şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kız anneler tepinmesin biz tepiniriz onların yerinee ohhhh kıvıra kıvıra :32:
:32::46:

ayy inşallah canım hayırlı haberleri alınca sonra bizde sizler için halay çekeriz inşallah yada hep beraber hamiş olalalım kocalara çektirelim halayları yerimize oynasınlar :)

Kızlar nasılsınız ? Benden bi cacık olucanı sanmasam da şu işe yarar kürlerinizi bana bi detaylı yazabilirmisiniz ben elimden geleni ardıma koymiyim de gerisi Allah'ın bileceği iş :51:

Kızlar nasılsınız ? Benden bi cacık olucanı sanmasam da şu işe yarar kürlerinizi bana bi detaylı yazabilirmisiniz ben elimden geleni ardıma koymiyim de gerisi Allah'ın bileceği iş :51:[/QUOTE

bence sen baştan başlama canım daha başlamadan olmayacagına şartlamışın kendini kız faydasını görecemde başla

Kızlar nasılsınız ? Benden bi cacık olucanı sanmasam da şu işe yarar kürlerinizi bana bi detaylı yazabilirmisiniz ben elimden geleni ardıma koymiyim de gerisi Allah'ın bileceği iş :51:[/QUOTE

bence sen baştan başlama canım daha başlamadan olmayacagına şartlamışın kendini kız faydasını görecemde başla

3 aydır hal kalmadı yıwrım ondan yane :51:siz yazın ben halledicem gerekirse karışımları çay değil çorba kaşığyla yutucam :52:

Kizlar Gunaydinn,,

Simdi veterinerden geldik oglum iyilesiyor eve getirdik gunde iki kez igneye gidicek .. Yavrum yemek yemege su icmeye basladi, kaynanam bakiyor bende ise geldim..

Sizden ne var ne yok , varmi bgn hamislerimiz.. Benim batta yarin bakalim gelicek ama biran once gelsinde gitsin baslayalim calismalara tekrar..

Nesrincim bu arada eline saglik liste super olmus :))

Kizlar Gunaydinn,,

Simdi veterinerden geldik oglum iyilesiyor eve getirdik gunde iki kez igneye gidicek .. Yavrum yemek yemege su icmeye basladi, kaynanam bakiyor bende ise geldim..

Sizden ne var ne yok , varmi bgn hamislerimiz.. Benim batta yarin bakalim gelicek ama biran once gelsinde gitsin baslayalim calismalara tekrar..

kizz o pis kirmizilar gelmek istemiyor belki :1:
ama sen zorla getirtecen bu gidisle :20:

Kizlar Gunaydinn,,

canım veteriner dedinde dikkatimi çekti ne besliyorsun canım

Back
X