- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.161
ben de bursalı değilim,ankaralıyım.bizim de tayin bursaya çıktı.doktorun kim canım?ben buraları yeni öğreniyorum.henüz iyi bir doktor bulamadım.sanki yane:))
anladım cnm benim eşim polis seninmieşinin tayinimi çıktı
bende henüz dr bulamadımdevlette gittimçok tatlı bir doktor ama burda yumurta takibi zor dedi haklıda aslında medicede 2 dr var onlardan birine gidicem sanırım
Benim bildiğim erkek spermler 3 dişiler 7 güne kadar yaşayabiliyormuş ama bu tabi herzaman olmuyor... yanlışmıyım...
cnm aslında bende ertelemeyim diyorumamatedavi sonuç vermezse çok üzücü oluyor
anladım cnm benim eşim polis seninmieşinin tayinimi çıktı
bende henüz dr bulamadımdevlette gittimçok tatlı bir doktor ama burda yumurta takibi zor dedi haklıda aslında medicede 2 dr var onlardan birine gidicem sanırım
yok canım ben öğretmenim.ilk benim tayinim çıktı eşimde peşimden geldi.o da ööörtmen.çekirge devlette yaşar cana gidiyorum ben.sen kime gittin? ve ne tedavisi olacaksın anlamadım. tatlım.
valla jinekolojik bilgi denizimde bunu da ilk defa duyuyorum.spermin erkeği dişisi de mi varmış?çok cahilim.
valla jinekolojik bilgi denizimde bunu da ilk defa duyuyorum.spermin erkeği dişisi de mi varmış?çok cahilim.
ı tatlım zaten beebğin cinsiyetini belirleyen sperm yavalla jinekolojik bilgi denizimde bunu da ilk defa duyuyorum.spermin erkeği dişisi de mi varmış?çok cahilim.
bence içinde kuşku kalmasın canım tedavini ol derim ben sonucu pozitif düşün pozitif olsun...:))
ı tatlım zaten beebğin cinsiyetini belirleyen sperm ya
olmazm
cnm ben pkoluyum oğlumdada tedavi gördüm dr yine tedavidedi 3 ay ilaç olmadı aşılama sonrası tüp bbebek dedi inş gerek kalmaz
yok canım ben öğretmenim.ilk benim tayinim çıktı eşimde peşimden geldi.o da ööörtmen.çekirge devlette yaşar cana gidiyorum ben.sen kime gittin? ve ne tedavisi olacaksın anlamadım. tatlım.
cnm ben pkoluyumyumurta rezervim az kısaca gıdaklayamıyorum
bu yüzden klomen tedavizi olucam
inegöl devlet hastanesine gittim doktorun adını unuttum iyimi
inşallah gerek kalmaz canım kenidisi gelir:))
cnm 55 in samsunla ilgisi varmı?
ı tatlım zaten beebğin cinsiyetini belirleyen sperm ya
olmazm
Cinsiyeti döllenme sırasında babadan gelen sperm hücresinin kromozomal yapısı (X kromozomu mu Y kromozomu mu içerdiği) belirliyor.kadında sadece X kromozomu var.X kromozomu X le döllenirse kız, Y ile döllenirse yani kendinden farklı olanla erkek bebiş oluyor.evet bir anlamda düşünürsek spermlerde erkeklik dişilik var diyebiliriz.valla b gidişle kadın doğum uzmanı olucamm.
var canım ama istanbulda oturuyorum:)
samsun çok güzel şehir eşim fatsalı oaraya yerleşicez sanırım ilerde
İyi geceler kizlar
adetimin 20.ci gunundeyim adet sancısı var bacaklarıma kadar vuran bi agri var hani adet olunca baldırın da beri ağrır ya oyle adetmi olacam yoksa
İyi geceler kizlar
adetimin 20.ci gunundeyim adet sancısı var bacaklarıma kadar vuran bi agri var hani adet olunca baldırın da beri ağrır ya oyle adetmi olacam yoksa
İyi geceler kizlar
iyi akşamlar canım kaçgünde bir adet oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?