şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Rombik Can adet günlerimiz hatta durumlarımız birbirine çok yakındı biliyon demi :) senin adet günün ne zaman dı ? hayırlı haberlerini bekliyoruz bak darısıda bizlere bulaşsın :))

sezggi hatırladım evet aynı gidiyoruz..ama ben galiba yarın adet olucam çünkü kahverengi hafif lekelenmem var( arkası yarına gelir sanırım( seninki böle olmasın sen hamiş olursun inş bak şu kandil öncesi tüm içtenliğimle diliyorum inş bu ay adet olmayanlar hamilesinizdir..biraz keyifsizleştim,çok çalışmıştık ama olmadı sanırım( bat 20 siydi ama geçen ay 23 ünde olmuştum öncesinde de aralıkta yani 17 sinde..

geçmiş olsun canım herşeyde bir hayır vardır inşallah birdahaki sefere.bende düşük yaşadım kimyasal deyildi çok sancılıydı allahım kimseye yaşatmasın

çalışmalar hızlansın ozaman :))

aminn canım inşallah allahım sanda burda isteyen herkeze nasip etsin allahımın haznesi geniş aratmaın yarabbim

Günaydın
Bu mübarek günde Rabbim Bebek isteyen herkeze tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin (amin)

Olsun canım canınız sağoldukça çok çocuklar görürsünüz inşallah. bu ay olmadı bir daha ki aya iyice takip eder beklersin bebeğini hayırlısıyla gelir oda.. üzme sıkma canını.. Öpüyorum seni.. Kendine iyi bak..

ilk hamile haberi vermeyi çok isterdim kızlar ama yanlış alarm

yapma ya peki neden silik çıktı çizgi çok mu beklettin ? Neyse olsun hayırlısı bir dahaki ay olur belki..Allah kızına sağlık versin..elbet olur bir kardeşi..benimki de çok istiyo kardeş ama biz şu yazı bir geçirelim öyle deneriz dedik..

selam öğretmenim hoşgeldin :) çok geçmiş olsun ne kadar zamandır deniyorsunuz ki ?

sen ne iş yapıyorsun sezggi ?

Öncelikle hepinize günaydınlar :) Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsunn :)

Elsincim ben Polatlıda yerel bir gazetede muhase elemanı olarak çalışıyorum. asıl mesleğim grafikerlik zaten bu iş yerinde her işi yaptım son olarakta evlendikten sonra muhasebeye geçtim çıkış saatleri uygun diye. öylee çalışıyorum yanii :)

lekelenme var diyorsun belki de adetin gelmez hamilelikte lekelenme oluyor biliyorsun..

amin inşallah herkesin duaları kabul olsun tez zamanda ...

kıızzz nesrin senin sesin çıkmıyo yine :) yedin mi akşam patates salatasını :)))

selam kızlar...nasıl uykum var anlatamam...ne kadar erken yatsam o kadar uykum geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…