şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Döngünün kaç günde bir olduğunu bilmeden bu soruyu cevap verene 100 vericem valla :)) kaç günde bir regl oluyorsun canım?düzenli değilse zaten cevap yok da.yerinde olsam ovülasyon testi yapardım.en garantisi o.çünkü erken ya da geç yumurtluyor olabilirsin.bunu da ancak testle anlarsın ya da doktora gidip öğreneceksin.bence o kadar zahmet çekme.vereceğin yol parasına 20 tane al.merakını gider ve isabetli atış yap :))

Düzenli canım 28-29 günde bir..

Döllenme ihtimali var mı acaba? Off umutlanmak istemiyorum

cnm tam yumurtlama zamanında olmuş çalışmalar öncesindede olduysa ballı kaymak bebeğinin gelmemesi için bir neden yok
sağlıklı sperm 5 güne kadar yaşar ek bir bilgi bir laborant adayından

ben de test aldım ama şubata yetişmedi bu ay olmazsa regli sonrası başlıycam testlere:))

cnm tam yumurtlama zamanında olmuş çalışmalar öncesindede olduysa ballı kaymak bebeğinin gelmemesi için bir neden yok
sağlıklı sperm 5 güne kadar yaşar ek bir bilgi bir laborant adayından

Benim bildiğim erkek spermler 3 dişiler 7 güne kadar yaşayabiliyormuş ama bu tabi herzaman olmuyor... yanlışmıyım...

Çok duydum ama hiç yapmadım bu yumurtlama testini. ADet döngüm düzenli zaten sıkıntı yok çok şükür.
Aslında mantıklı stok yapıp her ay yapmak ona göre davranmak
Ama bu saatten sonra ovulasyon testine gerek yok cünkü eşim yok ortada

regl sonrası hemen yapılmayacak biliyorsun değil mi tatlım?prospektüsü oku mutlaka.

canım denemek için 2 gün sonrası başlıyacağım benim 2 arkadaşım da regli biter bitmez hamile kaldılar :)) tabi herkesin aynı dönem olmaz yumurtlaması önceki hamileliğim(dışgebelik) o zaman takip etmediğimden ne zaman oldu ben de bilmiyorum.

cnm rehmin salgısı yumuşaklığı spermin kalitesine göre değişiyor kız spermlerinin ömrü daha uzun ort 5 gün deniyor

ben maksimum 7 diye biliyorum oda bende gebelikle ilgili bi kitap var ordan biliyorum ama dediğin gibi etkenlere göre değişebiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…