şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

şu mercimek köftesini hiç sevmem yaa sen nasıl bayılabayıla anlatıyosun :)))

miğde işde ayyy :))ben çok severim gözlemye de bayılırım peynirlisine söylee peynirler sünecek içinde offff

elsin kaç kez söyledinki hamilesiniz diye bişeyi 40 gün söylersen olurmuş:)) valla bende acıktım hemde nasııı

kaç kere oldu ki kırka tamamlayayım bari :)

hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz hamilesiniz

alın şimdi 40 kere oldu..hadi bakalım hayırlısı :))

:))) pazarr büyük gün ozaman allahın izniyle

yarın kandil dua edecm herkeze inşallah

Hadi inşallah bende edicem hepimize... :)

kızlar bide size ne diyecem.. kaç zamandır şu çorap lastikleri yokmu nasıl sıkıyo bileklerimi yaa.. Şiştiğide belli olmuyo ama ayaklarımmı şişti yoksa ben mi şiştim anlamadım :) şuan amele gibi çorabımı pantolonun üstüne çıkardım öle dolanıyom :)))

aynen bu ay bende şiştim ben pantolonlara bile giremiyorum çogu zaman düğmeyi açıp oturuyorum :))kızz sezgii gidişat iyi deyil

aynen bu ay bende şiştim ben pantolonlara bile giremiyorum çogu zaman düğmeyi açıp oturuyorum :))kızz sezgii gidişat iyi deyil

sorma bende aynı durumdayım. pantolonlarımın çoğu olmuyo 2 aydır.. :)) ne edecez biz böyle ben daha gidip eve bide patates salatası yiyecem :)))

çorapların küçülmüştür :)) kız iş yerinde öyle mi dolaşıyorsun allahım yarabbim ya çok komiksin :))) sen yine ufaktan belirti arama işine girdin ama yemezler cnm o dediğin ödem hamileliğin ilerleyen aylarında yani 5.aydan sonra falan oluyo..çok yiyosun bu aralar çoooook kilo aldın bence bebek çok yediriyo sana bence :)

hadi bakalım tüm bebek bekleyenlerin büyük günü bu ay gerçekleşsin inşallah..

kız elsin senin yorumlarının altında nehirim kızım 3 yaşında yazıyo senin kız için mi o ? öyleyse nasıl yapılıyo.. kimilerindede kocamla evleneli şu kadar oldu yazıyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…