- Konu Sahibi nesrin6868
-
Ne tür bi test bilgilendirirsen sevinirim canım
senden alınacak bir kanla hormonlarına bakılacak eşinin de sperm analizi..eğer bir problem varsa boşu boşuna korunmazsınız ya da boşu boşuna denememiş olursunuz..bence çok önemli..doktorlar normalde 1 yıl geçmeden yapmayalım deneyin diyorlar ama bebek istiyorsanız yaptırmanızda fayda var bence..dediğim gibi bana doktor aynen şöyle demişti benim tüm testlerim yapıldı eşinize test yapmayalım daha erken şimdi onu üzmeyelim dedi ( aynen bu cümleyi kullandı ) tmm dedim bende meğerse problem eşimdeymiş keşke baştan üzseymişiz yani :)
ayy kopyalamıyo bu programda bişey yapamıyorum hata veriyo elifff nerdesin nn
ayy kopyalamıyo bu programda bişey yapamıyorum hata veriyo elifff nerdesin nn
Tamam canım doktor araştırayım bari erken teşhis önemli dediğin gibi çok teşekkürler
benim mesaja alıntı ile cevapla de canım.şu alıntı yerleri sil sadece tablo kalsın...sonra ctrl A de tümünü seçtikten sonra kes veya kopyala....ilk mesajına gel mesaj düzenleme butonuna tıkla ilk başta yazdığın mesajın altına yapıştır. kaydet butonuna bas kaydet...
rica ederim ne demek valla benim ağzım yandığı için yeni evlenen tüm arkadaşlarıma söylüyorum testleriniz yaptırın diye..son zamanlarda sebepli sebepsiz kısırlık çok fazla artmaya başladı çünkü...
rica ederim ne demek valla benim ağzım yandığı için yeni evlenen tüm arkadaşlarıma söylüyorum testleriniz yaptırın diye..son zamanlarda sebepli sebepsiz kısırlık çok fazla artmaya başladı çünkü...
O kdr muhabbet ettik Tanışalım nerde oturuyorsun,çalışıyomusun ?
ama ben hiç yaptırmadımm..
:)) evet çalışıyorum İstanbuldayım sen ?
cnm mesaj düzenleme butonu ilk sayfada çıkmıyor üzerinden epey zaman geçtiği için o yüzden yapamayabilir ..
canım başlık sahibinin sayfasında çıkması lazım...
canım başlık sahibinin sayfasında çıkması lazım...
ilk sayfaya bakın ne oldu(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?