şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar merhaba...çok mutluyum çünkü okullar kapandı ve 15 gün çalışmayıp dinleneceğim..hiçbir yere de gitmiyoruz evimizin tadını çıkarıcaz eşimle. gerçi o çalışıyor ama olsun:)kızlar benim normalde bugün yumurtlamam gerekiyodu ama sanki dün yumurtladım:) misafirlerim de 2 saate gelirler iyi oldu dün yumurtladığım.

O zaman test yapma zamanin gelmis seninnn:))hemen yap bize de bildir ins hamilesindir yaa ins:))sonucu bize mutlaka bildir ama.hadi artik hamile haberlerini almaya baslayalim da moral olsun hepimize:))

insallah canim yaa..oyle heyecanlanmaya basladim ki insallah hamile haberleri aliriz,ALLAH im herkesin gonlune gore versin insallah.eczane kapanmistir.bugun yapamam artik.

5 gun gecti cnm,ama dogru sonuc icin 2 hafta gecmesi gerekiyormus sanirim.ondan bekliyorum.:26:

hayır hiç öyle birşey yok 2 hafta geçince kalp atışını bile duyarsın..1 gün geçse bile yapabilirsin..kim söylediyse yanlış söylemiş..1 hafta geçince keseyi görebiliyorsun 2 hafta geçince kalp atışını bile duyuyorsun..o yüzden hemen yap varsa mutlaka çıkar..

hadi hayirlisi...iyi tatiller ben de fizik bolumu okumustum;ama almanyaya geldim.dershanede calismistim turkiyede.ogretmenlik gibisi yok

insallah canim yaa..oyle heyecanlanmaya basladim ki insallah hamile haberleri aliriz,ALLAH im herkesin gonlune gore versin insallah.eczane kapanmistir.bugun yapamam artik.

Kapanmazz 7 ye kadar acik:))uzakmi eczane valla yakin olsak bendeki testlerden kapip gelicem sanaa:))

tesekkur ederim canim, iyi oldu bunu ogrendigim
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları pazartesi görüşürüz..
tskler sana da iyi haftasonlari
Canim 5 gun gectiyse cok buyuk ihtimalle cikar idrarda sen test yaptinda cikmadimi kii??nasil dayanabiliyosun yaa o sabrindan azicik bana da yollasana canimm:)))

almancam cok iyi olmadigindan bir eczaneye gidemedim. aslinda biraz da firsatim olmadi.sabirsizim;ama mecburiyetten kaldi bugune kadar.:26:

tesekkur ederim canim, iyi oldu bunu ogrendigim

tskler sana da iyi haftasonlari

almancam cok iyi olmadigindan bir eczaneye gidemedim. aslinda biraz da firsatim olmadi.sabirsizim;ama mecburiyetten kaldi bugune kadar.:26:

Aslinda bugune kalmasi iyi de olmus bi bakima varsa kesin cikar en azindan kiii insallah vardir insallah dualarim seninle gunu gelen herkesle aslinda:)))iyi haberlerini bekliyoruzz

elifffff kuzum siz nkdr zamandr isitosunuz tedavi falan görüomusun herkesinkini biliyorum asagı yukarı ama senn hikayeni bilmiyorum :)

Kızlar bişe sorcam size çok önemli,
Sizde de oluyor mu yumurtlama gununde yada bie gün önce yumurta akı gibi bır akıntı , şeffaf renkli,
Bunu tespit etmek çok önemliymiş, doktrum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi dedi,
1 gün sonra ilişki olmalıymış bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…