şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aynen bak bnde güçlüyüm o konuda hiç bırakmadım kendimi olmadı olmuyo işte die kırmızıları görünce bi hayal kırıklıgı eşime iki aglamam oluyo snra dr arayıp ne yapcagımızı soruyorum yni aya hazırlıyorum kendimi ama sadece günüme 2 gün kala flan stresim coook yükseliyo bi onu engelleyemiyorum düşünmek istemiyorum ama hep bnu düşünürken yakalıyorum kendimi :)
o bende de oluyo ne yazıkki, ve ne hikmettir ki tam test alıyorum eve gelip yapıyorum yarım saat sonra kırmızılar geliyo :)

e sen neden gitmiyorsun evine madem öğrencilerin yokmuş ..bırakmıyorlar mı öyle olunca ?

yok bırakmıyorlar zaten az önce notlarda sıkıntı çıktı onları düzelttirdiler...okulumzda düzgün bilgisayar bilen yok... daha doğrusu genç öğretmen yok en genci 20 yıllık öğretmen ben hariç..öyle olunca bütün işler bana bakıyor...

ben de sınıf ögretmeniyim ama büyüdüm müdür yardımcısı oldum :)
inşallah kızın olur :)

gerçi şimdi öğretmenlerin hali de ortada ama ne isterse onu olsun..ben diyorum ki doktor ol büyüyünce diyorum hayır doktor olmak istemiyorum hiç eğlenceli değil diyo :)) sen hangi şehirdesin yaş kaç ?

gerçi şimdi öğretmenlerin hali de ortada ama ne isterse onu olsun..ben diyorum ki doktor ol büyüyünce diyorum hayır doktor olmak istemiyorum hiç eğlenceli değil diyo :)) sen hangi şehirdesin yaş kaç ?
her ne kadar artık yerlerde olsan da, maaşı az da olsa,ögretmenlik saygın meslektir, kutsal meslektir.. ben isterim çocugumun ögretmen olmasını, tabi önce dogurabilirsem :))
ben ankaradayım,27 oldum :((

her ne kadar artık yerlerde olsan da, maaşı az da olsa,ögretmenlik saygın meslektir, kutsal meslektir.. ben isterim çocugumun ögretmen olmasını, tabi önce dogurabilirsem :))
ben ankaradayım,27 oldum :((

hayattaki en önemli mesleklerden ..düşünsene hayatımızda birçok şeyi öğretmenler sayesinde öğreniyoruz..daha küçücükken onların öğrettiği şeyler sayesinde kişiliğimize hayatımıza yön veriyoruz..o yüzden çok zor ve çok sorumluluk isteyen bir meslek bana göre..ya bir de nasıl hafıza var sizde yaa birkaç sene önce ilkokul öğretmenimi ziyarete gittim daha beni görür görmez ismimi söyledi şaşırdım kaldım valla :))

Ayy neler neler konuşulmuş gelene kadar. yeni gelenlerde hepiniz hoşgeldiniz :))

Kızlar sen daha bebeymişin lafı hiç hoş değil :20: ben evimin kadını, kocamın biricik karısı, olursada bebemin bitanecik annesi oluyorum :) evet yaşım küçük resimlerimi görseniz tip olarak dahda küçük gösteriyorum :) ayıptır söylemesi birazcık baby face'im :1:

erken anne olmak istiyorum çünkü kocam işte olduğu zamanlarda benim canım sıkılıyo bi bebeğim olsun istiyorum o yüzden.. :) hem genç anne olup bebeğimle gezip eğlenmek istiyorumm .. çok mu şey istiyorum ihtiyarlarr :9:

bende20 yaşındayım ve evlendım evlenelı bebış iştiorum ama bebegım gelmıo naz yapıorrr :31: pkoyum bırdeee :14: eşim şperm şayışı düşük neolcak bılmıorum 1 şene olşun bkalım :26:

marie konuyla ilgisiz ama md yardimcisi isen ogretmene 3600 ek gosterge ile ilgili duyumun ve gelisme var mi? bu haziranda emeklilik vereceklere yarar mi yetisir mi?
bence bu ek gösterge olayı tamamen umut tacirciliği :) gelecegini sanmam ama keske gelse.. gelirse de bizden çok emekli olacak öğretmenler faydalanacaklar. hem emekli maaşında hem de alacakları ikramiyede büyük fark olacak..

kızlar alternatif tıptan bişiyler deneyenler oldu mu hiç aranızda yada yakınlarınızda olumlu sonuçlar alan ?

Back
X