- Konu Sahibi nesrin6868
5'te mi çıkıyon seeennn ??
hee 10 geçeye doğru çıkarım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5'te mi çıkıyon seeennn ??
korkulu rüyan olur peşini bırakmam valla seninn
hee 10 geçeye doğru çıkarım..
olurmu anacım ben senin bebene talip olcam hiç bırakırmıyım yakanı dünür olacaz şunun şurasındaa:))
sen nerde çalışıyon peki görevin ne ?
neyse kızlar ben bi tuvalete falan gideyim malum yolum uzun toparlanıp çıkarım sonra da yarın görüşürüz bensiz fazla kaynatmayın okuması zor oluyo sonra :)) mucks
demii... anlatıp dururuz burdan bebelerimizi :) kızz nesrin senle benim bebem aynı zamanda ve farklı cinsiyette olarsa beşik kertiği yapalımmı :))
yapalım kızz dünür oluruz :))
yeni mi evlisin yoksa niye geliyo bu halalar teyzeler yengeler :)
:)) bebelerimiz olunca bu konuyu yine gündeme getirelim :) sen 6'da çıkıyon demi işten?
yok canım iki yıla dayandık artık..bizde herkez yakın oturuyo evimde merkezi yerde önünden geçen geliyo, seviyolar geliyolar herhalde..
evet canım 6 da çıkıyorum evet un ututma getirelim :)
tamm canım unutmam .. bi ara kayboldun gittin. evrakları topluyosun yine :)
evet ay herşey üst üste geldi yeni toparladım zaten millet yatar yatar akşam aklına gelir
Sanki bi çalışan senmişsin gibi tam eve gideceğin zaman iş çıkarırlar başına demi :) o bizim buradada oluyo.. Patron yeni geldi şimdi bi ton şey ister yaptırır :))
evegideyim şöyle bol limonlu patates salatası yapcam nasıl acıktımm
bende varım şubat ayında bende bekliyorum miniğimi 6 aydır inşallah bu ay gelir miniğimisteyen herkese Allah nasip etsin.