- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.881
hayırlısı bebekim ama yetisemeyecem koca yokyanımda degil 16gün yumurtlarsam bi ihtimal
sinir olurum böyle her işe karışan kayınvalidelere... çok şükür evim ayrı derdim ayrı...kocis ise gitti.kp disari cikti.kv de de gelmis sen niye yatiyon diyor,insan yatarken haber vermez mi diyor.Allah im yaa tuvalete giderken de haber vereyim mi?sinirimi bozdu oyle gitti evden kadin yaa.
valla tam bilen birisine sorun canım yanlış yönlendirmeyeyim ama yumurtlama sorunu olan kişilere öneriyorlar...hangisinde bal karısımında mı ? bnm normal yumurtlamam ama klomen kullanıyorum dha ii büyüsün die bide günü anlayalım die catlatma ignesi vurduruyorum 36saate catlıyo anlıyorum napim yemeyim mi bn karıstım bak şimdi :s
hımmmo zaman benimki de akşam yer mide bulantısı oluyorsa...sadece akşamları yedirebildim sabahları yemedi midemi bulandırıyor dedi
sinir olurum böyle her işe karışan kayınvalidelere... çok şükür evim ayrı derdim ayrı...
nisana kadar sabretmeliyim;ama bunu yapabilir miyim:supheli...
valla nisana kadarsa sık dişini...nisana kadar sabretmeliyim;ama bunu yapabilir miyim:supheli...
kızlar güzellikler çıkmam lazım görüşürüz
valla nisana kadarsa sık dişini...
bekletmezler inşallah daha fazla meleklerimiz bu arada bende çok istiyorum ıkız olmalarını
insallah guzel haber alirsin,hamis olursun boyle
benimki isyan etmez...kırarım kafasını... şimdi keçiboynuzu pekmezine taktım...dün bir kaç yere baktım bulamadım bir onu da bulsam eşimi düşünemiyorum düz duvara tırmandıracağım adamı....
arkadaşlar ne tasti bunlarrrrrrr
kocis ise gitti.kp disari cikti.kv de de gelmis sen niye yatiyon diyor,insan yatarken haber vermez mi diyor.Allah im yaa tuvalete giderken de haber vereyim mi?sinirimi bozdu oyle gitti evden kadin yaa.
değişik bir kv varmış canım Allah sabır versin ona neymiş yatarsın tabi habermi verilecekmiş..Allahtan benim kv öyle değil...
bende şubat ayında umutla bekleyenlerdenin arkadaşlar adetim 2şubatta ben 4 gün önce kan tasti yaptırdım negatiff maesef umut kalmadı yani gerçi belli de olmaz rabbim bilir sizce umutlanmayı bırakmalımıyım:) adetimden baya evveil kan tessti yaptırdım çıkmayabilirmi acaba:)
hasta oldum ben...insallah siz guzel haberler verirsiniz...
canım aslında bebek için gitmedim kan değerlerime baktırmak için sağlık ocağıa gittim iyki gitmişim b12 yerlerde demir çok düşük arada onada baktılar bakalım hayırlısı olsun inşallah bida zaten günüm geçmeden imkansız gitmem baya uğraşıyosun 1 gün bekliyosun kan sonucunu :) ha bide şu nette satılan yumurtlama testleri hakkında bilginiz varmı yaa.....
hadi ya nerde hangi sehirde yasıyosun cnm sen biz 1 saatte alırız test sonuclarını :) bnm bi bilgim yok testlerle ilgili hiç ilgimi cekmedi denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?