- Konu Sahibi nesrin6868
-
Bende seninle aynı düşüncedeyim ama eşim ve ailesi baskı yapıyorHap kullanmak istemiyorum zararları çok diyor yakın çevrem
Bende seninle aynı düşüncedeyim ama eşim ve ailesi baskı yapıyorHap kullanmak istemiyorum zararları çok diyor yakın çevrem
Bende zararlı diye duymuştum ama kuzenim kullandı. bu sitede okumuştum ilaç kullanıp sonrasında kullanmayı bırakanlarda gebelik daha çabuk oluyomuş. bebek daha çabuk tutunuyomuş..
Kızlar liste yok mu?
beni de yazın listeye nolur beni de yazın :84::84:
yok ya tam tersi sen hapla bazı hormonlarını baskılıyorsn kendine gelmesi süre alabiliyor..yani bence tıbbi hiçbir gerçekliği yok..ama yine de doktora sormakta fayda var tabi..
yani olabilir tabi ama kuzenim bırakır bırakmaz hamile kalmıştı. Doktor kontrolunde mi aldı hapı bilmiyorum ama.. bende korktum hormonları bozuyo diye o yüzden hiç kullnmadım.
liste işini beceremedik cnm ya ..ama sen bahset kendinden biraz ..ne kadardır evlisin ne zamandan beri bebek istiyorsunuz vb.son adet tarihin ne ? biz çok meraklıyızdır :))
maşallah senin kuzen üzerime ceketini atsa hamile kalıyorum grubundanmış galiba :)))
Bende zararlı diye duymuştum ama kuzenim kullandı. bu sitede okumuştum ilaç kullanıp sonrasında kullanmayı bırakanlarda gebelik daha çabuk oluyomuş. bebek daha çabuk tutunuyomuş..
niye beceremediniz canım ya...basit aslında.....
ben kendimden bahsedeyim18 aylık evliyim.haziran ayından beri bebiş için uğraşıyoruz ama ortada birşey yok. bir kere hamiş kaldım...10.haftamda kalp atımı duyulmadı bebişin ölmüş dediler ve kürtaj ettiler kasım ayında....
şimdi tekrardan çalışmalara başladım sahalara geri döndüm anlayacağınız....şu 15 tatilde bebek işini halletmem lazım ikinci döneme hamile olarak girmem lazım....yoksa kafayı sıyıracağım az kaldı...adı batasıca kırmızıların muhtemelen gelme tarihleri 15 şubat...belkim 14 şubatta benim herife sevgililer günü olarak yavrumun müjdesini veririm hediyeden kurtulurum....
ben 9 sene kullandım canım bıraktıkdan 3 ayu sonrada hamile kalmışım sadece yan etkileri sinirlilik yapıyor göyüslerde şişme bazen agrı adetinde çok oluyorsan azalmalar olabiliyor bunun haricinde başka yan etkisi olmadı bende
hoşbulduk canımmmserap hoş geldin
öyle evet hamile kalabiliyorum inşallah tekrardan nasip eder mevlam...şu mübarek günde duyar sesimiziinşallah mevlam bebelerimizi bizlere tez vakitte gönderir...hmm acı bir deneyim yaşamışsın ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun..o yüzden çok fazla stres yapmamaya çalış kendine eminim olacaktır..
yapayım canım ama batları bilmiyorum kiminki hangi tarihteyse yazılsın ben tabloyu hazırlayayım. başlık sahibi de kopyalayıp ilk sayfadaki ilk mesajına yapıştırır değişiklik oldukça olur mu?serap sen yapsana o zaman tabloyu bizde bilelim kim ne durumda :)
yok canım ben kist için kullandım sol yumurtalığım kist üretiyordu 2 kere laparoskopi geçirdim biri çukulata kisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?