- Konu Sahibi nesrin6868
-
evet katılıyorum arkasından kahve daha güzel olur.. ama bozada olsa içilirdi şimdi aklıma geldi :)))
hepsini anladım da düğ ne kız ilk defa duydum ???
yeşil sogan maydonoz kuru sogan mercimek düğü 1 kase mercimeği haşla haşlandıktan sonra içine düğü kat göz kararı şişmeye bırak.kuru soyanı öldür baharatları ekle salça kimyon koy özellikle daha sonra mercimekle düğüye kat yoğur sonra yeşil sogan maydonozu kat yoyur tuz limon çiğ köfte gibi sık yeee bukadar ayyyy
ayyyy anlaşıldı sende hamilesin allah iyiliğinizi versin patates salatasıyla kahve salep boza ...pöfff :))
kız yanında değil canım arkasından içicez biz şöyle bi 5 10 dk sonra :)))
kız bulgurun incesi :)))))))))))))) çiğ köfteye kısıra konan
ayyy yeteerrrr siz hamileler aşeriyosunuz diye benim karnımı guruldattınız yaw aaaaa :)
elsin kaç kez söyledinki hamilesiniz diye bişeyi 40 gün söylersen olurmuş:)) valla bende acıktım hemde nasııı
kaç kere oldu ki kırka tamamlayayım bari :)
hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz
alın şimdi 40 kere oldu..hadi bakalım hayırlısı :))
:))) pazarr büyük gün ozaman allahın izniyle
yarın kandil dua edecm herkeze inşallah
Hadi inşallah bende edicem hepimize... :)
kızlar bide size ne diyecem.. kaç zamandır şu çorap lastikleri yokmu nasıl sıkıyo bileklerimi yaa.. Şiştiğide belli olmuyo ama ayaklarımmı şişti yoksa ben mi şiştim anlamadım :) şuan amele gibi çorabımı pantolonun üstüne çıkardım öle dolanıyom :)))
aynen bu ay bende şiştim ben pantolonlara bile giremiyorum çogu zaman düğmeyi açıp oturuyorum :))kızz sezgii gidişat iyi deyil
Hadi inşallah bende edicem hepimize... :)
kızlar bide size ne diyecem.. kaç zamandır şu çorap lastikleri yokmu nasıl sıkıyo bileklerimi yaa.. Şiştiğide belli olmuyo ama ayaklarımmı şişti yoksa ben mi şiştim anlamadım :) şuan amele gibi çorabımı pantolonun üstüne çıkardım öle dolanıyom :)))
sorma bende aynı durumdayım. pantolonlarımın çoğu olmuyo 2 aydır.. :)) ne edecez biz böyle ben daha gidip eve bide patates salatası yiyecem :)))
hadi bakalım tüm bebek bekleyenlerin büyük günü bu ay gerçekleşsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?