- Konu Sahibi nesrin6868
-
Rombik Can adet günlerimiz hatta durumlarımız birbirine çok yakındı biliyon demi :) senin adet günün ne zaman dı ? hayırlı haberlerini bekliyoruz bak darısıda bizlere bulaşsın :))
selam kızlar artık bende üyeyim sizlerleyim.geçen ay kimyasal düşük ldu üstelik ağrısız bugün birgün geckme ile adet oldum.işin tuhafı bir haftadır sadet sancısı vedün gece buündü felaketim.sanki bu ay düşürdüm.of ya hamileyimdir belki diyodum önümüz şubat 22 ye artık.
ilk hamile haberi vermeyi çok isterdim kızlar ama yanlış alarm
şimdi karne tatilidde geldi neyseki hesabıma göre yumurtlama zanamına evde oluyom tam.bu ay bir hafta yanlış yaptm çalışmayı.sonraki haftaymış meğer.bende o hafta komple griptim ilaç içmedim diye on beş gün sürdü ah bilseydim...neyse bunda ki hayır rahim dinlendi.herkes gitmiş öptüm görüşürüz sonra..
sezggi hatırladım evet aynı gidiyoruz..ama ben galiba yarın adet olucam çünkü kahverengi hafif lekelenmem var( arkası yarına gelir sanırım ( seninki böle olmasın sen hamiş olursun inş bak şu kandil öncesi tüm içtenliğimle diliyorum inş bu ay adet olmayanlar hamilesinizdir..biraz keyifsizleştim,çok çalışmıştık ama olmadı sanırım ( bat 20 siydi ama geçen ay 23 ünde olmuştum öncesinde de aralıkta yani 17 sinde..
Günaydın
Bu mübarek günde Rabbim Bebek isteyen herkeze tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin (amin)
bende varım şubat ayında bende bekliyorum miniğimi 6 aydır inşallah bu ay gelir miniğimisteyen herkese Allah nasip etsin.
al bendende okadar belim sağ kasıyım agrıyo banada öyle geliyo elsin duymasında adet olacakmısım gibi
sezggi hatırladım evet aynı gidiyoruz..ama ben galiba yarın adet olucam çünkü kahverengi hafif lekelenmem var( arkası yarına gelir sanırım ( seninki böle olmasın sen hamiş olursun inş bak şu kandil öncesi tüm içtenliğimle diliyorum inş bu ay adet olmayanlar hamilesinizdir..biraz keyifsizleştim,çok çalışmıştık ama olmadı sanırım ( bat 20 siydi ama geçen ay 23 ünde olmuştum öncesinde de aralıkta yani 17 sinde..
bende patronun yanına gidiyorum oradan da çıkarım yarın görşürüz
ilk hamile haberi vermeyi çok isterdim kızlar ama yanlış alarm
selam kızlar artık bende üyeyim sizlerleyim.geçen ay kimyasal düşük ldu üstelik ağrısız bugün birgün geckme ile adet oldum.işin tuhafı bir haftadır sadet sancısı vedün gece buündü felaketim.sanki bu ay düşürdüm.of ya hamileyimdir belki diyodum önümüz şubat 22 ye artık.
sen ne iş yapıyorsun sezggi ?
Öncelikle hepinize günaydınlar :) Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsunn :)
Elsincim ben Polatlıda yerel bir gazetede muhase elemanı olarak çalışıyorum. asıl mesleğim grafikerlik zaten bu iş yerinde her işi yaptım son olarakta evlendikten sonra muhasebeye geçtim çıkış saatleri uygun diye. öylee çalışıyorum yanii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?