şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hoşbulduk kızlar benim 29 aylık oğlum var
pkoluyum 4. aydır korunmuyoruz bakalım ne kadar daha bekletecek sıpam
sizlerin nasıl hikayeleri

Allah bagıslasın cnmm
bizlerin cogumuzun dha ilk bebekleri olucak nasipse cnmm..bekliyoruz işte sabırsızca kalacagımız günlerii
inş sende 2.bebegine kalırsın hamiş..

hoşbulduk kızlar benim 29 aylık oğlum var
pkoluyum 4. aydır korunmuyoruz bakalım ne kadar daha bekletecek sıpam
sizlerin nasıl hikayeleri

bizde 1 de yok ona uğraşıyoruz benim ağustosta bir dış gebelik oldu bu ay tekrar başladık denemye bakalım bekliyorum 17 şubat batım

Allah bagıslasın cnmm
bizlerin cogumuzun dha ilk bebekleri olucak nasipse cnmm..bekliyoruz işte sabırsızca kalacagımız günlerii
inş sende 2.bebegine kalırsın hamiş..

amin cnm inş önümüzdeki ay tedavi başlayacak

bizde 1 de yok ona uğraşıyoruz benim ağustosta bir dış gebelik oldu bu ay tekrar başladık denemye bakalım bekliyorum 17 şubat batım
inş en kısa zamanda gelir inş bebeğin dış gebelik tehlikeliymiş çok geçmiş olsun anne olmak muhteşem benim bat 28 şubat çok var yani çalışmalar devam ediyor

Allah bagislasin canim.biz de henuz korunuyoruz.

yeni evlisin sanırım cnm inş istediğimde sende hamişolursun

Allah kimseye dışgebelik yaşatmasın umarım isteyen herkes sağlıkla kucaklarına alır bebişlerini

Önceki sayfamda bahsetmiştim 25 ocakta son adet tarihim ve 7-8-9 ocakta birlikte olabildik sonra eşim şehir dışına gitti.
2 gündür de sancım vardı kasıklarımda ve pıhtı şeklinde kan geldi ara ara (yumurtlama belirtisi midir sizce)
Eşim 1 hafta sonra gelecek şubat ayından umudum yok mu artık sizce
Spermlerin rahimde kalma süresi varmış biliyor musunuz onu

cnm kaç günde 1 regl oluyorsun birde düzenlimi

72 saat diye biliyorum ben canım

amin canim insallah sagolasin...Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Herkese merhaba... Ben de ocak ayını değerlendirip olmayınca bide şubatı deneyim diyenlerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…