Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Him bnde martta yaptım düşük dahada olmadı bi sorunumda yok öle Bn de bu ay ebeye gittim walla bi de o baksın die ilaç faln werdi yakı yapistrdi bakalım ise yarayackmi
Hadi ya inşallah olur o zaman bu ay allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar beyaz akıntı başladı bende fark ettim şimdi yumurtam şimdi çatlıyor demi

Evet ins hic gelmez bizde bele yastik koymayi denedik bu ay bide esimle ikimiz ben tadini sevdigim icin keci boynuzu ictik hergun sabah bakalim hayirlisi artik

Evet ins hic gelmez bizde bele yastik koymayi denedik bu ay bide esimle ikimiz ben tadini sevdigim icin keci boynuzu ictik hergun sabah bakalim hayirlisi artik
Ben onları içemem ya bal bile yiyemiyen ben onları hiç yiyemem esimede çocuk için yedirmem olursa inşallah bu yoldan olur benim dün ve bugün oldu ilişki umarım olur ovulasyon günü degerlendirk dün ve bugün hayırlısı olsun hepimiz icin

Burası da iyi ki var canım sıkılınca giriyorum bilmediğim şeyleri öğreniyorum okuyorum sohbet ediyorum sizle

Bilmiyorum ben cok seviyorum tadini pek cok seye faydasi varmis aslinda onlarinda etkisi var bende tahminime gore ovulasyonu degerlendirdik ama bakalim kismet rabbim nasip ederse olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…