şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben çok yiyorum günlük 8 kez diyebilirim :))

kız elsin senin yorumlarının altında nehirim kızım 3 yaşında yazıyo senin kız için mi o ? öyleyse nasıl yapılıyo.. kimilerindede kocamla evleneli şu kadar oldu yazıyo ?

yok kız ben öyle bişey yapmadımki haberim bile yok program indirdim ordan giriyorumya ondan olmasın

tamm yaa aramıyom hiç bi belirti.. çok yediğimin farkındayım ekmeksiz yemek yemem zaten.. ama napiim acıkıyorum doymuyorumm :)))

kız elsin senin yorumlarının altında nehirim kızım 3 yaşında yazıyo senin kız için mi o ? öyleyse nasıl yapılıyo.. kimilerindede kocamla evleneli şu kadar oldu yazıyo ?

evet bende geçen ay yaptım galiba ama o kadar zor yaptım ki tesadüfe oldu yani bir site var lilibilmem ne diye profiline gir o yönlendiriyo seni..

Forum ayarlarımdan Profil Ayarlarımı seçtim oradan kaydettirdim oldu :)

hee bu başka bişey ben lilypie mi ne o siteye yönlendirildim oradan oluşturdum sonra onay maili falan geldi galiba kopyala yapıştır falan yaptım ama bayağı uğraşmıştım önce olmadı falan neyse seninki kolay bişeymiş demek ki ...tebrikler :))

seni kim yönlendirdiyse uğraşmanı istemiş ama sen beni yormak istemedin profil dedin oldu bitti :)))

ay benimde az kaldı 15 dakikaya çıkarım çoook sıkıldım bugün de yaa ...

neyse hepsi terk etse ben buradayım bak ben hepinize yeterim :))) tedavi gördüm hamile kaldım doğurdum büyüttüm hala buradayım demirbaş :))) hadi sizde bir an önce doğurun da çocuk muhabbeti yapalım :))

neyse hepsi terk etse ben buradayım bak ben hepinize yeterim :))) tedavi gördüm hamile kaldım doğurdum büyüttüm hala buradayım demirbaş :))) hadi sizde bir an önce doğurun da çocuk muhabbeti yapalım :))

demii... anlatıp dururuz burdan bebelerimizi :) kızz nesrin senle benim bebem aynı zamanda ve farklı cinsiyette olarsa beşik kertiği yapalımmı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…