şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Günaydın anneler ve anne adayları... :16: Nasılsınız bakalımm ..

Zeyneli tahlil sonuçlarına çok sevindim canım inşallah bu ay bebişin vardır :)

tazebahar seninle batlarımız aynıymış yahu.. :) şuan adetinin kaçıncı günündesin ? doktor bana 14ündesin dedi :)

:8::8::8::8::8:bende halay çekceeeem burdaaa bak gör hamişiiim hamiiiş dieeeee :21::21::21::21::39:

canım benimki 69 du...birbuçuk haftalık dediler. ama doktorum değer yüksek birbuçuk haftaya göre dedi..yarın gene kan testi yaptırcam..bakalım kaç çıkıcak.. normalde dün adet olmam gerekirdi..

seninki çok erken öğrenildiği için öle çıkmıştır ben bat dan 3 gün sonra bu değeri gördüm , bakalım doktor cumartesi çağırdı beni ona göre belli olur o gün , Rabbim hayırlısını versin hepimize , Allah yardımcımız olsun ne diyelim .....

hayirliis olur insallah canim...insallah guzel haberler verirsi...

inşallah canım benim daha bugün yaptırabildim kan testini öğleden sonra alcam sonuları hayırlısı inşallah gercekten cok istiyorum inşallah hamile olurum.ve allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.

bhcg değeri kafamı karıştırmaya başladı :44:internetteki haftalara göre değerler var benimki onlara göre çok düşük :18: offff Rabbim sen yardım et .....

kızlaaaaar kan testimin sonucu çıktııııııı
sonuç 367,4......:49:
inanamıyorum ellerim titrio :)

:32::32::32::32::32::32::32::emir_bebek::49:

canım benim hayırlı olsun ben bile sevindim nden bu kadar sevindim anlamış değilim ne güzel bi haber. bende az önce kan verdim sonucu beklicem öğleden sonraya dua et ne olur bende hamiş olayım ALLAHIN izniyle inşallah.

kızlar sağlık ocağından geldim şimdi sonuçlar öğleden sonra çıkçak dua edin ne olur ihtiyacım var..

canım benim hayırlı olsun ben bile sevindim nden bu kadar sevindim anlamış değilim ne güzel bi haber. bende az önce kan verdim sonucu beklicem öğleden sonraya dua et ne olur bende hamiş olayım ALLAHIN izniyle inşallah.

canım benim Rabbim her isteyene nasib etsin ..... Güzel haberlerini bekliyoruz , hayırlısı olsun :16:

Dun adet oldum canim
Kocise anlattim ruyayi tabiri de guzel bir kiz bebekmis dedim
Diyoki sen bu ruyalari kasitli goruyosun beni kandirmak icin
:)
Bisey sorcam ben bi kadin dogumcuya genel muayne icin gitmek istiyorum ne zaman gitmrliyim?
canım hormonlarına yumurtalıkların gelişimine baktırmak istiyosan adetinin 3 günü git

Back
X