şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat[/TD]
[TD="align: center"]:16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hoş geldin serap ayanın tozuyla listeyi bir güncellermisin seni bekliyordum.benimki deyişti 23 şubat epack_13 şubat bat rombik85 23 şubat
Güncelledim canım

28 mi oluyorr :) :)
evet 28 oluyor yaşlandık mı ne?

kız öğretmen olduğunu da belli etmesen olmuyo hee :)
ne yapalım hayatımız okul olmuş bizim

off ben sıkıntıdan patlıyorum valla diğerlerini bilmem :( sizlerde olmasanız iyice gümleyeceğim :)
benim de sıkılıyor dişimi çektirdim dişim ağrıyor..akşama ciciannem dolma yapmış oraya gidecem sonrada tiyatrom var oraya kaçacam...ne kadar yoğun bir gacıyım Allahım ben...

91 doğumluyum.. :) Ankara ... yerel gazetede muhasebeci :)) şimdide pazara gidip geliyorum.. beni bekleyin (özleyin) anacım baaayyy :1:
kız sen daha bebeymişsin çok küçükmüşsün...biraz hayatını yaşa canım bebişin olur...

beni de bekleyin anacım nöbetçiyim 15 dakika sonra yanınızdayım..

slm kızlar topiginizi şimdi gördüm isminede bi baktım ki şubatta hamile kalmayı bekleyener olunca hemen gireyim dedim bnde 2yıldır bebek istiyorum ama ama olmuyo sebepsiz infertilite :( 2.klomen basladım 2gün önce pazartesi kontrol ve büyümüşşe yumuş :) ovitrelle vurulucam ve subatta hamile kalmayı dua ederek bekliycem ayın 18ini :)

slm kızlar topiginizi şimdi gördüm isminede bi baktım ki şubatta hamile kalmayı bekleyener olunca hemen gireyim dedim bnde 2yıldır bebek istiyorum ama ama olmuyo sebepsiz infertilite :( 2.klomen basladım 2gün önce pazartesi kontrol ve büyümüşşe yumuş :) ovitrelle vurulucam ve subatta hamile kalmayı dua ederek bekliycem ayın 18ini :)

hoşgeldin bat 18 şubat mı listeye ekliyoruz oazamn

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın cnm

listenize bnide ekleyin,,burada morel olalım birbirimize ve 2013 yılında hepimiz bebeklerimizi alalım kucagımıza inşşşş..

kızlar tanışalım mı biras nekdr zamandır bebek istiyosunuz?hamiş olamama sebepleriniz neler,hangi tedavileri uyguluyosunuz yada gectiniz :)

hoşgeldin..hayırlı olsun tedavin..umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırsın..

kızlar tanışalım mı biras nekdr zamandır bebek istiyosunuz?hamiş olamama sebepleriniz neler,hangi tedavileri uyguluyosunuz yada gectiniz :)

biz biraz önce hep beraber tanıştık nerede yaşadığımızı yaşımızı ve mesleğimizi yazdık..yeni gelen arkadaşlar sizler de bildirirseniz sizlerle de tanışalım :))

Son düzenleme:
Back
X