- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.861
kızlarrr anlatın bakim neler kaynattınz yoklugumda okutmayın uzun uzun o sayfaları bna atlamısız yne bisürü sayfa masallah :)
bnde keciboynuzu tozu içireyim dedim sıcak suya karıstırıp ama 2 aksam zorla içti sevmedi içemedi..
şimdi bak kendimi sokaklara atar bulurum şu pekmezi sinir oldum zaten kökü kesildi sanki her yerde...
caney pekmezını dene birde ben hem ona hem kendime yedirdim bende bal.çörekotu.tarçın yedim ..
kızcem normal markette satılandan aldım ben
yumurtalama sorununuz yoksa bu karışımı yapmayın kızlar...sıkıntı olabiliyormuş...gideyim aktardan alayım ozamn aksama baslayım yedirmeye bnde baslıycam cnm bal çörek otu tarcına bi umut işte :)
yumurtalama sorununuz yoksa bu karışımı yapmayın kızlar...sıkıntı olabiliyormuş...
doğalını bulayım dedim ben ama bulamayacağım herhalde... markettekiyle idare edelim sen nasıl kullandırdın sabah akşam bir kaşık mı?
kocis ise gitti.kp disari cikti.kv de de gelmis sen niye yatiyon diyor,insan yatarken haber vermez mi diyor.Allah im yaa tuvalete giderken de haber vereyim mi?sinirimi bozdu oyle gitti evden kadin yaa.
inş canım bekliyorum bakalım benim testler çok erken çıkar diye bi umut dedim 1,2,3,4 hala testler negatif bana mı öyle geliyo anlamıyorum ki(
ilk bebeğimde de adet günüm de 3,25 değerle öğrendim idrar testime yansımıştı ama bu kez yok
inş isteyen herkes bebeğine biran önce kavuşur
eşinin ailesi ile birlikte mi yasıyosun cnm ?
2ğünüm geçiyodu ama hasta oldum
evet malesef.benim gibi sakin birini bile cileden cikartiyor ya bisey demiyorum...sadece kisin burda durup,sonra turkiyeye gidecekler ama kadin sabir birakmiyor bende.esimle de aramda sorun olmasina neden oluyor.idare etmeye calisiyorum iste.burda kendimi cok yalniz hissediyorum.isyan edesim varrrrrrrrrrr
yurtdısına mı evlendin seeeen ..ii cesaretli kızmıssın bn gidemezdim heralde...yalnız hissetmezmi insan kendi milletinden seni anlayan insanlar olmadıktan snra ..zordur cnmm Allah sabır versin sanaa
uzulme,Allah hayirlisiyla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?