- Konu Sahibi nesrin6868
-
çorapların küçülmüştür :)) kız iş yerinde öyle mi dolaşıyorsun allahım yarabbim ya çok komiksin :))) sen yine ufaktan belirti arama işine girdin ama yemezler cnm o dediğin ödem hamileliğin ilerleyen aylarında yani 5.aydan sonra falan oluyo..çok yiyosun bu aralar çoooook kilo aldın bence bebek çok yediriyo sana bence :)
ben eşimi aradım bazen benden önce geliyo gelirsen patates koy haşlansın diye :))))
kız elsin senin yorumlarının altında nehirim kızım 3 yaşında yazıyo senin kız için mi o ? öyleyse nasıl yapılıyo.. kimilerindede kocamla evleneli şu kadar oldu yazıyo ?
çorapların küçülmüştür :)) kız iş yerinde öyle mi dolaşıyorsun allahım yarabbim ya çok komiksin :))) sen yine ufaktan belirti arama işine girdin ama yemezler cnm o dediğin ödem hamileliğin ilerleyen aylarında yani 5.aydan sonra falan oluyo..çok yiyosun bu aralar çoooook kilo aldın bence bebek çok yediriyo sana bence :)
yok kız ben öyle bişey yapmadımki haberim bile yok program indirdim ordan giriyorumya ondan olmasın
kız elsin senin yorumlarının altında nehirim kızım 3 yaşında yazıyo senin kız için mi o ? öyleyse nasıl yapılıyo.. kimilerindede kocamla evleneli şu kadar oldu yazıyo ?
evet bende geçen ay yaptım galiba ama o kadar zor yaptım ki tesadüfe oldu yani bir site var lilibilmem ne diye profiline gir o yönlendiriyo seni..
yok nesrinim sende değil elsin de var sende görüyon mu elsinin yorumlarının altında..
e yapabilmişsin bu kadar çabuk nasıl yaptın yaw ???
Forum ayarlarımdan Profil Ayarlarımı seçtim oradan kaydettirdim oldu :)
hee bu başka bişey ben lilypie mi ne o siteye yönlendirildim oradan oluşturdum sonra onay maili falan geldi galiba kopyala yapıştır falan yaptım ama bayağı uğraşmıştım önce olmadı falan neyse seninki kolay bişeymiş demek ki ...tebrikler :))
yaff kızlar nerdeki fatma nuarin diyerleri ses yok hiç
yaff kızlar nerdeki fatma nuarin diyerleri ses yok hiç
terk etmesinlerde bizihamile olan hemen gidiyor dostlugun uzun sürmesini istiyorum ben aslında
ay benimde az kaldı 15 dakikaya çıkarım çoook sıkıldım bugün de yaa ...
ay benimde az kaldı 15 dakikaya çıkarım çoook sıkıldım bugün de yaa ...
bende hamile kalırsam yazmıycam :)))) terk etçem sizii
neyse hepsi terk etse ben buradayım bak ben hepinize yeterim :))) tedavi gördüm hamile kaldım doğurdum büyüttüm hala buradayım demirbaş :))) hadi sizde bir an önce doğurun da çocuk muhabbeti yapalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?