- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.721
kız niye acıtsın fitil.hiç hissetmiyorsun bile ama akşam kullanırsan daha faydasını görürsün. çünkü sabah koyarsan içeriden çıkma olasılığı daha fazla ama yattığımız için ilaç içeride daha iyi tesir ediyor..
günaydın kızlar:26:
size birşey danışıcam
ilkokul ark. var benim dün gece 11 de aradı kalcak yerım yok sende kalabılırmıyım dıebende tmm dedım aılesi tekırdagında ark. kalıomuş ama sorun olmuş sanırım kalamıo kızda çokk güzell bn tmm dedım ama bugun eşim evde o evde ben işteyimmm canım sıkıldı olmaz olamaz ama şeytan işte offf bugün bitmez bana zırt ırt eşimı arıorum neapıoşun die :44: oda yatak odaşından çıkmıomuş kapamış kapıyı kızda şalondan çıkmıomuş :18: yanlışmı yaptım acaba eve almakla bırde 1 hafta fılan kalcak galıba :18:
size birşey danışıcam
ilkokul ark. var benim dün gece 11 de aradı kalcak yerım yok sende kalabılırmıyım dıebende tmm dedım aılesi tekırdagında ark. kalıomuş ama sorun olmuş sanırım kalamıo kızda çokk güzell bn tmm dedım ama bugun eşim evde o evde ben işteyimmm canım sıkıldı olmaz olamaz ama şeytan işte offf bugün bitmez bana zırt ırt eşimı arıorum neapıoşun die :44: oda yatak odaşından çıkmıomuş kapamış kapıyı kızda şalondan çıkmıomuş :18: yanlışmı yaptım acaba eve almakla bırde 1 hafta fılan kalcak galıba :18:
benim de gidip kahvalti hazirlamam lazimve dogru duzgun uyuyamadim...halledersin cnm ev isini.tek sorun o olsun...insallah senin de burda hamis haberini aliriz
yaw kızlar benim eşim yanimda yok bu ayda yumurtlama gününü kaçıracam dua edin ya:'(
size birşey danışıcam
canım günün geçtiyse çıkar geç döllenme degilse ama şuda var bazı kişilerin bhcg idrara geç geçiyor bazen süpriz yapıyor bu bebişler özellikle nazlı olanlar
pazartesiden itibaren benim çalışmalar başlıyor... ilk defa yumurtlama haftamda kocişim yanımda olacak...çarpa çarpa yamultacağım adamı...kahvaltımı yaptım ama benim de uykum var..
Sadece benim değil herkesin burada güzel haberlerini alırız inşallah...14 şubatta eğer hamiş kalırsam test sonucunu verceğim benim herifime..
yaw kızlar benim eşim yanimda yok bu ayda yumurtlama gününü kaçıracam dua edin ya:'(
Hmm benm bilinç altında öyle kalmış bakalımm ne dicek dr
ya o an acıdım kalcak kımşem yok diyince şonra aklıma geldı bm ışte eşimin evde olacağı o şaatde gıt dıyemezdım offf eşime çok guvenıorum ama şeytan bu :18:sen evde yoksan arkadaşını neden kabul ettin ki canım...ben olsam almazdım eve...eşin evden çıksın dışarıya bence arkadaşı falan yok mu buluşsun onlarla...
dogru şoluoşun cnmm ark. iyidir ama eşiimede çok güvenirim ama inşanlar çiğ şüt emmiş :26:ben olsam hayatta bırakmazdım. güvensizlik değil bu aslında kocama çok güvenirim.. ama insan oğlu bu çiğ süt emmiş arkadaşını bile tanıyamıyo insan. bide ben çok kıskancım ondan herlde hiç bırakmazdım :)
bndeee çoooookkkkkkk kıskancım odanın kapısını kaptmış tv ızlıomuş yatak odamızda çıkmam dıogunaydinnnn...valla ben de ikilemde kaldim;ama esin odanizdan cikmiyormus ya bence seni uzecek bir sey olmaz...
bencede yanlış canım niye kabul ettin
Ben de sizleri özlüyorum canım geliyorum arada bir ama kimsecikler olmuyor... İnşallah bu ay benim ayım olur...artıııııı isteyen herkesin ayı olur...Mevlam yardımcın olsun canım belki seminerlerle uğraşırken bakıvermişsin bebişinde gelivermiş kız...
Hoşbulduk canımmm naparsınız bakayım...
hoşbulduk canımmm nasılsınz görüşmeyeli...
niye yanında yok... bulduğun an çarp.. spermcanlar 72 saat canlı kalabiliyormuşlar...unutma...
peki bendeki bu agrinin nedeni ne olabilir sizce
yok yok acımıyor...ben 2 kere kullandım...sıkıntı yok problem yok..
peki bendeki bu agrinin nedeni ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?