şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

olurmu anacım ben senin bebene talip olcam hiç bırakırmıyım yakanı dünür olacaz şunun şurasındaa :))

neyse kızlar ben bi tuvalete falan gideyim malum yolum uzun toparlanıp çıkarım sonra da yarın görüşürüz bensiz fazla kaynatmayın okuması zor oluyo sonra :)) mucks

neyse kızlar ben bi tuvalete falan gideyim malum yolum uzun toparlanıp çıkarım sonra da yarın görüşürüz bensiz fazla kaynatmayın okuması zor oluyo sonra :)) mucks

hadi bakalım hayırlı yolculuklar yarın görüşürüz :) öpücük

evet ay herşey üst üste geldi yeni toparladım zaten millet yatar yatar akşam aklına gelir

Sanki bi çalışan senmişsin gibi tam eve gideceğin zaman iş çıkarırlar başına demi :) o bizim buradada oluyo.. Patron yeni geldi şimdi bi ton şey ister yaptırır :))

bende varım şubat ayında bende bekliyorum miniğimi 6 aydır inşallah bu ay gelir miniğim isteyen herkese Allah nasip etsin.

Sanki bi çalışan senmişsin gibi tam eve gideceğin zaman iş çıkarırlar başına demi :) o bizim buradada oluyo.. Patron yeni geldi şimdi bi ton şey ister yaptırır :))

aynen bir de telefon normal çalıyormu telsiz çalıyormu cep çalıyormu evrak imzalatıyormuyum sanki herkez sıraya girdi bazen telefonla konuşmaktan bıkıyorum çalmasa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…