- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.601
O zaman test yapma zamanin gelmis seninnn:))hemen yap bize de bildir ins hamilesindir yaa ins:))sonucu bize mutlaka bildir ama.hadi artik hamile haberlerini almaya baslayalim da moral olsun hepimize:))
en zor bulunan kanda benim 0rh- eti pek sevmem yağlısını hiç yemem
5 gun gecti cnm,ama dogru sonuc icin 2 hafta gecmesi gerekiyormus sanirim.ondan bekliyorum.:26:
en zor bulunan kanda benim 0rh- eti pek sevmem yağlısını hiç yemem
kızlar merhaba...çok mutluyum çünkü okullar kapandı ve 15 gün çalışmayıp dinleneceğim..hiçbir yere de gitmiyoruz evimizin tadını çıkarıcaz eşimle. gerçi o çalışıyor ama olsun:)kızlar benim normalde bugün yumurtlamam gerekiyodu ama sanki dün yumurtladım:) misafirlerim de 2 saate gelirler iyi oldu dün yumurtladığım.
5 gun gecti cnm,ama dogru sonuc icin 2 hafta gecmesi gerekiyormus sanirim.ondan bekliyorum.:26:
peki eşinin kan grubu + mı öleyse kan uyusmazlıgıda olabilir cnm sizde biliosundur gerci sen.
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları pazartesi görüşürüz..
insallah canim yaa..oyle heyecanlanmaya basladim kiinsallah hamile haberleri aliriz,ALLAH im herkesin gonlune gore versin insallah.eczane kapanmistir.bugun yapamam artik.
tesekkur ederim canim,hayır hiç öyle birşey yok 2 hafta geçince kalp atışını bile duyarsın..1 gün geçse bile yapabilirsin..kim söylediyse yanlış söylemiş..1 hafta geçince keseyi görebiliyorsun 2 hafta geçince kalp atışını bile duyuyorsun..o yüzden hemen yap varsa mutlaka çıkar..
tskler sana da iyi haftasonlarikızlar ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları pazartesi görüşürüz..
Canim 5 gun gectiyse cok buyuk ihtimalle cikar idrarda sen test yaptinda cikmadimi kii??nasil dayanabiliyosun yaa o sabrindan azicik bana da yollasana canimm:)))
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları pazartesi görüşürüz..
Kapanmazz 7 ye kadar acik:))uzakmi eczane valla yakin olsak bendeki testlerden kapip gelicem sanaa:))
tesekkur ederim canim,iyi oldu bunu ogrendigim
tskler sana da iyi haftasonlari
almancam cok iyi olmadigindan bir eczaneye gidemedim.aslinda biraz da firsatim olmadi.sabirsizim;ama mecburiyetten kaldi bugune kadar.:26:
Aslinda bugune kalmasi iyi de olmus bi bakima varsa kesin cikar en azindan kiii insallah vardir insallah dualarim seninle gunu gelen herkesle aslinda:)))iyi haberlerini bekliyoruzz
elifffff kuzum siz nkdr zamandr isitosunuz tedavi falan görüomusun herkesinkini biliyorum asagı yukarı ama senn hikayeni bilmiyorum :)
Beni hiç sorma ben erken davrandım eşim sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?