- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.741
günaydııın kızlaarkomşi topikten geliyorum. bizimkinde in cin top oynuyor da
pazartesiden itibaren benim çalışmalar başlıyor... ilk defa yumurtlama haftamda kocişim yanımda olacak...çarpa çarpa yamultacağım adamı...kahvaltımı yaptım ama benim de uykum var..
Sadece benim değil herkesin burada güzel haberlerini alırız inşallah...14 şubatta eğer hamiş kalırsam test sonucunu verceğim benim herifime..
gunaydin..hosgeldingünaydııın kızlaarkomşi topikten geliyorum. bizimkinde in cin top oynuyor da
bat ne zaman canım... yumoşların çatlıyor olmasın...
niye yanında yok... bulduğun an çarp.. spermcanlar 72 saat canlı kalabiliyormuşlar...unutma...
gunaydin..hosgeldin
20 ocakti.agridan ziiyade baski hissediyorum aslinda
Günaydın Hoşgeldinn
unutma zaten beklemediğimiz ayda geliyor bizim bebişler..amin inşallah. ama ben bildiğin baya beklentisiz bişiy oldum.
ya insan o an düşünemeyebiliyor işten saat kaçta çıkıyorsun...ya o an acıdım kalcak kımşem yok diyince şonra aklıma geldı bm ışte eşimin evde olacağı o şaatde gıt dıyemezdım offf eşime çok guvenıorum ama şeytan bu :18:
Hoşgeldin tadlum gıymatlım.. incin top oynuyor. hamiş kalan birer birer kaçıyor kaçınca da sessizleşiyor topik...sen ben irem meltem kaldık...günaydııın kızlaarkomşi topikten geliyorum. bizimkinde in cin top oynuyor da
önemli değil canım..Teşekkürler içim rahatladı
Üff yaaaacıtmıomu fitil
inanıorum olacak cnm çalışmalara devammm
unutma zaten beklemediğimiz ayda geliyor bizim bebişler..
ya insan o an düşünemeyebiliyor işten saat kaçta çıkıyorsun...
Hoşgeldin tadlum gıymatlım.. incin top oynuyor. hamiş kalan birer birer kaçıyor kaçınca da sessizleşiyor topik...sen ben irem meltem kaldık...
önemli değil canım..
gunaydin..hosgeldin
20 ocakti.agridan ziiyade baski hissediyorum aslinda
bende gidecektim hesapladım tam yumoş haftam tatile denk geldi bende vazgeçtim gidersem 4-5 günlüğüne gideyim diyorum ama ondan da korkuyorum..canım şehir dışında annemlere geldim:'(
inşallah olcak olcak...bebişim gelecek bu ay ben inanıyorum...
eşim annemin evine boyamaya gidicekmiş bırazdan oh beeakşam 6da çıkıorummm işe yenı gırdım daha işe gelıcm hafızama oturmadı
iyi kafan rahatlar canım o zaman...akşam 6da uzunmuş yawww.
sana bana herkee gelsinnnn bebişlerrrrinanmak başarmanın yarısıdır bol haişli topik olur in...... herkez buraya gelır ay benım şu kontrolum var ay bnm bu var doğuma şukadar kaldı dedıgımız gunlerı gormemızı naşıp etşin rabbiiiim amiiiiiiiiiiiiiin
ya bende öyle hesapladım ama annem daha çok kal diyor bilmiyorum yumurtlamam ayın 1 gibibende gidecektim hesapladım tam yumoş haftam tatile denk geldi bende vazgeçtim gidersem 4-5 günlüğüne gideyim. diyorum ama ondan da korkuyorum..
ahhhh ahhh şormaaaa eşim c.teşi çalışmıo yeni iş buldu bende yeni iş buldum c.teşi çalışıom ama çalışmama lazım para lazım borç var :26:
ya bende öyle hesapladım ama annem daha çok kal diyor bilmiyorum yumurtlamam ayın 1 gibi
amin canımmm...
sabah haberleri izliyorum kadın 5 aylık hamşle ve bel fıtığı varmış ameliyat olmul bebişine de birşey olmamış kalp atışını dinlettirdiler ben salya sümük ağlıyorum eşim geldi ne oldu dedi... sesi duymuyor musun dedim ne ki diyor tam bir odun bu erkekler ya...nolmuş diye atıyor işte kalbi bebeğin birşey olammış niye ağlıyorsun...
o borçlar hiç bitmez canım biz 2 senedir bitiremedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?