şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Hmm benm bilinç altında öyle kalmış bakalımm ne dicek dr

ben olsam hayatta bırakmazdım. güvensizlik değil bu aslında kocama çok güvenirim.. ama insan oğlu bu çiğ süt emmiş arkadaşını bile tanıyamıyo insan. bide ben çok kıskancım ondan herlde hiç bırakmazdım :)

gunaydinnnn...valla ben de ikilemde kaldim;ama esin odanizdan cikmiyormus ya bence seni uzecek bir sey olmaz...

benim de gidip kahvalti hazirlamam lazim ve dogru duzgun uyuyamadim...halledersin cnm ev isini.tek sorun o olsun...insallah senin de burda hamis haberini aliriz

pazartesiden itibaren benim çalışmalar başlıyor... ilk defa yumurtlama haftamda kocişim yanımda olacak...çarpa çarpa yamultacağım adamı...kahvaltımı yaptım ama benim de uykum var..
Sadece benim değil herkesin burada güzel haberlerini alırız inşallah...14 şubatta eğer hamiş kalırsam test sonucunu verceğim benim herifime..

bencede yanlış canım niye kabul ettin

canım günün geçtiyse çıkar geç döllenme degilse ama şuda var bazı kişilerin bhcg idrara geç geçiyor bazen süpriz yapıyor bu bebişler özellikle nazlı olanlar

o zaman pazartesi az olursa yine önce idrar testi yapiim sonra olmassa kan vereyim..

insallah canim insallah..insallah dilegin olur

sen evde yoksan arkadaşını neden kabul ettin ki canım...ben olsam almazdım eve...eşin evden çıksın dışarıya bence arkadaşı falan yok mu buluşsun onlarla...
ya o an acıdım kalcak kımşem yok diyince şonra aklıma geldı bm ışte eşimin evde olacağı o şaatde gıt dıyemezdım offf eşime çok guvenıorum ama şeytan bu :18:
dogru şoluoşun cnmm ark. iyidir ama eşiimede çok güvenirim ama inşanlar çiğ şüt emmiş :26:
gunaydinnnn...valla ben de ikilemde kaldim;ama esin odanizdan cikmiyormus ya bence seni uzecek bir sey olmaz...
bndeee çoooookkkkkkk kıskancım odanın kapısını kaptmış tv ızlıomuş yatak odamızda çıkmam dıo
bencede yanlış canım niye kabul ettin

acıdım cnm sokakta mı kalsınn

amin inşallah. ama ben bildiğin baya beklentisiz bişiy oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…