- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.841
yine gam gam style günü olacak bugün sanırım.hadi bakalım hayırlı haberler almak ümidiyle.
oppa gangnam style :) yanınada bi teyteyyy halay süper olur ama dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine gam gam style günü olacak bugün sanırım.hadi bakalım hayırlı haberler almak ümidiyle.
kız valla nasıl çekesim varrr
![]()
insan huzursuz oluo ne garip bir duygu bu di miAllah hepimize sağlık kucağımıza almayıda nasip etsin....
kızlar selam geçmişi okuyamadım ama yeni hamile haberlerimiz varmış çook sevindim gözünüz aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah...hamile olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin..
kız halay çekersek böyle gelen bebişlerdende oluruz allah korusun bebiş tam tutunacakken bırakır mazallah :)
kız anneler tepinmesin biz tepiniriz onların yerinee ohhhh kıvıra kıvıra
![]()
Kızlar nasılsınız ? Benden bi cacık olucanı sanmasam da şu işe yarar kürlerinizi bana bi detaylı yazabilirmisiniz ben elimden geleni ardıma koymiyim de gerisi Allah'ın bileceği iş[/QUOTE
bence sen baştan başlama canım daha başlamadan olmayacagına şartlamışın kendini kız faydasını görecemde başla
Kızlar nasılsınız ? Benden bi cacık olucanı sanmasam da şu işe yarar kürlerinizi bana bi detaylı yazabilirmisiniz ben elimden geleni ardıma koymiyim de gerisi Allah'ın bileceği iş[/QUOTE
bence sen baştan başlama canım daha başlamadan olmayacagına şartlamışın kendini kız faydasını görecemde başla
3 aydır hal kalmadı yıwrım ondan yanesiz yazın ben halledicem gerekirse karışımları çay değil çorba kaşığyla yutucam
![]()
listemiz yenilenmiştiirr :)
Kizlar Gunaydinn,,
Simdi veterinerden geldik oglum iyilesiyor eve getirdik gunde iki kez igneye gidicek .. Yavrum yemek yemege su icmeye basladi, kaynanam bakiyor bende ise geldim..
Sizden ne var ne yok , varmi bgn hamislerimiz.. Benim batta yarin bakalim gelicek ama biran once gelsinde gitsin baslayalim calismalara tekrar..
Nesrincim bu arada eline saglik liste super olmus :))
3 aydır hal kalmadı yıwrım ondan yanesiz yazın ben halledicem gerekirse karışımları çay değil çorba kaşığyla yutucam
![]()
3 aymı ben 14 sene canımmm
canım bnmö denemem 9.denememiz yazar mısın
3 aymı ben 14 sene canımmm
anım sen 14 seneden berimi bekliyorsun
Kizlar Gunaydinn,,
Simdi veterinerden geldik oglum iyilesiyor eve getirdik gunde iki kez igneye gidicek .. Yavrum yemek yemege su icmeye basladi, kaynanam bakiyor bende ise geldim..
Sizden ne var ne yok , varmi bgn hamislerimiz.. Benim batta yarin bakalim gelicek ama biran once gelsinde gitsin baslayalim calismalara tekrar..
Nesrincim bu arada eline saglik liste super olmus :))
evet canım 14 sendir doktorlardayım bıraktım tedaviyi 4 sene dogum kont kullandım bıraktıgımın 2 ay kendiliginden hamile kaldım olmaz raporuma karşı düşük yaptım şimdi devam yine bakalımanım sen 14 seneden berimi bekliyorsun
kız fatma ben seni hamile yaptım geçen yanlışlıkla chemiste yaptıgım gibi yazrım şimdi
anım sen 14 seneden berimi bekliyorsun
14 sene dedin dimi doğru anladık yoksa beni mi teselli ediyosun :44: