- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.161
bat 17 şubat. inşallah olmam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepimiz mi ilk bebklerimizi bekliyoruz yoksa cocukları olanlar var mı aramızda?
aa ben de bilecikliyim ama orda yasamıyorum maalesef :)memnuniyetle tanısırım canmm :) 26 yasındayım 3,5 yıllık evliyim bilecikte yasıyorum bi şirkette pvc çizimleri yapıyorum ve önmuhasebesine bakıyorum böle işteee :) 2yıldırda bebiş istiyorum ona kosturuyorum :)
kızlar hepimiz mi ilk bebklerimizi bekliyoruz yoksa cocukları olanlar var mı aramızda?
ben 3 ay klomen kullandım bir kere de ovitrelle.. ne yazık ki olmadı..kızlar şuanda bnm gbi klomen ve ovitrelle tedavisi gören arkadslar mevcut mu acaba aramızda?yada bu yolla hamiş kalanlar???
aa ben de bilecikliyim ama orda yasamıyorum maalesef :)
ben 3 ay klomen kullandım bir kere de ovitrelle.. ne yazık ki olmadı..
kızlar şuanda bnm gbi klomen ve ovitrelle tedavisi gören arkadslar mevcut mu acaba aramızda?yada bu yolla hamiş kalanlar???
ben o dediklerini bir zamanlar kullanmıştım ama çatlatma iğnesini olduktan sonra aşılama yapmışlardı..
aşılama öyleymiş zatn klomen kullanıyomussun snra igne işte ama tek fark asılamada normal yolla ilişki olmuyo spermi dr yerleştiriyomuş yumurtaya okdr![]()
benimde ilk bebiş olucak inş..tabi nazlanıpta beni çok bekletmezse(
eylülden beri istiyoruz ama asıl denemler 24 kasımda başladı :)) aradaki dönemde bir iki sıkıntım oldu deneyemedik(
mehmet beye mi gidiyosun kontrole :)hadi yaa üzüldümbnmde bu ay 3. olucak.peki devam etmedin mi 6ya kdr devm edebiliomuşsun..şimdi dinlenmede misin yoksa aşılamaya gecicekmisin?
mehmet beye mi gidiyosun kontrole :)
yok ben 3 ay kullandım sonra başka bi doktora gittim bütün testlerim normal cıktı. ilaca da gerek yok dedi yeni doktorum o yüzden bıraktım. şimdi dogal yollarla denicem. bal tarcın çörek otuna basladım bu ay. olmazsa sogan suyu o da olmazsa ,incir kürü o da olmazsa artık kendimi türk hekimlerine emanet edicem :)
zor bi süreç ya.. ben nisandan beri ugrasıyorum olmuyo da olmuyo yani:) inşallah bu ay olur..yok cnm esk acıbadem hulusi beye gidiyorum.pazartesi yumurta büyümüş mü die gitmm lazm ama esk gidemiycem dr mehmet arkadsymış ona git bakt dedi pazartesi gidip baktırıcam bakalım büyümüşse ignemi yaptırıcam..benimde btn testler rahim usg temiz eşim öle ii ama sebepsiz ve 2 yıl oldu olmuyo ondan içiyoruz bakalım ilaçları normal olan hormonlarımı bozmasalar bari bu igne ilaçlar :)