şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kötüüü ağrım var ayyy kesin adet bu birazdan bakacam yine birden şok oldum görünce beklemiyordum öncesinde belirtide vermedi dur bi gidp bakayım

deme öyle yaa... adet belirtisi olmasın.. inşallah az az gelmiştir. adet olsa şimdi kırmızıların gelmesi lazım benim geçen ay öyle olmuştu çnkü..

kötüüü ağrım var ayyy kesin adet bu birazdan bakacam yine birden şok oldum görünce beklemiyordum öncesinde belirtide vermedi dur bi gidp bakayım

ins bebektir adet degildir canim. Bu mubarek gunde bu topikteki tum umutla bekleyen bayanlar ve digerleri icin dua edelim. Ellerimizi goge hayirli evlat, saglikli evlat icin kaldiralim bence hepimiz..

ins bebektir adet degildir canim. Bu mubarek gunde bu topikteki tum umutla bekleyen bayanlar ve digerleri icin dua edelim. Ellerimizi goge hayirli evlat, saglikli evlat icin kaldiralim bence hepimiz..

inşallah canım ama adet sancısı gibi sancım var yumurtalarım çıkacak gibi ağrıyo bende dua edecm herkeze

ben kaçar canlar herkeze dua edecm bu gece allahım gönlünüze göre versin iyi akşamlar öptüm

Canım benim sakın üzme kendini.. İnşallah Allah'ın izniyle hamilesin.. Dikkat et kendine yorma kendini.. Dualarımda olacaksınız hepiniz.. Allah'a emanet ol.. :54:

şimdi rombikcim bu karışımın bende şöyle bir hikayesi var ; ben 5.tedavimde hamile kalabildim. 5.tedaviye kadar hiçbirşey denemedim yani tıbbi olmayan..sonra bu sitede bu karışımı duydum ve son tedavimde denemeye karar verdim..Tedaviye adetimin 2.ya da 3.günü başlanacaktı bende bu karışıma o gün başladım. Ufak bir kahvaltı tabağına balı doldurdum. Göz kararı çörek otu ekledim..sonra 1 çay kaşığına yakındı sanırım tarçın ekledim. Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı transfer günüme kadar yedim..ilk tüp bebekde dondurulacak sayıda embriyom kalmazken bu sefer 12 tane dondurulacak embriyom kalmıştı. Yumurta kalitesini ve embriyo kalitesini inanılmaz arttırmıştı. Bence sizde adetinizle birlikte başlayın bu karışıma..daha sonra yumurtlama gününüzden sonra da 1 hafta kadar ananas yiyin..ben onu da ymiştim..ananasda da embriyoların tutunmasına yardımcı olan bir madde varmış ve sonuç harikaaaa...işte böyle bana ikisinin de çok faydası oldu..doğanın mucizeleri işte..denemekten birşey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız ben kazandım..

Elsinore yanıtın için teşekkür ediyorum..doğru anlamışmıyım şimdi benim bugün adetimin 1.günü, yarın yani 2.günü bu ballı tarçınlı çörek otunu aç karna yiycem yumurtlama günüme kadar,yumurtlama döneminden sonrada ananas yiyorum demi..ayy kusura bakma mala bağladım bugün öyle sinir bozucu şeyler yaşadaımki anlatamam yol boyu sinirden ağladım şekerini kaybetmiş çocuklar gibi..o yüzden oku oku basmıyo kafam aptallaştım doğru anlamışım demi böyle yapıyorum? inş banada yardımı olur..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]29 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[TD="align: center"]:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
beni dee eklermisinzzz..inş bu tablodaki herkes hamiş olur yazıyorum bat 23 Şubat

kızlar adetime 10 gün var. ancak bende 3-4 gündür aşırı bir ateş hali var genelde çok üşürdüm, şimdi üşümüyorum hatta yanıyorum :) belimin ve kasıklarımın sol tarafında genel olarak bi ağrı var... aşırı bi şişkinlik hissi, kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum, çok nadirde yemekten sonra mide bulantısı oluyor... sizce bunlar belirti olabilir mi, umutlanmak istemesem de içimdeki sese engel olamıyorum... ama eğer olmazsa diye de çok korkuyorum... :(

günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı :(((

günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı :(((

Günaydın canım hayırlısı olsun üzülme lütfen vakti saati vardır bekliyodur bebiş

Back
X