım cnm beklemekden baska caremz yok

canım nesdem yanlıs anlamayın beni ama arastırın isterseniz evlatlık konusu zor braz peygamberimizin caiz değildir demiş günah demedim cnm bnm caiz değil ama dedğim şekilde olsa dha güzel olur mus

o zaman kız olan kimsesizlerin günahı ne...ben bu konuda yorum yapmayım.konumuz heba olmasın. herkesin kendi görüşü bir şey diyemem..çok şükür hepimiz inanç sahibiyiz. ama işte bazı konular yoruma dayalı.

iyiyim canım sen nasılsın...cmt gittik kontrole keseyi gördük..2 hafta snra gidicem kalp atışını dinliycez inşallah :16::16:

çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sihhatli eline almayı da nasip etsin inşallah....canım yarın da ben doktora gitcem dua et inşallah iyi haberler ile dönerim bakalım ne diyecek daha çok erken ama yumurtlama günü dediği günde gidiyorum bakalım belkide hamişimdir inşallah hayırlısı ise:)

fatma bende senin gibi olmak istiorum yaa eşimin adı ahmet bnm de hamile kalmak istiorum artıkk gecen nesrn abla yanlıslıkla senn yerine bni hamiş yazmıs karıstırmıs:16:

canım benim inşallah dua yerine geçer...insan olmadan önce başka olduktan sonra bambaşka oluyo ya anlatamam..Rabbim yaşamayı nasip etsin. bu arada senin nikin de hep dikkatimi çekiyodu:) sen de eşini çok seviyosun anlaşılan :D

çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sihhatli eline almayı da nasip etsin inşallah....canım yarın da ben doktora gitcem dua et inşallah iyi haberler ile dönerim bakalım ne diyecek daha çok erken ama yumurtlama günü dediği günde gidiyorum bakalım belkide hamişimdir inşallah hayırlısı ise:)

amin canımm,Rabbim inşallah gönlüne göre versin,güzel haberler alırsın inşallah,bizide haberdar et :16:

Back
X