şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Kızlaaaaar günaydııııın nasılsınız beni özledinizmi taaaa nerelerden sizi özledim merak ettim varmı güzel haberler

günaydın hoşgeldin var canım 2 hamilemiz daha oldu sende durumlar ne

Yaaa kimler hamile süper bi habr.benim batım 24subat en son gece calışmamı basarıyla tamamladım sağ kasıgımda hep duran bi agrı var göğüslerimede arada sancı sızı arası bişe giriyo ama sanırım usuttum vok soguk burası şimdiden belirti vermez çünlü sağ tarafımda hep bi huzursuzluk

günaydın kızlar :16:

nesrincim vardr bunda da bir hayır sıkma canını
sıkmıyorum artık canım amannn

Yaaa kimler hamile süper bi habr.benim batım 24subat en son gece calışmamı basarıyla tamamladım sağ kasıgımda hep duran bi agrı var göğüslerimede arada sancı sızı arası bişe giriyo ama sanırım usuttum vok soguk burası şimdiden belirti vermez çünlü sağ tarafımda hep bi huzursuzluk

elif chemist başak :16:

kızlar acaayip uykusuzum fena başım ağrıo bi de üzerine ağzımda a aft çıktı :41:

gece yattım ama eşimle bu durumu algılayamdığımız için ha bire konuştuk çok geç saatte uyudum , hala bi garip gelio sanki yalan gb , sanırım ilk doktor muayenesinden sonra inanıcaz :16:

kızlar acaayip uykusuzum fena başım ağrıo bi de üzerine ağzımda a aft çıktı :41:

gece yattım ama eşimle bu durumu algılayamdığımız için ha bire konuştuk çok geç saatte uyudum , hala bi garip gelio sanki yalan gb , sanırım ilk doktor muayenesinden sonra inanıcaz :16:

Canım bizde de aynı tepkiler oldu.. hayırlı olsun bu arada :)) değerin kaç cnm bana daha birbuçuk haftalık dediler... evet şaka gibi :)))

Günaydın anneler ve anne adayları... :16: Nasılsınız bakalımm ..

Zeyneli tahlil sonuçlarına çok sevindim canım inşallah bu ay bebişin vardır :)

tazebahar seninle batlarımız aynıymış yahu.. :) şuan adetinin kaçıncı günündesin ? doktor bana 14ündesin dedi :)

Yeni anneler sizleri cok tebrik ediyorum cok sevındım..
bızlere de ugur getırecegınıze ınanıyorum..
dua etmyi unutmayın bizler icinde :)

canım Allah razı olsn darısı başınıza inşallah :))

canım unuturmuyum hiç gece gündüz dilimdesiniz :) Rabbim hepinizi evlatlarınıza kavuştursun inşallah.. benide..::))

canım ben de seninki gibi çekilmemiş yedim balı biraz bol koy ama dayan... başka çare yok cnm.. şifa bunlar

canım özel mesajını da aldım bitanem Allah razı olsun cnm..incir kürünü yap biran önce...keçiboynuzunu da unutma eşin içsin..çörekotu ağzına yapışsın cnm bişi olmaz.. su al bir yudum gider biraz dayancaz dimi ama :16: bende de aynısı oldu ama ben yuttum cnm zorla .. çıkarma sakıııın :86: yiceksin onu!!!:20:

günaydın tatlıımm :)
tamam kızma yicemm öğütülmüşünü aldım biraz önce akşam yapıcam yicemm :)
birazdanda inciri yapıcamm :)

Back
X