şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Son düzenleme:
valla jinekolojik bilgi denizimde bunu da ilk defa duyuyorum.spermin erkeği dişisi de mi varmış?çok cahilim.
ı tatlım zaten beebğin cinsiyetini belirleyen sperm ya
olmazm

bence içinde kuşku kalmasın canım tedavini ol derim ben sonucu pozitif düşün pozitif olsun...:))

cnm ben pkoluyum oğlumdada tedavi gördüm dr yine tedavidedi 3 ay ilaç olmadı aşılama sonrası tüp bbebek dedi inş gerek kalmaz

ı tatlım zaten beebğin cinsiyetini belirleyen sperm ya
olmazm

cnm ben pkoluyum oğlumdada tedavi gördüm dr yine tedavidedi 3 ay ilaç olmadı aşılama sonrası tüp bbebek dedi inş gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz canım kenidisi gelir:))

İyi geceler kizlar
adetimin 20.ci gunundeyim adet sancısı var bacaklarıma kadar vuran bi agri var hani adet olunca baldırın da beri ağrır ya oyle adetmi olacam yoksa

İyi geceler kizlar
adetimin 20.ci gunundeyim adet sancısı var bacaklarıma kadar vuran bi agri var hani adet olunca baldırın da beri ağrır ya oyle adetmi olacam yoksa

o belli olmaz ki canım.regl ile hamişlik belirtileri çok benziyor.kalbinden geçen senin olsunnn.

ne kadar ilgili bir topiğiz,maşallah.bir soruya 3 kişi birden atladık.aynı azmi bebiş çalışmalarında da görmek isteriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…