- Emoji Skoru
- 298
- Puanlar
- 103
Benimde bugün 2. Günü bir gün gecikti bekliyorum ya artık olmaz adetim kesinValla canım ben tam 1 ay geciktim daha bugün oldum 2.adet mutlaka gecikiyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün 2. Günü bir gün gecikti bekliyorum ya artık olmaz adetim kesinValla canım ben tam 1 ay geciktim daha bugün oldum 2.adet mutlaka gecikiyormus
Aynı tarihler de olmuşKızlar bende 13 aralıkta yumurta toplandı 26 sında adet oldum şubat ayında ikinci adetten sonra transfer yapılacak bakalım hayırlısı kaç tane toplandı kaçı ulaştı 5 . güne
21 tane alındı 5 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyom varAynı tarihler de olmuş![]()
İkinci adeti oldunuz mu sizAynı tarihler de olmuş![]()
Benimde 14 tane toplandı 4 tanesi 5. Gün embriyosu oldu bakalım bu ay iki embriyo transfer edilecek inşAllah21 tane alındı 5 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyom var
Hayırlı haberler inşBenimde 14 tane toplandı 4 tanesi 5. Gün embriyosu oldu bakalım bu ay iki embriyo transfer edilecek inşAllah
Oldumİkinci adeti oldunuz mu siz
Opu dan sonraki adetinizin ne zaman olmuştunuz ayın kaçında
20 aralıkta oldumOpu dan sonraki adetinizin ne zaman olmuştunuz ayın kaçında
Ultrasonla baktı Doktor bey, rahim kalınlığı 5,5 şu anda. cyclo progynova kullanacağım günde 4 tane. Sabah 2, akşam 2 başka bir şey demedi. Pazartesi kontrol var.Hayırlı haberlerle gelin inşallah,bekliyorum
Kistiniz var demekki cyclo progynova verdiğine göre ilk adetiniz mi bu ikinci miUltrasonla baktı Doktor bey, rahim kalınlığı 5,5 şu anda. cyclo progynova kullanacağım günde 4 tane. Sabah 2, akşam 2 başka bir şey demedi. Pazartesi kontrol var.
İkinci adetten sonra hangi ilaçlara başlattılar sizi20 aralıkta oldum
corasprini neye göre verdi doktorunuz pıhtılaşma mı var?İnşallahİstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki
Hayır, kist vs var demedi. Rahmi embriyoya hazırlamak için veriyorum, dedi. Sadece beyaz olanları içeceğim.Kistiniz var demekki cyclo progynova verdiğine göre ilk adetiniz mi bu ikinci mi
Evet kesinlikle ,sürecimiz psikolojik olarak zor ,hem destek hem moral de oluyor bu şekilde, surecim başlayınca haber vereceğim, siz de haber verinZaman su misali hızlı akıyor, inşallah transfer sürecinde buradan haberleşelim![]()
Benim de 6 -7 gibi çıkıyor hep. Bir kere 10.5 çıkmıştı, o ay hergun elma ve pancar suyu ictim bilmiyorum o mu etkili oldu. 8den aşağısında transfer yapmıyormuş sanirim Aret hoca hep oyle duyuyorum.Ultrasonla baktı Doktor bey, rahim kalınlığı 5,5 şu anda. cyclo progynova kullanacağım günde 4 tane. Sabah 2, akşam 2 başka bir şey demedi. Pazartesi kontrol var.
Kan değerlerimde hicbir sorun yok benim, neden verdiler sormadim ,rutin tedavileri bu sekilde diye düşündüm açıkçası.corasprini neye göre verdi doktorunuz pıhtılaşma mı var?
Tamammm vereceğimmmEvet kesinlikle ,sürecimiz psikolojik olarak zor ,hem destek hem moral de oluyor bu şekilde, surecim başlayınca haber vereceğim, siz de haber verin![]()
Rutin öyle, tüp bebek ilaçları kanı pıhtılaştırıyor bu sebeple rutin verilirKan değerlerimde hicbir sorun yok benim, neden verdiler sormadim ,rutin tedavileri bu sekilde diye düşündüm açıkçası.
Bilmiyordum teşekkürlerRutin öyle, tüp bebek ilaçları kanı pıhtılaştırıyor bu sebeple rutin verilir