şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

merhabalar bende beklıyorum allahım isteyen herkese o güzel duyguyu nasıp etsın dıyorum ve bırsey danışcam yumurtlama belirtılerınden bahsetmıssın canım nasıl anlıyorsun o dönemi banada yardımcı olurmusun benım adetlerım duzensız o yuzden tarıhlere pek guvenemıyorum :(

merhaba nur inşalah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..benim yumurtlama zamanımda akıntım oluyo başka birşey hissetmiyorum..mesela ben başka bir sebeple cumartesi günü doktora gittim bana yumurtan gelişmiş dedi..o gün 10.günümdü..dün yani 13.günümde çok akıntım oldu demek ki dün çatladı diye düşündüm..

merhabalar bende beklıyorum allahım isteyen herkese o güzel duyguyu nasıp etsın dıyorum ve bırsey danışcam yumurtlama belirtılerınden bahsetmıssın canım nasıl anlıyorsun o dönemi banada yardımcı olurmusun benım adetlerım duzensız o yuzden tarıhlere pek guvenemıyorum :(

merhaba canım öncelikle beyaz yumura akı gibi akıntın olur sıvının en yogun geldiği gündür kasıklarında hafif ağrı gögüslerde hasasiyet olur bazı kadınlarda bulantıda olabiliyor karında şişlik en belirgin özelliği akıntıdır canım
birde şu yöntem var akıntıdan 2 parmak arasıyla alıp bakmak eğer elastik bir kıvamda ve sünerse yumurtlama günündür

Benimde 31'i bulur bakalım hayırlısı eşim benden daha istekli bebege,ben ne kadar daha erken desemde nasip.. :)

evet ya bu ne acele daha 1 ay olmuş evleneli biraz evliliğin tadını çıkarın bence çücuk olduktan sonra hiçbirşeye vakit bulamıyorsunuz ve ister istemez uzaklaşma oluyor arada ..ama soğuma anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece çocuk insanın çok fazla vaktini alıyor ve birbirinize ve kendinize fazla vakit ayıramıyorsunuz..istediğiniz zaman dışarı çıkıp dolaşamıyorsunuz istediğiniz hiçbirşeyi yapamıyorsunuz bir süre çocuğa odaklı yaşıyorsunuz..biz bu anlamda evliliğimizi doya doya yaşadık 7 sene gezdik tozduk eğlendik ama sizin için çok erken değil mi..tabi naçizane tavsiyem ... sonradan ne demek istediğimi anlarsınız :)))

kimse umutsuzluğa kapılmasın.. bidaha ki aya denemeye devam :))
kız elsiinn.. ben şimdi 25inde yapıım mı testi :)) yoksa pazar günümü yapıım nesrin gibi :)

kızlarr herkesein kandili mübarek olsun..inş Allah yardımcımız olur,bebişlerimiz çok beklemeden yanımıza gelirler inş..ben adet oldum dua okuyamıyorum lütfen benide unutmayın :((
buarada birşey soracağım şu bal çörek otu tarçın diyolar nedir bu iş ? ben bi kapta kafama göre oranlarda karıştırıp eşime yediriyorum hasta olmasın die,ama ben hiç yemiyorum neye faydalı bu karışım? belli bi oranı varmı? ben bilmiyorum hiç bende mi yesem bundan sonra?

kızlarr herkesein kandili mübarek olsun..inş Allah yardımcımız olur,bebişlerimiz çok beklemeden yanımıza gelirler inş..ben adet oldum dua okuyamıyorum lütfen benide unutmayın :((
buarada birşey soracağım şu bal çörek otu tarçın diyolar nedir bu iş ? ben bi kapta kafama göre oranlarda karıştırıp eşime yediriyorum hasta olmasın die,ama ben hiç yemiyorum neye faydalı bu karışım? belli bi oranı varmı? ben bilmiyorum hiç bende mi yesem bundan sonra?

şimdi yemeğe çıkıyorum yemekten sonra anlatacağım sana o karışımı :)) 1 gibi burada buluşalım :)

yumurta oluşumuna çatlaöasına yardımcı oluyor canım kendinde yee

sezgi pazar yapıyoruz beraber tamammı ben sonuç olumlu olursa bir yolunu bulup girip yazcam ama olumsuzsa hiç girmem şimdi yemeğe iniyorum kızlar 30 dk sonra burdayım

evet ya bu ne acele daha 1 ay olmuş evleneli biraz evliliğin tadını çıkarın bence çücuk olduktan sonra hiçbirşeye vakit bulamıyorsunuz ve ister istemez uzaklaşma oluyor arada ..ama soğuma anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece çocuk insanın çok fazla vaktini alıyor ve birbirinize ve kendinize fazla vakit ayıramıyorsunuz..istediğiniz zaman dışarı çıkıp dolaşamıyorsunuz istediğiniz hiçbirşeyi yapamıyorsunuz bir süre çocuğa odaklı yaşıyorsunuz..biz bu anlamda evliliğimizi doya doya yaşadık 7 sene gezdik tozduk eğlendik ama sizin için çok erken değil mi..tabi naçizane tavsiyem ... sonradan ne demek istediğimi anlarsınız :)))

Bende seninle aynı düşüncedeyim ama eşim ve ailesi baskı yapıyor :( Hap kullanmak istemiyorum zararları çok diyor yakın çevrem

Back
X