şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aynen bir de telefon normal çalıyormu telsiz çalıyormu cep çalıyormu evrak imzalatıyormuyum sanki herkez sıraya girdi bazen telefonla konuşmaktan bıkıyorum çalmasa diyorum

çalmayıp oturuncada sıkılıyo insan ben c.tesi günleri çatlıyorum burda fazla kimsede olmuyo.. sinir oluyorum o zamanda.. :))

ayy nesrin nasıl belim ağrıyoo.. kırmızılar mı gelcek yoksaa :( :26:

al bendende okadar belim sağ kasıyım agrıyo banada öyle geliyo elsin duymasında adet olacakmısım gibi

:( benimde kasığımda oluyo ama ağrı gibi değil kasılma gibi garip bi his... demeyelim öyle ama zaten elsin yarın görcek.. kırmızılar gelmesin.. fasülyeler gelsin :)) belkide fasülye ağrısı bu hıı olamaz mııı :))

:( benimde kasığımda oluyo ama ağrı gibi değil kasılma gibi garip bi his... demeyelim öyle ama zaten elsin yarın görcek.. kırmızılar gelmesin.. fasülyeler gelsin :)) belkide fasülye ağrısı bu hıı olamaz mııı :))

görcek valla :)) inşallah canım fasulyemi nohutmu neyse o gelsin :)))))))

selam kızlar artık bende üyeyim sizlerleyim.geçen ay kimyasal düşük ldu üstelik ağrısız bugün birgün geckme ile adet oldum.işin tuhafı bir haftadır sadet sancısı vedün gece buündü felaketim.sanki bu ay düşürdüm.of ya hamileyimdir belki diyodum önümüz şubat 22 ye artık.

şimdi karne tatilidde geldi neyseki hesabıma göre yumurtlama zanamına evde oluyom tam.bu ay bir hafta yanlış yaptm çalışmayı.sonraki haftaymış meğer.bende o hafta komple griptim ilaç içmedim diye on beş gün sürdü ah bilseydim...neyse bunda ki hayır rahim dinlendi.herkes gitmiş öptüm görüşürüz sonra..

Back
X