şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hatta doktorum bu güzel bir işaret yumurta çatlıyo deyerlendir demişti[/QUO
tşk.ler cnm umarım sıkıntı yoktur geçen ayda olmuştu üstüne durmamıştım yine adet sonrasıydı sanırım

nesroşum kahve lekelenmem yok ta dediğim gibi sarı ve arada öle geldi incecik kan geçiyodu geçen ayda öle oldu dedim fırsatım varken sorim kızlara :54:

devam ederse muhakkak git ama iltihap olabilir başka şey olabilir yara olabilir ihmal etme

Bende de ayni uygulama var canim da ondan sordum hemen hemen ayni cumleler cikanlar hep bana da gecen ay bebek cikmisti 3 kere falan ust uste belki de bu ay icindir o fallar:)))

İnsallah cnım fala ınanma falsızda kalma derler ya o hesap ıste ınsallah bu ay ıcındır

banane ya bende dogum ıcıne :)
falımda bugun cıkanı dur kopyalayıp atım sana

Bu aralar hayatında bazı olumsuz gelişmeler olabilir, hazırlıklı olmalısın. Sağlıklı ve güzel bir erkek çocuk yolda, aileye bereketiyle birlikte geliyor. Kötü günler için sakladığın bir miktar parayı gereksiz yere harcayacaksın. Uzun zamandır küs olduğun ve görüşmediğin bir dostun ile artık barışacaksın. Tüm kararlılığınla kötü bir alışkanlığından kurtulmak için ilk adımı atacaksın.

ne falı bu böyle :) hiç burç falınada benzemiyo :):1:

Sabah beri burda olan kizceler
Siz evin isini nasil yapionuz
Aksam ne var yemekte :)
Ben kv ye davetliyim ama simdiden aciktim
Dugun zamani 3ayda verdgm 10 kiloyu 7bucuk ayda geri aldim:(

tac_yapra[SUP][/SUP]k canm napiosun? senn bat yarındı sanırım?? heycan varmı?:))):18::18:

Merhaba canim, bakalim bat yarin ama sanki gelecekler son 5 gundur kahverengi lekelenmem var gecmedi daha adet sancim fln yok ama bilmiyorum ins. olmustur bu ay diyelim. Cokta umutlanmak istemiyorum sonra kabullenmesi daha zor oluyor.. Ben kendimi adet olcakmisim gibi hazirliyorum yarin olmazsa supriz olsun mutluluktan ins uciyim havalara..

Sabahtan girdim biraz oglumun iyiye gittigini haber veriyim diye ama kalamadim isler cok yogun bgn .. Senden ne var ne yok, varmi bgn hamis haberimiz?

Merhaba canim, bakalim bat yarin ama sanki gelecekler son 5 gundur kahverengi lekelenmem var gecmedi daha adet sancim fln yok ama bilmiyorum ins. olmustur bu ay diyelim. Cokta umutlanmak istemiyorum sonra kabullenmesi daha zor oluyor.. Ben kendimi adet olcakmisim gibi hazirliyorum yarin olmazsa supriz olsun mutluluktan ins uciyim havalara..

Sabahtan girdim biraz oglumun iyiye gittigini haber veriyim diye ama kalamadim isler cok yogun bgn .. Senden ne var ne yok, varmi bgn hamis haberimiz?

ayy insallah hamilesindir canim ya
eger bat gelmezse(insallah gelmez) ne zaman test yapmayi dusunuyorsun???

Back
X